kesport.hu

Kilencedik helyen zárta a bajnokságot a Kecskeméti NKSE

A hétvégén a Csorvási SK látogatott a hírös városba a Kecskeméti NKSE ellenfeleként. A bajnoki meccs hazai szempontból nagyon fontos volt, hiszen győzelem esetén a nyolcadik helyen végezhetett volna a kecskeméti női kézilabdacsapata. A végeredmény viszont döntetlen lett, így a kilencedik helyen zárta a 2010/2011-es évadot a Korsós-csapat.

A 6. perctől kapcsolt magasabb fokozatra a KNKSE, addig lassú, melegítés jellegű kezdéssel fej-fej mellett haladt a két csapat. Rózsa Vera, Korsós Dorka és Márki Éva hármas unta meg a lazsálást, és a 15. percre 12-8-ra módosították az állást, majd remek összjátékkal a 24. percre 17-11-re növelték azt. Ezután jött egy „kis” pihenő a pályán, melyet az ellenfél könyörtelenül ki is használt. A szünetre egy gólra hozták fel magukat, 17-16.

A második félidő 8. percére Korsós és Rózsa szédületes játékának köszönhetően 23-18-ra elléptek a vendégektől. A továbbiakban sem engedték ki kezünkből az irányítást. A gólgyártásba bekapcsolódott Sári Barbara és Felső Anna is. A 20. percben, 32-27-nél azt hihették, sima győzelem lesz, mégsem így alakult. A továbbiakban görcsössé vált játékuk, a csorvási lányok pedig feléledtek álmukból. Fokozatosan dolgozták le hátrányukat, ami a 26. percre 33-33-as döntetlent hozott. Ezután egy-egy góllal elléptek ugyan Korsós tanítványai, de a vendégek mindig egyenlítettek. Az utolsó másodpercekben lett volna lehetőségük a győzelemre, de nem tudták kihasználni (35-35).

Korsós Miklós: – Megnyert mérkőzést engedtünk ki a kezünkből. Védekezésben és támadásban messze elmaradtunk a megszokottól. Könnyedén szereztük az elején a gólokat, de kiengedtünk és játékunk görcsös akarássá alakult és természetesen fontos szituációkban hibáztunk. Herceg játéka hiányzott. A véghajrában lelkesebben küzdő vendégek megérdemelték az egy pontot.

KNKSE – Csorvási SK 35 -35 (17 – 16)

KNKSE: Dr. Zsoldosné kapus, Rózsa 9, Korsós 11/5, Márki 6, Felső 3, Mocsári 2, Sári 4.
Cserék: Fekete és Hetényi kapusok, Horváth, Gombos, Sánta, Balázs.
7 méteres : 6/5 ill. 7/7
Kiállítás: 12 perc ill. 10 perc egy kizárás
Kitűnt: Rózsa, Sári, Korsós.

NBI/B ifjúsági mérkőzés

Korsós Miklós: – Érdekes és tanulságos mérkőzést játszottunk. Sok hibával és bátortalan játékkal, nehéz mérkőzést nyerni. Ha az ellenfél végjátékban tovább kézilabdázott volna és nem a durvaságra koncentrál elvihette volna a két pontot. Lányaink végére összeszedték magukat és megmentették az egyik pontot.

KNKSE – Csorvási SK 27-27 (11-16)

KNKSE: Hetényi kapus, Berta 2, Korsós 11/1, Orell 4, Bálint 4, Herceg D. 2/2, Molnár 2,
Cserék: Szőke, Dunai 2, Sebesi , Vizi , Palincsár , Nádházi és Szentesi.
7 méteres: 6/5 ill. 5/4
Kiállítás: 8 perc ill. 12 perc
Kitűnt: Orell, Korsós, Berta.

Hozzászólások

  1. Pingback: A 2011-es év fontosabb eseményei – év végi összefoglaló 6/3

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..