kesport.hu

Két felkészülési győzelem a kis-KTE-től

A napokban két felkészülési meccsét is győzelemmel zárta a KTE NB III-ban szereplő együttese. Török Lászlóék csütörtökön az Izsákot győzték le 6-2-re, szombat délben pedig az Örkény csapatát küldték haza egy négyessel.

Bár a csütörtöki találkozót nem kezdte túl fényesen a lila-fehérek második csapata, végül magabiztos siker lett a vége az Izsák elleni meccsnek. A 31. percben már 2-1-re vezetett a izsáki gárda, a szünetben azonban már a lila-fehéreknél volt az előny, sőt, második játékrészre még inkább megemberelte magát a KTE-fakó, és további hármat gurított a vendégeknek.

Kecskeméti TE II – Izsák 6-2 (3-2)
felkészülési mérkőzés

KTE II: Tóth – Kiss L., Koszó, Szénási, Farkas – Tölgyesi, Nagy V., Kovács Á., Máté – Sánta, Szabó. Cserék: Hegedűs V., Tóth I., Erdélyi
edző: Török László
gólszerzők: Sánta (2), Koszó, Tölgyesi, Kiss, Máté

Edzői értékelés: – Hátul az elején elkövettük a szokásos egyéni hibákat, ami miatt a 31. percben 2-1-re vezetett az ellenfél. Utána összekaptuk magunkat, és jó második félidei teljesítményünknek köszönhetően győztünk. Tanulunk a hibákból, és javítunk azokon. Következő mérkőzésünk az Örkény ellen lesz, szombat 11 órakor, jó idő esetén a Széktói Stadionban.

Míg a “nagycsapat” a Debrecen elleni Ligakupa-meccsre készült, Török Lászlóék szombat déltől már pályán voltak: az Örkény együttesét fogadták, és bár csak szűk 48 óra telt el a két edzőmeccs között, a vezetőedző szerint korrekt teljesítményt nyújtottak fiai, és még gólt sem kaptak.

Kecskeméti TE II – Örkény 4-0 (2-0)
felkészülési mérkőzés

KTE II: Tóth Z. – Kiss, Koszó, Szénási, Tóth I. – Brdaric, Nagy V., Kovács Á., Máté G. – Sánta, Szabó T.
csere: Hegedűs V., Erdélyi
gólszerzők: Máté (2), Szabó, Kiss

Edzői értékelés: – Meg voltam elégedve a játékkal, főleg annak tudatában, hogy 48 óra sem telt el az Izsák elleni meccs óta. Jól mozogtunk, fegyelmezettek voltunk, és végre nem kaptunk gólt.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..