kesport.hu

Ábel Zsolt Kunszállásra igazolt

Lassan csordogálnak be az átigazolási kérelmek a megyei labdarúgó szövetségbe. Hétfőn a megyei első osztályban szereplő Kunszállás igazolt három labdarúgót, köztük a korábban a KTE-ben is szereplő Ábel Zsoltot.

A megye I-ben szereplő Kunszállás három játékos átigazolási kérelmét vitte be hétfőn a megyei szövetséghez. A tabella negyedik helyén tanyázó együttes Kistelekről erősített Koncz Miklóssal, valamint a Solt együtteséből Szűcs Gábort és Ábel Zsoltot csábították el.

Ajánljuk: Megyei átigazolási hírek

9 hozzászólás

 1. ferudjoe

  2011. február 14. hétfő at 17:31

  na végre…..

  már azt hittem soha nem fog oda igazolni……..

  hihihihihi

 2. Janás

  2011. február 14. hétfő at 21:24

  Az ellenfél ilyetén történő legyöngítése is igen hatékony taktika lehet. Zsolt miután a KTE-Ereco csapatától megpattanva komolyabb labdarúgó álmait feladta, nyilván oda igazol ahol a legtöbbet kapja. Mert szakmai okai biztosan nem lehetnek, hogy az első sorból a negyedikre igazol vissza. Ezzel végérvényesen belépett a tömegfocisták népes táborába. Sajnos ez nagyon sok extra tehetség sorsa. Én azért néhány könnyet hullajtok érte.

 3. vwpolo

  2011. február 14. hétfő at 22:38

  oda való…

 4. Janás

  2011. február 15. kedd at 16:29

  Szerintem pedig a KTE-be. Na de azt már eddig sikerült bebizonyítanunk, hogy a tehetségeinkkel sáfárkodni nem tudunk. Talán a jövőben ezen is változtatunk.

 5. István

  2011. február 16. szerda at 09:17

  Janás.
  Én még olyan hülye edzőt nem láttam aki nam tesz be a csapatba egy fiatal saját nevelésű játékost , ha az a játékos lendít a csapat szekerén. Igenis mindenkinek meg kell küzdeni a helyéért még akkor is , ha az igaz hogy ide-oda igazolva kicsit könnyebb.
  Akiben van elszántság és tényleges tehetség előbb-utobb be fog kerülni a csapatba.
  Persze az is lehet, hogy valaki alacsonyabb osztályban megerősödve visszatérhet.

 6. Janás

  2011. február 16. szerda at 14:43

  István: Akkor én a “szerencsésebb” szurkolók közé tartozom. Gondolod, hogy például Kecskeméten az elmúlt húsz évben Csori volt az egyetlen, mentálisan erős tehetség? Vagy lehet abban is valami, hogy az általad nem túl hízelgő jelzővel illetett, az edzői szakmából élő “mestereknek”, vezetőknek is van némi köze, a talentumnak kikiáltott játékosok elkallódásában? Na, de ezeket a dolgokat ne is ragozzuk, mert, mint tudjuk, sértődésben az élen állunk. Csak egyetlen szösszenet: Napjaink fő témája, akinek nincs menedzsere, legyen bármekkora tehetség, nem viszi semmire. De, mi lesz az egyre növekvő számú, szegény sorban tengődő talentumokkal, mikor a klubtulajdonosok csak adni-venni szeretnek. Megértem őket is, mert a piac ezt diktálja. A nevelőedzőkről már nem is beszélek, akik hónapokat várnak az asztal alatt nyújtott, minimálbérnél is kisebb jussukra. Sértődöttségük ezért valahol jogos, de minőséget így nem lehet előállítani. Ugyanez a helyzet az extrákkal, mint esetünk is bizonyítja elmennek filléres, megélhetési focistának. Vajon megszületett már az az ember aki ezt a mókuskereket korrigálja?

 7. gézabá

  2011. február 16. szerda at 17:38

  haha, ti tudatlanok :D
  A Zsolti többet kap Kunszálláson, mint a legjobban kereső nbIII-as a KTE-nél!Ja, és napra pontosan kapja a fizetését.Aki a tehetségét megkérdőjelezi, az nem látta még játszani.
  Tudjátok a profik, nem az osztályt, hanem a pénzt számolják…

 8. carlo

  2011. február 16. szerda at 20:23

  Na végre látja valaki a mi van a háttérben van!
  Számolj utánna több edzés kevesebb pénzér és bármikor megköszönhetikl a részvételt!
  Ez Kecskemét!

 9. Látó

  2011. február 22. kedd at 13:59

  sok sikert az ujj világvárosi csapatban de valami élénk sárga mezben kellene mindig játszani
  hogy ne szürküljön bele a szerény kis csapatba Nem tudni hogy Orgovány Solt Kunszállás
  után melyik csapat következik lehet hogy a COSMOS

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..