kesport.hu

A száz éves KTE-t ünnepelték szombaton

Szombaton tartotta a KTE a jubileumi ünnepi közgyűlését a Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központban. Hivatalosak voltak a KTE szakág régi és jelenlegi vezetői, sportolói, kiemelt szponzorai és segítői.

Élménybeszámolók, archív videó felvételek, és fényképek segítségével visszautaztak a résztvevők az időben. Bepillantást nyert mindenki a 100 éves KTE történelmébe, a legemlékezetesebb pillanatokat felidézve teremtett ünnepi hangulatot a közgyűlés. A kezdetek után egyre több sportoló versenyzett világversenyeken a KTE színeiben. A megemlékezés a 100 éves KTE történelmének legújabb sikerével a Magyar Kupa győzelemmel ért véget.

Díjat kaptak a KTE vezetői, sportolói, tulajdonosai és támogatói. A KTE Olimpia versenysorozat felidézése, bemutatása után kihirdetésre került a végeredmény. Az iskolákat képviselő tanulók, és igazgatók átvehették a díjakat, és a pénzjutalmakat – tudósít a delmagyar.hu.

Képgaléria a Délmagyaron.

48 hozzászólás

 1. furulya

  2011. június 26. vasárnap at 18:05

  Gratulálok a klub centenáriumának! Csak egy fáj, hogy az egyszerű szurkolókat mintha elfelejtették volna! Talán azok is érdemelnének valami rendezvényt akik hétről-hétre a lelátón vannak és eredménytől függetlenül imádják szeretett csapatukat!

 2. drukker62

  2011. június 26. vasárnap at 18:17

  Maximálisan egyetértek, Furulya! :(

 3. Darke

  2011. június 26. vasárnap at 18:19

  Arra már nincs pénz!!

 4. Tomislav

  2011. június 26. vasárnap at 19:31

  mindenkit nem lehet megajándékozni, lehetetlen, de tudjuk, hogy ránk is szükség van, és volt, de lesz is…

 5. Szem Szmól

  2011. június 26. vasárnap at 19:38

  Hajrá KTE!
  Ünnepeljünk az EL-ben.

 6. Jocó

  2011. június 26. vasárnap at 20:25

  Kicsit én is csalódott vagyok, meghirdethették volna, vagy kaphattunk volna egy részletesebb beszámolót. Ki kit nyert, ki mit mondott a beszédében stb.

 7. Cscs

  2011. június 26. vasárnap at 20:48

  Kapja be a kukimat az egész klub… szégyen ami itt folyik… nem hiszem el mennyire semmibe nézik a szurkolókat, ismét… nemtudom szurkolók nélkül mi lenne ezzel a csapattal… a reklámokkal a támgoatokkal… egy 150 átlagnézőszámot produkáló lelátó biztos nem lenne ennyire vonzó a klub támogatóinak…. na midnegy… ismét bizonyítást nyert a klub amatőrizmusa sajnos. remélem 10 év mulva már lesz egy kis tapasztalat és midnen más lesz! Hajrá KTE!

 8. nbcee

  2011. június 26. vasárnap at 20:50

  Sóhaj :(

 9. Janás

  2011. június 26. vasárnap at 20:50

  “furulyához” csatlakozom, mert a szurkolókon kívül akadtak olyanok akikről megfeledkeztek. Na, meg egy ilyen évfordulót néhány sorral elintézni… Azt is délvidékről.

 10. müllerpapa

  2011. június 26. vasárnap at 21:21

  Egyszer már leírtam,hogy mindenben amatőrök vagyunk.Akkor kipontoztatok,de továbbra is fenntartom ezen véleményem…

 11. cash

  2011. június 26. vasárnap at 21:27

  Love nelkul nincs motivacio, motivacio nelkul nincs profizmus

 12. garon

  2011. június 26. vasárnap at 21:31

  A mai napig nem értem miért nem lehetett valamilyen gála meccset vagy rendezvényt szervezni, nem is kellett volna meghívni valami sztár csapatot, elég lett volna kisebb esemény mint például az utcabál volt a feljutás után, ja és a másik dolog még a honlapon se volt semmi, hogy klubbunk ma 100 éves vagy valami. Azért szerintem ennél többet érdemelnek a szurkolok!

