kesport.hu

Közjáték tarkította a KKC bajai meccsét

A Hepp Kupa új lebonyolítási rendszere rögtön két NBI/A csoportos csapattal hozta össze a Kecskeméti KC női kosárcsapatát. Miután a hírös városiak még nem álltak össze teljesen, a vereségek várhatóak voltak, de nem ilyen arányban, a KKC ugyanis második találkozóján is súlyos vereséget szenvedett.

A Szeged ellen elszenvedett 96-57-es hazai vereség után Bajára látogatott a KKC a Hepp Kupa keretein belül. A mérkőzés 15 perccel később kezdődött, mert az ellenfél edzője a sok fiatal kecskeméti játékos között Radics Annát túl öregnek találta és nem ismerte jól a Hepp Kupa versenykiírását, amit a játékvezetők az interneten nem találtak.

Az első félidőben a a kecskeméti csapat megilletődötten kezdett, de aztán helyenként egészen jól kosárlabdázva az első tíz percet 11 pontos mínusszal fejezte be.

A második negyed is hasonlóan zajlott, a Baja gyorsabb, erőszakosabb volt és 20 pontos hazai vezetéssel zárult a félidő.

A harmadik negyedben a KKC rengeteget hibázott (26 eladott labda a mérkőzés folyamán), ezt a Baja kegyetlenül kihasználta, ráadásul a kidolgozott helyzeteket is elhibázták a kecskeméti lányok.

A negyedik negyedben némi közjáték tarkította a mérkőzést. A KKC-ből két játékos ellen is sportszerűtlen hibát ítéltek a bajai edző reklamálását követően (bár egyetlen KKC-s játékos sem rúgta hátba a földön fekvő ellenfelet, mint tette azt a bajai), majd ennek a két edző közti szóváltásnak technikai vetett véget, amit mi kaptunk.

A Baja jobb csapat, de ha a második félidőt nem ilyen megilletődötten játsszák le Tóth Viktor lányai, akkor egy szorosabb eredmény születhetett volna.

Kuli Orsi még mindig nem tudott játszani, de bízzunk benne, hogy hétvégén az FTC ellen pályára léphet, illetve Tóth Edit már játszott, de a lába még mindig nem tökéletes.

Bajai NKK-Kecskeméti KC 108:52 (27:16,24:15,27:7,30:14)

KKC: Dobos (8), Szigeti(3), Gönczi (4), Gyárfás (10), Horváth (4), Radics (7/3), Antal-, Tóth (8), Brada(2),k Beregszászi (6)
edző:Tóth Viktor

Bajai NKK legjobb dobói: Theodorán (11), Szabó (20), Fürtös (14), Bozóki (26), Gorjanácz (21). Edző: Peresztegi Nagy Ákos

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..