kesport.hu

Névadó szponzorral szerződött a BKMLSZ

Együttműködési megállapodást kötött egymással Magyarország egyik legnagyobb festékgyára és a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség (BKMLSZ). A szerződés keretében a támogató névadó szponzora lett a megyei futballbajnokságnak.

Orell Zsolt, a Bács-Kiskun Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke (képünkön) és Szabó Antal, a Poli-Farbe Kft. ügyvezető igazgatója írta alá csütörtökön délelőtt azt az együttműködési megállapodást, amelynek keretében a festékgyár névadó szponzora lett a megyei futball bajnokságnak. Az együttműködés már tavaly elkezdődött, de az idei szezonban a támogatás a megyei első osztály mellett a második és harmadik vonalra is kiterjed.

A támogatásért cserébe a szövetség megjelenési lehetőséget biztosít a megye 47 futballpályán, illetve a szövetség honlapján és a belső kommunikációs eszközein is.

A bócsai festékgyár egyébként nemcsak a futballt, hanem más sportokat, sportolókat is támogat, köztük a soltvadkerti ping-pong egyesületet, valamint Szávay Blankát, a világranglistás Szávay Ágnes húgát, aki legalább akkora tehetség, mint nővére.

(KTV információ)

3 hozzászólás

 1. takizoli

  2010. szeptember 10. péntek at 21:39

  Gratuláció Orell Zsoltnak mindig talál támogatót. Remélem lesz látszata. Azt is remélem marad annyi a támogatásból, hogy megnézzék milyen papírokkal van nélküle ülnek emberek a csapatok kispadján.

 2. Janás

  2010. szeptember 11. szombat at 06:53

  takizoli: Bírd már ki ezt a pár hónapot. Januártól minden hófehérré változik a porondon.

 3. takizoli

  2010. szeptember 11. szombat at 13:14

  Legyen úgy!!! Csak nehogy meglepetés legyen.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..