kesport.hu

Wittmann Krisztiánt az 5. forduló magyar csapatába válogatták

Túl az 5. fordulón a bb1.hu összeállította a ‘VAL’ értékek alapján az elmúlt hét „álomcsapatát”. Ebben a fordulóban leginkább a centerek és irányítók voltak aktívak, így többen is kimaradtak, hiába kiemelkedő teljesítményük: Langford 40, Cunningham 38, Tóth Á. 38, LaGrange 38, Trotter 34, Jarvis 33, Egemonye 32, Sales pedig 31 VAL pontot szerzett.

Az 5. forduló magyar csapata:

Kálmán (1) – Wittmann (1) – Vojvoda (2) – Koma (1) – Tóth Á (2).

Kálmán László remek teljesítményét már fentebb elemeztük. Wittmann Krisztián 18 pontjával csapata egyik vezére volt a Szedeák ellen, de 7 gólpasszával a társai kiszolgálásából is alaposan kivette a részét. Vojvoda Dávid a múlt hét után ezúttal is nyerőembernek bizonyult, mivel az NYKK sokáig vezetni tudott Zalaegerszegen, de a fiatal játékos tripláival szertefoszlatta a vendég reményeket. A Salgótarján kikapott a Soprontól, de nem játszottak rosszul, ahogy Koma Dániel sem. 19 pontját mindössze egyetlen hibázott dobással hozta össze. A ZTE fiatal centere is jól teljesített: Tóth Ádám 20 pontjával és 12 lepattanójával segítette csapatát.

(Zárójelben a játékosok neve mögött, hogy ki hányadszor szerepel a forduló csapatában.)

6 hozzászólás

 1. Janás

  2010. november 2. kedd at 08:25

  Gratulálok. Az utóbbi időben jól teljesít, jogos a kiemelése.

 2. KKSEfan

  2010. november 2. kedd at 10:17

  Bizony, bizony

 3. mate

  2010. november 2. kedd at 10:36

  teljesen jogos! szepen dolgozik Krisztian, igazi csapatkapitany!
  huzzuk be a pecs elleni meccset is

  hajra kecskemet!

 4. ktom

  2010. november 2. kedd at 11:45

  Talán a legfontosabb láncszemünk. Bár Sztojan mindig csapatban gondolkozik, valszeg őt lenne a legnehezebb pótolni! Óriási értéke a csapatban! Grat és hajrá Kecskemét!

 5. szG

  2010. november 2. kedd at 17:56

  Reméljük behúzzuk a PVSK ellen a meccset, mert ha igen, akkor továbbra is nagyon jó eredménynek lehetne nevezni a csapat teljesítményét. Persze ha nem, akkor is lehet mondani, de így sokkal jobb lenne! Mindenki szurkoljon a B-középbe! HAJRÁ KECSKEMÉT!

 6. zsanna

  2010. november 2. kedd at 21:45

  Nem csak az utóbbi időben teljesít jól. Krisztián a legbiztosabb és legkiegyensúlyozottabb láncszemünk. Csak így tovább!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..