kesport.hu

Kosaras lányok jelentkézést várja a KKC

Imádod a kosárlabdát, és nem csak nézni, de játszani is szeretnéd? Itt a lehetőség, hogy a Kecskeméti Kosárlabda Club játékosa légy! A KKC az 1999-ben és utána született leányok jelentkezését várja.

A Kecskeméti Kosárlabda Club az 1999-ben és utána született, kosárlabda iránt érdeklődő leányoknak sportolási lehetőséget kínál.

Jelentkezni a Móra Ferenc Általános Iskola tornatermében (Kecskemét, Forradalom utca 1.) lehet  szerdán és pénteken, 16:15-től 17:15-ig, vagy telefonon a 06-20-951-7203-as számon Komáromyné Kádár Évánál, vagy Nagyné Adamik Csillánál a 06 30 547 7596-os telefonszámon.

5 hozzászólás

 1. Sokk

  2010. szeptember 15. szerda at 20:59

  Ezt már olvastam vagy százszor! Lejárt lemez!

 2. Gyorsa Zoltán

  2010. szeptember 16. csütörtök at 01:20

  Sokk,

  ha valami, akkor pont ez NEM lejárt lemez!
  Az a SOKK, hogy alig sportolnak, mozognak manapság a fiatalok, így akár hetente kéne buzdítani őket a rendszeres testmozgásra, mert mire középiskolába jutnak, megbuknak tesiből. Nem ér röhögni, egy középiskolai osztályba most olyanok buktak vissza, akiket tesiből kaszáltak el… kafa, nem? :-( Nyilván, nem azért, mert nem nyomott 3 fekvőt, hanem mert esze ágába sem volt, dresszt sem vitt magával, az akarati tényező = 0. Nem az kell, hogy profi sportoló legyen mindenki, de, hogy nem árt már a legérzékenyebb életszakaszban (gyermekkorban) megszerettetni a mozgás örömét az emberrel, az vitathatatlan.
  Ezért én örömmel olvasok ilyeneket és még ilyenebbeket.

 3. Sokk

  2010. szeptember 16. csütörtök at 06:38

  Bocs, de nem erre gondoltam. Én szigorítanám a tesi órákat, heti négy kemény mozgás kellene a fiataloknak.
  Arra, hogy ezt a cikket már olvastam két héttel, vagy tán két hónappal ezelőtt is.
  Ez pedig egy elektronikus sajtó!

 4. atlétamami

  2010. szeptember 16. csütörtök at 12:01

  Ismételt felhívás,mert még indig nics elég gyerek

 5. Almási Balázs

  2010. szeptember 16. csütörtök at 22:16

  Tényleg sajnálatos, hogy a gyerekek nem sportolnak, vagy csak bele-bele kostolgatnak és abbahagyják hamar.
  Nem életmódként űzik, hanem “divatból” ha éppen divat a sport.
  De sokszor a szülők nem engedik sportolni a gyereket (vagy tesiórára felmentést írnak), szóval ezt a hülyeséget otthonról viszik az utódok…
  Sőt mondjuk egy életbiztosítás kötésénél is akkor olcsóbb ha nem sportol az illető, mert a sport az kockázati felárat jelent!!!… Itt atrtunk! Itt tartunk?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..