kesport.hu

Rajtol a megyei bajnokság

A héten kezdetét veszi Nagykőrösön az Optik Bács-i Bács-Kiskun Megyei Felnőtt Férfi Kosárlabda Bajnokság. Voltak kilátások arra, hogy a bajnokság mezőnye új csapatokkal bővül (Kiskőrös, Szentes, szegedi egyetemi társaság), de az utolsó pillanatokban a potenciális jelentkezők visszatáncoltak, így nyolc csapat nevezésével rajtol a bajnokság.

Továbbra is a résztvevők között szerepel a két kiskunfélegyházi alakulat, akik hatalmas erőfeszítéseket fordítottak a nyári időszakban, hogy csapataikat el tudják indítani a bajnokságban minimális önkormányzati támogatás mellett is.

A többi résztvevő sem ült tétlenül, mindenki igyekezet sorait erősíteni. A tavalyi bajnok legjobbja, Forgó Zoli a rájátszás kezdetén lesérült, és a továbbiakban már nem állt a csapat rendelkezésére. A jövőben pár mérkőzésen segíteni próbálja majd csapatát. A török származású bedobó elköltözött Kecskemétről, így ő már nem tagja a Kecskeméti Amatőr Sportolóknak, viszont érkezett hozzájuk Fekete Imre, aki pár NB I-es csapatban már kipróbálta irányítói képességeit, nagy erősítést fog jelenteni a bajnok számára.

A kerekegyháziaknak sikerült továbbra is egyben tartani a csapat magját, magassági szerkezeten próbáltak javítani Németh Misi igazolásával.

A Filtermat két nagyon rutinos játékossal bővítette keretét Patay és Somodi személyében.

A tiszakécskei együttes újabb kecskeméti játékosokkal bővítették keretüket, valamint már aktív edzőt is találtak maguknak. Leigazolták Lászlót, Tormásit és Futakit a Hírős Ligából.

A kalocsai csikócsapat az utolsó pillanatban maradt le tavaly a dobogóról. Az idén a célok nem változtak: szeretnének a legjobbak közzé bekerülni, amely a erőviszonyok mellett nehéz lesz.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..