kesport.hu

Mönchengladbachban nevelkedett játékost tesztel a kis KTE

Két próbajátékost tesztel jelenleg a Kecskeméti TE NB III-as együttese. Az egyik labdarúgó a német Mönchengladbachban nevelkedett, a másik pedig a Győri ETO alkalmazásában áll, és már hétszer az NB I-ben is szerephez jutott. Szintén a csapathoz kapcsolódó hír, hogy visszatért Ladánybenéről Kiss László és Erdélyi Zsolt.

A kis KTE is elkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra, Török László napi két edzést vezényel a társaságnak. A csapat szombaton Tomiszlav Szivics együttesével meccselt, 2-0-ra maradt alul. A találkozón új arcokat is fellelhettünk a pályán.

Jelenleg két labdarúgót tesztel a kis KTE. Sapomoa Frank, 18 éves és a Mönchengladbach utánpótláscsapataiban nevelkedett.  22 éves dusnoki születésű Sánta Attila (képünkön jobbra) pedig a Győri ETO alkalmazásában áll, hétszer már szerepelt az élvonalban és több Ligakupa találkozón is lehetőséget kapott. A kesport.hu információi szerint végleges döntés még egyik játékos esetében sincs.

Mint ismeretes, a kis KTE keretéből távozott Balog, Hegedűs, Wilson és kérdéses még Koncz Zsolt helyzete. Úgy tudjuk, a rutinos védekező játékosra a jövőben edzői feladatok is hárulnak majd. A csapathoz kapcsolódó hír még, hogy visszatért Ladánybenéről Kiss László és Erdélyi Zsolt.

A Török László edzette kis KTE a hétvégén két helyen is játszik, ezért két részre osztották a keretet. A társaság egyik fele Kiskőrösre utazik teremtornára, a másik fele pedig az Orosházán szerepel a Gyopálos Kupán.

9 hozzászólás

 1. CaNcOe

  2011. január 18. kedd at 16:41

  Sziasztok! Megindítottuk a KTE-ről szóló blogunkat. Vélemény, kritika a KTE-ről amatőröktől itt: http://kecskemet.blog.nepsport.hu/
  Nézzétek, olvassátok, szeressétek.
  A külcsíny változóban, készül a lila-fehér sablon hozzá…

 2. tandem

  2011. január 18. kedd at 16:59

  CancOe nagyon király a blogod. Dosso a gnú :D Szereztél egy rendszeres olvasót magadnak

  Amúgy ha nálunk marad erre az idegenlégiós srácra kíváncsi leszek a német utánpótlás nem lehet rossz, mondjuk lehet kifogunk egy újabb Dudut vagy egy gnút (CancOe után szabadon).

 3. ata

  2011. január 18. kedd at 17:21

  Wilson hova ment?

 4. öreg ferud

  2011. január 18. kedd at 18:02

  “”Wilson hova ment?””

  tönkre!!!

 5. Chili

  2011. január 18. kedd at 18:03

  sose volt egy hú de nagyon jó játékos

 6. sznot

  2011. január 18. kedd at 18:40

  Szerintem az edzőmeccsen ott volt Hegedűs.

 7. ICEMAN

  2011. január 18. kedd at 18:43

  Kint voltam az edző meccsen és Sánta Attila elég ügyesen mozgott.

 8. dandy

  2011. január 18. kedd at 23:46

  CaNcOe! A blog üt, mint az ipari áram. Bekerült a könyvjelzőim közé. Pipa :)

 9. CaNcOe

  2011. január 18. kedd at 23:51

  dandy! Köszi szépen, terjeszd nyugodt szívvel, hogy minél több olvasó legyen…

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..