kesport.hu

Visszalépett a Kerekegyháza a megye I-től

A Kerekegyháza együttese nélkül folytatódik a megyei első osztályú labdarúgóbajnokság. A klub úgy döntött, hogy focisták és támogatók híján visszahívja felnőtt- és ifjúsági csapatát a további játéktól.

Játékosok nélkül nincs csapat. Csapat nélkül pedig nincs játék. Kerekegyházán pedig mostanság egyik sincs, amint azt Nagy János egyesületi elnöktől megtudta a Petőfi Népe. Már az átigazolás kezdetén tizenegy játékos jelezte azt, hogy nem kívánnak tovább a csapatban játszani. Utána maradt még remény, hogy a távozókat tudják pótolni, ám nem így történt, sőt, újabb labdarúgók kérték az átigazolásukat. Ladánybenére nyolca, Akasztóra ketten, a Kecskeméti LC csapatához öten, és még Pest megyébe is távoztak játékosok.

Nagy János elmondta, hogy azt megtehették volna, hogy akár egy komplett megyei III. osztályú csapatot is leigazolnak, de ezt nem akarták. Az egyesület vezetője legjobban azokat a fiatalokat sajnálja, akik most fél évig nem jutnak játéklehetőséghez. Sajnálatos módon a támogatóikat is elveszítették. Nagy kérdés az, hogy a következő bajnokságra össze tudnak-e szedni annyi helyi játékost, akikkel indulhatnak a megye III-ban, Nagy János bizakodik.

(Petőfi Népe)

10 hozzászólás

 1. Pingback: Beerősített a KLC, német edző is érkezett

 2. Janás

  2011. február 21. hétfő at 19:30

  Vajon ki a felelős, hogy az egyik legpatinásabb egyesülettel mindez megtörténhetett?

 3. realist

  2011. február 21. hétfő at 19:54

  Hogy ki?
  Ti mindannyian!!!
  Hisz jol tudod, bunosok kozt cinkos aki nema!!
  Tegnap a Kerek,holnap a fradi es igy tovabb.

 4. Janás

  2011. február 21. hétfő at 20:25

  Sajnos a magyar labdarúgás egyik bástyája esett el, ahol Szappanos Bertalantól, Lázár Bencéig nagyon sok tehetség nevelkedett.

 5. Tibi bá'

  2011. február 22. kedd at 00:01

  A személyeken túlmenően a PÉNZ a hibás,és azok akik engedték átszakadni a gátakat a profi és az amatőr labdarugás közt.
  Köztudott,hogy a ma már a megye III-ban is van olyan egyesület,amely ugy tud létezni,hogy a játékosok pénzért,pár ezer forintért hajlandók játszani.Ha ez a buksza kiürül vége a játéknak.Valószinű,hogy Kereken is ilyesmi történt.Sajnos ez várható volt,mivel az elmult 1-2 évben nem lehetett látni a csapat környékén kereki nevelésű játékost.A kerekegyházi ügyesebb gyerekek Kecskeméten rugják a bőrt.Az elmúlt időszak szépreményű ifistái ma már felnőttként a Fülöpházán játszanak,mint igazi AMATŐR SPORTOLÓK és teszik mindezt évek óta sikeresen csupán a foci szeretetért,mivel munka mellett csak ennyit tudnak vállalni.Évek óta az Északi csoport meghatározó csapatát képezik.
  Ugyan nincs összefüggés de feltűnő,hogy megyénk sikeres csapatait működtető nagyközségek várossá válásuk után a megyei I osztályu csapatok meg szünnek működni / Kunszentmiklós-Lajosmizse és most Kerekegyháza / vajon miért?

 6. Janás

  2011. február 22. kedd at 08:36

  Egy ilyen nagy hírű település, tele magasabb IQ-val rendelkező emberrel, “pénzes” vállalkozókkal nem engedheti meg, hogy ne legyen focicsapata. Vagy az jobb ha fiataljai eljárnak Kunbaracsra, Lajosmizsére, Fülöpházára, Kecskemétre, Budapestre vagy éppen a kocsmába?

 7. balogárpi

  2011. február 22. kedd at 10:16

  Pénz, pénz, pénz! Nem csak a háborúhoz, hanem mindenhez kell. A focihoz is. Kerekegyháza vállalkozói és önkormányzata szégyelljék magukat, hogy nem tudnak annyit fordítani a sportra, hogy egy megye II-es csapatot fenntartsanak. Ez város? Francokat, csak egy nagyobb tanyaközpont.

 8. balogárpi

  2011. február 22. kedd at 10:18

  Jav. : megye I-es

 9. Látó

  2011. február 22. kedd at 13:41

  ahol a helyi vezetők nem szeretik a focit ott se serdülő se ifi felnőtt csapat nem tud normálisan müködni De azért majd aug.20-án játszank egy kővérek a soványak elleni meccset és aGörbe Jani lesz a biró A meccs után megkeni magának és a játékosoknak
  a ” zsiroskenyeret” oszt annyi.Azért ez a KEREK tőbbet érdemelt volna mint ahova jutott
  adni kell nem elvenni.A multban azért szép emlékek is voltak moist meg a nagy űresség fog lenni vasárnaponként Számolgassák majd hogy mennyit tojnak a tyukok
  HAJRÁ KEREK

 10. balogárpi

  2011. február 22. kedd at 16:34

  Serdülőcsapat megmarad?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..