kesport.hu

Karagics távozik a Kalo-Méh KSE éléről, a régi-új szakember, Gyurkó visszatér

Egy év után távozik a Kalo-Méh Kecskeméti SE férfi röplabdacsapatának szakmai igazgatója, Karagics Mátyás. A helyét a régi-új szakember, Gyurkó Sándor (képünkön) veszi át. Karagics azt mondta, egy kicsit elfáradt és tanári munkáját is nehezen tudta összeegyeztetni a felnőtt csapat edzéseivel, meccseivel.
[smartads]

“Lejárt a szerződésem, és úgy döntöttem, hogy hiába marasztaltak szakosztály vezetői, nem hosszabbítok. Úgy január-februárban éreztem azt, hogy fáradok, nehezebben tudok regenerálódni egy-egy meccs után. Az iskolai munka is egyre inkább igénybe vett, hiszen a testnevelői teendők mellett osztályfőnök is vagyok, valamint edzem a katonás röplabdacsapatokat. Nincs bennem semmi tüske, sőt nagyon büszke vagyok a csapatommal elért idei eredményekre, de képtelen vagyok a napi tanári feladatok mellett az élvonalbeli gárda szakmai munkáját is tökéletesen elvégezni” – nyilatkozta a Petőfi Népe pénteki számában Karagics Mátyás, akit posztján a régi-új szakember, Gyurkó Sándor vált.

“Az elmúlt egy esztendőben alatt kizárólag az iskolai röplabdacsapattal foglalkoztam bejutottunk a diákolimpiai országos döntőjébe is. Nem mondom, hogy nem éreztem jól magam,, hiszen többet törődhettem a tanítványaimmal, kevesebb volt a napi feladatom. Ám azt is be kell ismernem, hiányzott a felnőttcsapat, a komolyabb szakmai kihívás. Nos és az az egy lépcsőfok, amelyiken nagyon szeretnék egyszer túljutni. Nem lesz könnyű összehangolni a tanári munkámat a szakmai igazgatói feladatokkal de remélem, sikerül. Az iskolaigazgatóm azt mondta, hogy mindenben segít, hiszen az intézménynek is nagy megtiszteltetés, hogy az egyik tanárát ilyen komoly feladatra kérik föl” – mondta el Gyurkó Sándor, aki még nem sokat tud a játékoskeretről.

A közeljövő feladata lesz a felkészülés menetrendjének elkészítése és a következő évad csapatának kialakítása – fűzte hozzá.

11 hozzászólás

 1. nbcee

  2011. május 20. péntek at 12:14

  Csiki-csuki állapot?

 2. Rózsa

  2011. május 20. péntek at 13:32

  :))))))

 3. mettyu

  2011. május 20. péntek at 13:39

  Welcome, Mr. Gyurkó!!!

  Én szerettem a Gyurkó-féle tavalyi csapatot is. Ki tudná feledni azt a fantasztikus Magyar Kupa döntőt?! Sokkal támadóbb szellemű volt az a csapat, mint a mostani és az nekem szimpatikusabb volt. Ezt összegyúrva az idei Karagics-féle stabil védekezést támogató játékkal remélem ismét egy erős, ütőképes csapatunk lesz jövőre is.

 4. hamun

  2011. május 20. péntek at 14:33

  igazából szerintem tök mindegy ki az edző, mindig minden körülmények között ott vagyunk a döntőben a bajnokságban és a kupában is ;) csak így tovább.

 5. Flyking

  2011. május 20. péntek at 21:36

  Matyi! Köszönjük Neked az elmúlt idényt! Gratulálok az eredményekhez. Nincs miért szégyenkezned! Sajnálom, hogy nem tudok segíteni tovább Neked. Meccseken azért remélem találkozunk még. ;)

  Sanyi! Isten hozott újra a régi “otthonodban”. Kívánom, hogy a következő idény sokkal zökkenőmentesebb legyen mind Neked, mind a fiúknak! És szerezzük meg a kupát és a bajnokságot! :) Sok sikert, cimbora! :)

 6. Szasza206

  2011. május 26. csütörtök at 10:15

  Matyi neked köszönet, Sanyi neked minden jót és sok szerencsét.

 7. g-pont

  2011. június 1. szerda at 23:07

  Aranyos ez a cuki csere-here, Az igazság odaát van :-)
  És nem innen fogjuk megtudni az igazi okot! Röhej a köbön.

 8. Pingback: Tornagyőzelemmel búcsúzott Karagics Mátyás a Kalo-Méh KSE-től

 9. Szasza206

  2011. június 25. szombat at 09:17

  g-pont Te ” gy “pont vagy az-az . / gyü-gyü /

 10. Pingback: Gyurkó Sándor: nagy esély kínálkozik a bajnoki- vagy kupaaranyra – helyzetkép

 11. Pingback: A 2011-es év fontosabb eseményei – év végi összefoglaló 6/3

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..