kesport.hu

Tóth Viktor: A Baja ellen jobb játék kell!

Tóth Viktor, az Amatőr NB I Keleti csoportjában szereplő a Kecskeméti KC női kosárlabdacsapatának vezetőedzője a Nyíregyháza ellen húsz ponttal megnyert találkozót követően dicsérte a második félidőben mutatott játékot, de az első két negyed teljesítményével nem volt maradéktalanul elégedett, és azt mondta, ennél jobb játék kell majd a Baja ellen a következő fordulóban.

A Kecskeméti KC női kosárcsapata húszpontos sikert aratott a Nyíregyháza ellen, és vezeti az Amatőr NB I Keleti csoportjának mezőnyét. A legutóbbi találkozó után Tóth Viktor a következőképpen értékelt:

– Sok hibával kezdett a hazai csapat, ezért az első negyed közepére elhúzott a Nyíregyháza 12-4 re, ekkor egy időkérés, és védekezésváltás után felpörögtünk és 17-16-os vezetéssel zártuk ezt a negyedet. A második játékrészt hasonlóan az elsőhöz kezdtük, ezért már nyolc pont előnye is volt a Nyíregyházának. Kuli Orsit falt problémái miatt hamar le kelet cserélni, de a szünetre 34-34-el mentek a csapatok úgy, hogy ebben a játékrészben Martonosi ponterőssége, valamint Dobos kiharcolt faltjai voltak meghatározóak. A szünetben rendeztük sorainkat, és egy teljesen más ritmusban kosárlabdázó KKC-t láttunk. Ezt a negyedet 14 ponttal nyertük, állva hagyva az ellenfelet. Ebben a szakaszban mindenki nagyot hajtott: Horváth fontos pontokat és lepattanókat szerzett, Beregszászi jól irányított és ponterős volt, Nagy Zita pedig remekül fogta az ellenfél legjobb játékosát. Az utolsó negyedben minden játékos pályára lépett. A győzelem ellenére különösen az első félidei játékkal nem lehetünk elégedettek. Jövő héten a Baja elleni győzelemhez ennél jobb játék szükséges.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..