kesport.hu

Radanovics és Akovics is aláírt

Péntek délután aláírta szerződését a KTE-Erecoval a szerb védő Szinisa Radanovics (képünkön) és a montenegrói kapus, Zoran Akovics. Radanovics korábban már megfordult Portugáliában is, míg a fiatal tehetséges hálóőr, Akovics hazája legkeresettebb játékosa volt.

Zoran Akovics 2013. december 31-ig szóló szerződést kötött ma klubunkkal – tájékoztatta a kecskemetite.hu-t Losonczy László ügyvezető igazgató. A tehetséges hálóőr az FK Berane, majd az FK Mogren alkalmazásában állt legutóbb. A 31 éves Radanovics az ősszel a Hajduk Kula belső védője volt, ám korábban játszott a portugál Vitória Guimaraes csapatában is. A remek felépítésű hátvéd 2012. december 31-ig kötelezte el magát a KTE-hez.

5 hozzászólás

 1. kez

  2011. január 15. szombat at 00:27

  megint két magyar kurva jó

 2. Tomislav

  2011. január 15. szombat at 11:51

  A mester abból fog meríteni, amit ismer. A magyar játékosok az ő számára zsákba macska. És nincs is küzdeni akarás bennük. A menő magyar játékosok csak akkor játszanak, ha évente a 20-40 millát megkapják. Egyébként nem erőlködnek… De ez az összeg sem elegendő nekik, mert irigylik a Dzsuzsák évi 430 milláját.

 3. balogárpi

  2011. január 15. szombat at 12:36

  Lássuk, mit nyújtanak a pályán. Vannak pozitív példák is előttük (Csukity, Alempijevics), meg vannak negatívak is (nem nevesítem). Majd a pályán mutatott teljesítmény alapján megítéljük, hogy van-e helyük a KTE-ben.

 4. öreg ferud

  2011. január 15. szombat at 16:20

  állítólag benne van a szerződésébe a mi TOMINKNAK,hogy 3 harcost hozhat!!!!!!????

  kérdés van ??

  nincs?
  nem is lehet!!!!

 5. Pingback: Tavaszi nyitány a bajnok otthonában – szombaton Debrecenbe látogat a KTE

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..