kesport.hu

Kétpontos junior győzelem Baján

Hétvégén Baján vendégeskedett a Kecskeméti Sportiskola junior korosztályú női kosárlabdacsapata. A végig kiélezett megyei rangadón végül hosszabbításban sikerült a hírös városi lányoknak győzniük két ponttal.

Az elején meglepte a kecskemétieket a bajaiak agresszív letámadása, sokat hibáztak és emberfogással nem tudták megfogni az alacsony embereket, ezért zónára váltottak. A végig kiélezett mérkőzésen Radics Anna és Tóth Viktor tanítványai futottak az eredmény után, de a rengeteg hiba miatt nem tudtak csak a végén felzárkózni.

A nagyon szoros végjátékban Dobos büntetőivel tudták hosszabbításra hozni a mérkőzést, ahol mindkét csapat nagyon fáradtan, sok hibával kosárlabdázott, ám végül a KESI junior jött ki győztesként a meccsből.

Baja “B”- KESI 66-68 (26-15, 17-17, 13-18, 8-14, hosszabbítás: 2-4)

KESI: Tompai 10, Gyárfás 12/3, Gönczi 8/6, Dobos 33, Kőházi. Csere: Szigeti 3, Pogány 2, Antal, Földvári, Nagy, Brada, Ősze. Edző: Radics Anna és Tóth Viktor

5 hozzászólás

  1. atlétamami

    2010. október 11. hétfő at 12:39

    Szerintem junior mérkőzés volt, legalábbis a KKC honlapján ez olvaható.
    Men mintha nagy különbség lenne a kadett,és a juniorok összeállításában.
    Szép volt lányok, bármelyik korosztályban is győztetek ! HAJRÁ kECSKEMÉT !

  2. kosaras

    2010. október 11. hétfő at 16:19

    Junior mérkőzés volt.

  3. marianna

    2010. október 11. hétfő at 20:35

    valóban junior forduló volt Baján, de a Baja”B” csapat néven a Baja kadett csapata indult, a juniorok között!
    A bajai juniorok a Baja “A” csapatában játszottak.(csak a teljessség kedvéért, mert amúgy mindenki hozzászólása igaz :) )

  4. Ancsi

    2010. október 11. hétfő at 20:38

    Ez nálunk is így van, hogy a kadettjaink játszanak juniorban, úgyhogy mondhatjuk úgy,hogy a két kadett csapat játszott egymás ellen a junior korosztályban.

  5. atlétamami

    2010. október 11. hétfő at 20:59

    Hétvégén igazi kadett szintén a Baja A és a Baja B ellen,biztos nagy derbi lesz. Gyertek el a Bólyaiba a meccsekre ! Biztos hatalmas csata és óriási hangulat lesz.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..