kesport.hu

Visszavágott a Vasas-Csata II. a Kecskeméti KC-nak

Nem sikerült megismételnie őszi győzelmét a Kecskeméti KC-nak a Vasas-Csata II. ellen. Tóth Viktor kosarasai szombaton a fővárosiak vendégei voltak, és nagyarányú, 66-33-as vereséget szenvedtek az Amatőr Női NB I Keleti-csoportjában.

Novemberben 82-64-re verte a Bolyai János Gimnázium tornacsarnokában a Vasas-Csata második számú csapatát a Kecskeméti KC női kosárlabdacsapata. Joggal várták tehát bizakodva a fővárosi visszavágót, ám a sok pontatlanságnak köszönhetően most nem sikerült megismételni az őszi eredményt. Az angyalföldiek jól védekeztek, valamint Máyoky hatszor is a hárompontos vonalon kívülről terhelte a hírös városiak gyűrűjét, így végig vezetve, nagyarányú győzelmet szereztek. Veresége ellenére Tóth Viktor tanítványai továbbra is őrzik vezető pozíciójukat a tabellán.

Következő mérkőzését hazai környezetben játssza a KKC március 12-én, 17 órától az OSC ellen.

Vasas Csata II – Kecskeméti KC 66-33 (18-5, 16-8, 18-11, 14-9)

Vasa-Csata: Mányoky J. (22/18), Adamecz L. (9), Mansaré M. (8), Barta B. (8), Bajnóczi V. (5), Velkey K. (4), Hegedűs J. (4), Horváth F. (3), Gocsman Á. (2(, Szadbados D. (1)

Kecskemét: Nagy Z. (9), Dobos Á. (6), Gyárfás P. (5), Kuli O. (4), Martonosi Z. (4), Horváth O. (3), Radics A. (2)

Hozzászólások

  1. Pingback: Tóth Vikor: Van mit tanulnunk

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..