kesport.hu

NB III-ban vállalt munkát a Solt edzője

A Bács-Kiskun megyei első osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Solt vezetőedzőjét nevezték ki az NB III. Duna csoportjában érdekelt Maglód élére. Vízteleki János már egy hete dolgozik a bajnokaspiráns együttesnél, ahová három új játékos is érkezik.

Vízteleki János a Bács-Kiskun megyei labdarúgásban vállalt korábban szerepet, többek között Orgoványban, legutóbb pedig Solton, most pedig egy osztállyal feljebb lépett és a harmadosztályba, Maglódra tette át székhelyét.

– Pusztán anyagi okok miatt menesztettek Maglódon. Nem értettünk egyet több dologban sem. Előkerült egy önjelölt, magát edzőnek nevező személy, aki ingyen vállalta a munkámat és állítólag még szponzort is hoz Maglódra. Vízteleki Jánost nem ismerem, de úgy érzem, amit tett az etikátlan dolog és ledegradálja a szakmát – fejtette Nahóczky Attila menesztett vezetőedző az nb3-hu-nak.

Nahóczky szavait cáfolta Vízteleki a kesport.hu-nak adott nyilatkozatában. Azt mondta, nem szponzorként érkezett Maglódra, és a vezetőedzői posztot sem ingyen vállalta el.

A Maglód egyébként a 4. helyen áll az NB III. Duna csoportjában, négy pontra lemaradva az első helyezettől. A vezetőség céljai között első helyen áll a bajnokság megnyerése, így nem csoda, hogy erősítésbe kezdtek, és leigazolták az Olaszországból hazatérő Trepák Attila kapust, Szabovik Györgyöt Nyárlőrincről, valamint Csernik Csabát Soltról.

Még több átigazolási hírért KATT IDE!

6 hozzászólás

 1. Pingback: Ladánybenéről szerződtetett edzőt a Solt

 2. Janás

  2011. január 21. péntek at 18:12

  Gondolom a Nahóczky féle művelet az abszolút etikus… Nem hiszem, hogy a Both Akadémián ezt tanulta. Emellett a magyar edzőképzést is jól ledegradálta, mivel azt sejteti, hogy Vízteleki úr az “A” licencet tudás nélkül kapta.

 3. Kívülálló

  2011. január 22. szombat at 21:28

  Janit ismerem, együtt voltunk katonák. Annyi szeszt még nem láttam meginni senkit, de az ott természetes volt. Ettől függetlenül emberileg úgy gondolom kifogástalan, szakmailag pedig nézze mindenki meg mit ért el csapataival, azután lehet kritizálni. Gratulálok neki, sok sikert és szerintem be fogja bizonyítani hogy kiváló edző. Én meg Nahóczkyt nem ismerem, de ha a csapat tulajdonosa úgy érzi hogy nem ér meg annyit egy edző munkája, szerintem joga van azt mondani hogy nem kell, ez is egy piac. Gusztustalan valakit így leírni, ha azt sem tudja hogy mit ért el eddig.

 4. Zoli

  2011. január 22. szombat at 22:57

  Hát az összevásárolt agyonfizetett játékosaival egy ovis is elérte volna.

 5. domrol

  2011. január 26. szerda at 11:24

  Hm. A Szabovik nem is megy vele. Nyárlőrincen marad.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..