kesport.hu

Tóth Vikor: Van mit tanulnunk

Novemberben kiemelkedő teljesítménnyel fektette két vállra a Vasas-Csata II. együttesét a Kecskeméti KC, azonban a fővárosi visszavágón nagy zakót kaptak Tóth Viktor tanítványai. A hírös városi tréner szerint van mit tanulniuk a hétvégi vereségből.

Tóth Viktor, a Kecskeméti KC edzője: – Novemberben extra teljesítménnyel meglepetésre nyertünk Kecskeméten. Az egész csapat remek teljesítményt nyújtott, de ezen belül is kiemelkedett Tóth Edó és Radics Anna játéka. Előbbi sajnos már külföldön játszik, csapatunk pedig nem muzsikált jól. Védekezésben még a kapott 66 pont elmegy, s bár voltak hibáink, de legalább az utolsó percig küzdöttünk. Betalálni azonban még a kidolgozott helyzetekből és büntetőből is csak ritkán sikerült. A máskor biztos kezű játékosok is sokat hibáztak. Talán csak Nagy Zita volt kivétel. A lepattanó harcban is alulmaradtunk. Ha csak a büntetőket és a sima ziccereket bedobjuk, simán 18 pont alatt tartjuk a Vasast, de a sportban nincsen ha. Mindenképpen el kell mondani, hogy az ellenfél nagyon tudatosan, jól védekezett, összeszokottan, jól játszott. Nem csoda, hiszen egy ember, Pál Szandra kivételével ugyanezek a fiatal lányok játsszák le az A-csoportos meccseket. Nagyon készültek a visszavágásra, és sajnos el kell ismerni, ezen az estén megérdemelten nyertek. Nekünk pedig van mit tanulnunk a mérkőzésből.

5 hozzászólás

 1. pompom

  2011. március 1. kedd at 18:55

  reális az edzőbá

 2. torka

  2011. március 1. kedd at 23:17

  Sajnos tömegsport szintü a csapat. Messze vagyunk nagyon sajnos a 10 évvel ezelőtti szinthez. Ehhez a csapathoz 2-3 minőségi játélos is kevés lenne az elsó osztályhoz./profi/Nem lehet látni a minőségi előreléőés lehetőségét.Nagyon kár érte.

 3. rm

  2011. március 2. szerda at 09:53

  Sajnos nézhetetlen ez a játék!Sok gyerek van a klubnál, de nincs egy normális edző sem!!!Nincs megfelelő képzés!

 4. Janás

  2011. március 2. szerda at 10:31

  Redi Ezúttal is kemény vagy. Kérdés, igazságos is? Az eredmények remélem egyszer megcáfolnak, mert ez mindannyiunk érdeke. A fehérneműt fel lehet kötni és bizonyítani.

 5. dad

  2011. március 2. szerda at 10:50

  rm! Te ott voltál a meccsen? Szoktál ennek a csapatnak a mérkőzéseire járni?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..