kesport.hu

Beerősített a KLC, német edző is érkezett

Jelentősen átalakult és minden bizonnyal erősödött is a Kecskeméti Labdarúgó Club (KLC) játékosállománya. A megyei másodosztályban szereplő együttes öt játékost igazolt a visszalépett Kerekegyházától, de érkeztek futballisták Budapestről és Helvéciáról is. A korábban rebesgetett edzőcserére azonban nem került sor.

Annak ellenére, hogy hosszú heteken keresztül lehetett hallani a KLC háza tájáról, hogy új edzővel vágnak neki a tavaszi szezonnak, ez mégsem valósult meg, a jövőben is Karakas Ferenc irányítja a megyei másodosztály északi csoportjának utolsó helyén álló csapatot, amely azonban jelentős erőket mozgósított az átigazolási időszak alatt.

A visszalépett Kerekegyházától öt játékos, Kovács András, Parti Gábor, Bakos Tamás, Torbán Csaba és Aczél Péter érkezett. Csatlakozott továbbá a kerethez Mihálka Ferenc a Műszaki Egyetem csapatától, Bíró Zsolt Helvéciáról és Krékits Gábor, Szabó Gábor, valamint Fekete Ferenc a KLC ifjúsági együtteséből.

“A KLC január 17-e óta készül a bajnokságra heti két edzéssel, eddig hat felkészülési mérkőzést játszottunk. A munkánkat segíti Majk Kost, aki a Mercedes gyárban kapott munkát, de korábban a német első osztályú Freiburg utánpótlásedzője volt, az U17, U18 és az U19-es korosztállyal foglalkozott. A célunk a biztos bent maradás, a közeljövő tervei között pedig szerepel az egy osztállyal magasabb bajnokságban való szereplés” – nyilatkozta a kesport.hu-nak Karakas Ferenc edző.

Még több átigazolási hírért KATT IDE!

7 hozzászólás

 1. Mészi

  2011. február 21. hétfő at 19:27

  Feri bácsi!

  Köszönet, hogy mint alapító tag olyan sokat fáradozol, a rendszerváltás hajnalán, országosan elsők között létrehozott utánpótlásnevelő egyesület, a nagykorúság felé haladó Kecskeméti Labdarúgó Club fennmaradásáért. Jelenleg úgy tűnik, hogy erőfeszítéseiteknek gyümölcse lassan beérik. Főleg, hogy az első fecskék, Kovács Andris, Parti Gabi a hajdani országos diákolimpiai bajnokok, az első országos óvodás kupa “sztárja” Bakos Tomi és későbbi követői is visszatértek a bölcsőbe. Bízom benne, hogy játékos pályafutásukat befejezve kiváló edzők, vezetők válnak belőlük. Remélem ez a kedvező folyamat folytatódik.

 2. balogárpi

  2011. február 22. kedd at 10:26

  A Merci első pozitív “hozadéka” a német erőnléti edző! :)

 3. koo

  2011. február 22. kedd at 11:52

  sok sikert.

 4. Tomislav

  2011. február 22. kedd at 14:26

  Gratula a vezetőknek, és a csapatnak további sok sikert! Szükség van Kecsón egy megye II-nél magasabb osztályú csapatra, mert látjuk, a KTE-s utánpótlás fiatalokra nincs szükség az első, de még a második csapatnál sem… Hmmm!

 5. Mihályka Péter

  2011. február 22. kedd at 23:08

  Mihálka Ferenc = Mihályka Péter

 6. Mészi

  2011. február 23. szerda at 09:21

  Számomra megnyugtató, hogy a hírneves 1989-es születésű válogatott keret kapusa, Mihályka Petya is csatlakozott a különítményhez. Így van némi remény, hogy egyetemi tanulmányait befejezve, súlyos sérülése után pályafutása visszatér a régi kerékvágásba. Remélem ő is így gondolja.

 7. feri17

  2011. február 27. vasárnap at 12:57

  A klc nagyon jo csapat remek játékosokkal (ifi,Felnőtt) és meg jegyzek két remek edző is van akik segittik a csapatokat .Én ezt ugy mondom mint KLC játékos Feri bácsi a fiatalok felviszi a felnőtthőz fejlődni és ez jo remélem hogy március 6-án Tabdin győzelemmel kezdünk .

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..