kesport.hu

Nem csípi a sztárokat az éllovas Nyárlőrinc

Az első helyről várhatja a tavaszi folytatást a Nyárlőrinc megyei II. osztályú csapata. Kevesen számítottak erre, hiszen az elmúlt évi bajnokság tavaszi fordulójában még a kiesés réme is fenyegette az együttest. Ám ekkor jött a csapat élére Bende József edző, aki “csodát tett”.

– Amikor tavasszal megérintette a kiesés szele a csapatot, akkor kezdtük el a közös munkát – kezdte a Petőfi Népének Bende. – Megpróbáltam arra motiválni a játékosokat, hogy ők a legjobbak. Azt hiszem, sikerült megértetnem velük azt, hogy minden csapatot le lehet győzni. Majdnem kieső csapatból bajnokesélyesek lettünk. Sztárok nélkül csapat vagyunk. Én nem is tudom elviseli a sztárokat. Egységesen mindenkinek be kell állnia a sorba, és el kell végeznie a munkát, ez a siker titka – fogalmazott a Nyárlőrinc edzője.

A megyei II. osztályú együttesnél tudják, hogy most tavasszal jön majd a neheze. – Eddig ugyanis az ellenfeleink nem vettek komolyan bennünket, ezek után azonban mindenki majd az elsőt, vagyis minket akar megverni. Most jön majd a vizsgaidőszak, hogy meg tudjuk-e védeni pozíciónkat. Kiemelném Varga Ottó, Dávid Sándor, Bera András, Csernák János munkáját, ők akkor is húzták a szekeret, amikor a csapatnak gyengébben ment – zárta sorait Bende József.

Még több átigazolási hírért KATT IDE!

(fotó: nyarlorinc.hu)

4 hozzászólás

 1. XRedDevilsX

  2011. február 23. szerda at 16:01

  Hajrá Nyárlőrinc!!!!!

 2. XRedDevilsX

  2011. február 23. szerda at 16:02

  Hajrá Nyárlőrinc!!!!!!!

 3. takizoli

  2011. február 23. szerda at 21:52

  Lehet nem szeretik a sztárokat, azért igazoltak egy Királyt.

 4. Miskabá

  2011. február 23. szerda at 22:40

  1. A címnek a tartalomhoz semmi köze.
  2. Kicsit jobban kellene figyelni erre a munkára. Csak példaként:
  “Sztárok nélkül csapat vagyunk” (nélkül helyett nélküli)
  “Én nem is tudom elviseli a sztárokat.” (elviseli helyett elviselni)
  A Petőfi Népében is így jelent meg?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..