kesport.hu

Jövés-menés és nagy tervek Solton

Bár a legnagyobb átigazolási roham még előttünk van, Solton már javában zajlanak az események: a bajnokságában éllovas csapat azonban nemcsak a játékosállományban, de a szakmai stábban is változásokat eszközölt. Az új vezetőedző, Kemenes György a Petőfi Népének számolt be a soltiak helyzetéről, terveiről.

Mint arról korábban beszámoltunk, a tavaszi szezonra már Kemenes György készíti fel a solti labdarúgókat. A múlt héten kinevezett szakember a Maglódra távozó Vízteleki Jánost váltja a kispadon, és hogy milyen változások vannak a csapatnál, arra így válaszolt a Petőfi Népének: – Két játékosunk: Sztojanovics Szlavisa és Csernik Csaba már elment tőlünk. Az előbbi a Híd SC-hez igazolt, mivel Baján lakik, a nagybaracskai csapat sokkal közelebb van lakhelyéhez. Csernik Csaba követte Vízteleki Jánost Maglódra az NB III-as csapathoz. Homola József még nem vett részt az edzéseken, valószínűleg ő is távozik a csapattól. Eddig két játékossal erősítettünk, Kislőrincz György és Tóth István a Ladánybenéből igazolt át hozzánk – számolt be az eddigi játékosmozgásokról Kemenes, aki azonban még nem tett le a további erősítésekről.

– Szeretnénk a megüresedett posztokat betölteni, amit kétféleképpen próbálunk megoldani. Igazolással, vagy házon belüli átrendezésekkel. Amennyiben az utóbbi sikerül, akkor az átrendezés során kialakult üres helyeket szeretnénk majd pótolni. Szándékunkban áll még igazolni játékosokat, de nem mindenáron. Nem a létszámot akarjuk növelni, hanem a minőséget szeretnék javítani. Természetesen – mint mindenhol – nálunk is az anyagiak dominálnak. Azt szeretnénk, hogy továbbra is ütőképes csapatunk legyen – mondta a soltiak vezetőedzője, aki a célokat is megfogalmazta: – A cél továbbra is az első hely megtartása, ennek érdekében mindent meg fogunk tenni. Jelenleg heti három edzéssel, hétvégéken pedig edzőmérkőzéssel készülünk a folytatásra. A későbbiek folyamán heti két edzés mellett két előkészületi mérkőzést fogunk játszani. A bajnokság megkezdéséig nyolc edzőmérkőzést tervezünk. Megyei II. osztályú csapattal, a Városfölddel kezdünk, majd a megyei első osztályú, illetve NB III-as és NB II-es gárdákkal is találkozunk. Az utolsó meccsünk az Izsákkal lesz, közvetlen a bajnokság megkezdése előtt – zárta sorait Kemenes György.

Még több átigazolási hírért KATT IDE!

Hozzászólások

  1. jani

    2011. január 26. szerda at 16:29

    Gyurinak sok sikert. Vízesről írhatnak ilyet http://www.nb3.hu/2011/01/14/nahoczky-vizteleki-olcso-janos-lesz-a-maglod-vezetoedzoje/ de sajnos így lehet bekerülni oda.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..