kesport.hu

Egy győzelem és egy vereség a leány kadett kosarasok mérlege a Baja ellen

Október 17-én megkezdődött a leány kadett kosárlabdázók bajnoksága is. Az első fordulóban hazai pályán fölényes győzelemmel kezdtek a Baja “B” csapata ellen. Eztán következett a Sugovica-partiak “A” gárdája elleni mérkőzés, melyen 30 pontos vereséget szenvedtek Radics Anna tanítványai.

Eredmények:

Baja “B”- Kecskeméti SI: 42-107 (6-30,11-22,13-31,12-24)

Kecskeméti SI: Dobos 22, Várkonyi, Kőházi 4, Tompai 8, Baukó 4. Csere: Holecz 8, Pogány 8, Nagy 7, Ősze 11, Murár 4, Domokos 9/3, Boros 4, Szabados 12. Edző:Radics Anna

Baja “A”- Kecskeméti SI: 71-41 (12-14,21-11,16-11,22-5)

Kecskeméti SI: Dobos 8, Várkonyi, Kőházi 3/3, Tompai 9, Baukó 7. Csere: Holecz 2, Pogány 6, Nagy 1, Ősze 2, Murár, Domokos 1, Boros, Szabados. Edző:Radics Anna

8 hozzászólás

 1. Zoli

  2010. október 18. hétfő at 09:58

  Én mindent megértek!Azt is hogy a kedves Szerkesztők nem lehetnek ott minden eseményen!Néha azonban az az érzésem mintha a piacon informálódnának!!!
  Baján???Ezt honnan szedték Tisztelt Uraim?!?!?!
  A mérkőzések Kecskeméten voltak a Bolyaiban!!!

 2. atlétamami

  2010. október 18. hétfő at 10:14

  A szerkesztők jól írták az eredményt kedves Zoltán . Tessék kedves megnézni a hunbasket.hu kadet leány mérkőzéseit. Az eredményjelzőn is hazai csapatként a Baja volt megjelölve, hiszen csoport mérkőzésekrőlvan szó.
  Egyébként az első mecssért gratulálok, a másodikra nem érdemes a szót vesztegetni.
  Lányok a Baja “A” is csapat és verhető, ha nem kiönyvelitek elelőre, hogy úgy sem bírjátok őket megverni. Tessék belőlük fölkészülni és harcolni. Nem volt tűz a játékotokban a 2.meccsen

 3. Zoli

  2010. október 18. hétfő at 10:29

  Kedves atlétamami!

  Nem az eredménnyel van gondom-a helyszínen láttam a meccseket,azok -a sorrenddel együtt-helyesek.
  A helyszín a problémás???”Egy győzelem és egy vereség a kadett lányok mérlege BAJÁN”!!!
  Vagy talán rosszul értelmezem???

 4. Janás

  2010. október 18. hétfő at 10:39

  Én “atlétamami” tanácsait megfogadnám. Így külsős szemlélőként úgy tűnik, hogy a kecskeméti hölgyek kisebbségi érzése nem alaptalan, mivel saját pátriájukban is háttérbe vannak szorítva. Nem lehetne kicsit jobban odafigyelni rájuk, hiszen a döntésekben általában ők is vezérszerepet vállalnak. Reméljük, egyszer valaki felkarolja őket. Nem én vagyok az első, és gondolom az utolsó sem aki megpendíti az ötletet.

 5. Radics Anna

  2010. október 18. hétfő at 11:18

  Kedves Kesport!

  kérnénk a hibát javítani, a mérkőzések Kecskeméten voltak és az e-mailben elküldött információk helyesek voltak a múlt héten is. Az junior torna volt Bajnán, ez pedig Kadett torna Kecskeméten. Köszönettel:Radics Anna

 6. balint

  2010. október 18. hétfő at 11:55

  Tisztelt Kommentelők!

  Az általunk megkapott levélben a bajai csapatok szerepeltek első helyen, mellyel minden alkalommal a hazai csapatot szokták jelölni. Elnézést a tévedésért, nem volt egyértelmű a kapott anyag tartalma, javítjuk a cikket természetesen.

  Üdv

  Komáromy András

 7. atlétamami

  2010. október 18. hétfő at 15:30

  Igen a jelenlegi kadett csapat a tavalyi serülő csapat,- amely a tavaly az országos serdülő bajnokságban 5. helyezést ért el – többnyire, pillanatnyilag junior csapat is ez a csapat. Játékos állományunk jó, jó adottságokkal rendelkezik, felkészülési körülményeik, már hagynak némi kívánni valót maguk után. Most nem a kinézetre gondolok, mert hála a serülő országos bajnokságnak, mezük van, megjelenésük egységes, és nagyon szépek. Itt a technikai, gyakorlati, és főként a pszichikai felkészítésre gondolok. A lányok erőnléti állapota, tisztelet néhány kivételnek, véleményem szerint nem éri el azt a színvonalat, ami egy ilyen nehéz sorozat terhelést elbír. A vasárnap délutáni nagy zakót enne lehet betudni. Sajnos nálunk csak a fiúk érdemelnek megkülönböztetett figyelmet, lányaink nem, mert nincs “A” ligás kosárcsapatunk. Utánpótlás képzés így csak a második vonal számára kell, ami nem túl nagy perspektíva. Tehát nekünk most ennyi jut, pedig nagyon szeretnénk olyan hangulatú meccseket látni mint májusban.

 8. Radics Anna

  2010. október 18. hétfő at 16:05

  Kedves Kesport!
  a javítást köszönjük. Csak annyit kiegészítésképpen, hogy bár a bajaiak voltak az elöl állók, de ez azért van, mert egy több fordulós bajnokságról van szó és ott a tornák alatt függetlenül attól, hogy hazai vagy vendég egy csapat a sorsolás alapján elöl és hátul álló is lehet!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..