kesport.hu

Elsô helyen végeztek a diákolimpián az Vásárhelyi iskola röpisei

A III. korcsoportos fiú röplabda diákolimpia országos döntőjén szép sikert ért el a két kecskeméti csapat. Az Arany János Ált. Iskola fiai nagy küzdelemben épphogy lemaradtak a dobogóról, negyedik helyezést értek el.

A csapat tagjai:Pesti Marcell,Riedl László,Leiner Péter,Fazekas Gábor,Tasi Milán,Török Szabolcs,Kiss Ferenc,Potz Levente,Pinczés Balázs,Kanizsai-Nagy Ákos. Edző: Nagy Péter.

A döntőben szintén óriási csatában a Vásárhelyi Pál Ált. Iskola 3:2-re verte a Hortobágy együttesét és ezzel megnyerte a diákolimpiát. A csapat tagjai:Zrínyi Dániel,Punyi Milán,Papp-Szigeti Márk,Labancz Dávid,Görög Szabolcs,Kovács Dávid,Ormándi Ákos,Hedrich Mátyás,Szabó Pál, Varga Norbert. Edző:Seremet Attila.

A végeredmény: 1.KECSKEMÉT VÁSÁRHELYI 2.BALMAZÚJVÁROS(HORTOBÁGY) 3.KAPOSVÁR 4.KECSKEMÉT ARANY 5.BUDAPEST 6.GÓGÁNFA 7.SZEGED 8.MISKOLC. Különdíjasok: Riedl László,Zrínyi Dániel,Punyi Milán.

3 hozzászólás

 1. röpis

  2011. június 21. kedd at 12:51

  Kedves kesport!! Már az is rossz érzés,hogy oldalra kis hírben közlik a diákolimpia eredményét,de a cím az már nevetséges……Nem azt kellett volna írni,hogy: diákolimpiai bajnok a Vásárhelyi Pál Ált. Iskola csapata és az előkelő negyedik helyen végzett az Arany János Ált. Isk. csapata!

 2. röpis

  2011. június 21. kedd at 14:23

  Na így már majdnem jó csak nem”AZ VÁSÁRHELYI”,hanem :A vásárhelyi Pál Ált.Iskola…..

 3. Guriga

  2011. június 22. szerda at 07:04

  Minden elismerésem, mind a két csapatnak és természetesen edzőiknek! Büszkék vagyunk rátok!

  – a Kecskemét-i röplabdás újságírás nem áll a helyzet magaslatán.Talán egy kicsit több odafigyelésre lenne szükség a vezetőség részéről. / A beszedett nem kevés tagdíjjakból talán jutnia kellene erre is./ Cáfoljon meg valaki, ha nem így érzi és Én tévedek!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..