 13. cataluna

  2011. június 26. vasárnap at 21:35

  Én megelégszem azzal is, hogy megyünk pár kört az EL-ben és a bajnokságban a felsőházban végzünk! BOLDOG SZÜLIT KTE!!

 14. magilla

  2011. június 26. vasárnap at 21:43

  furulya
  Van:
  -Magyar kupa!!!
  Lesz:
  Szuperkupa döntő
  Európa Liga meccs(ek)
  Jelenleg van:
  egy átigazolási időszak, egy felkészülési időszak az EL.-ra
  Szerintem egyenlőre legye ennyi elég!!
  Egyébként sincs még az évnek vége.
  Mindezek mellett jogos a felvetésed, csak szerintem, hál” Istennek nincs sok idő az ünneplésre!!!

 15. bubu

  2011. június 26. vasárnap at 21:56

  Magilla szerintem nem kellene összemosni a dolgokat és keverni a szezont a fazonnal. Az aktuális dolgok függetlenek a 100 éves ünneptől. Ha valakinek a születésnapja karácsonyra esik nem hiszem, hogy bárki is örülne annak ha azt mondanák neki: minek neked szülinap ha karácsony van… Én teljesen egyértek furulyával! Részemről a téma lezárva.

 16. magilla

  2011. június 26. vasárnap at 22:12

  bubu
  Nincs köztünk ellent mondás(lásd.az utolsó mondatot)
  Csak hát, egy ilyen centenárium megünneplése nem állhat egy köszönömből a szurkolók felé!
  Továbbá egy ilyen ünneplésből nem lehet kihagyni a főszereplőket(a játékosokat).
  Erre mondtam azt, hogy hál’ Istennek van dolguk bőven. (de idejük annál kevesebb)
  Ettől függetlenül azt mondom jobb később, mint soha!

 17. bubu

  2011. június 26. vasárnap at 22:16

  Korrekt vagy magilla! Minden oké! :)

 18. antifika

  2011. június 26. vasárnap at 22:44

  Kedves Szűklátókörű Barátaim!

  1. A 100 éves KTE nem egyenlő a labdarúgó szakosztállyal.

  2. Őseink elcseszték, hogy pont egy ilyen hülye nyári időpontban jutott eszükbe sportklubot alapítani. Mégis mi a faszt gondoltok ilyen időpontban egy gálameccsről?! Gőzerővel készül egész Európa a szezonra (Istenem, velünk együtt!!!!!!), erre nektek az ingyensörön jár az eszetek?! Pénteken Szuperkupadöntőt (!!!) játszik a csapat! Ez nektek nem elég? Szégyelljétek magatokat!

 19. Cscs

  2011. június 27. hétfő at 00:00

  kár hogy ezt az egész 100 éves évfordulóst dolgot Pali bácsi nem Diosgyőrbe csinálta meg… Az hogy a 100. évforduló SZÜLETÉSNAPJÁN egy edzést vagy egy gála meccset nem játszunk (legalább egy KTE jelenlegi – KTE feljutó 1. helyezett csapat meccset ami semmilyen költséggel nem járt volna) az szégyen… aztán egy gála amiről az égvilágon senki nem tud, és egyetlen egy szurkolót sem hívnak meg…. na ha ez ott történik már a cayennen sósav lenne, a gumik meg ki lennének szurkálva.. az öreg egyre jobban leirja magát… de biztos fontosabb a sallói seggét nyalogatni, mint a szurkolókkal foglakozni… igaz.. összehasonlíthatatlan, mig sallói viszi el a a szar középszerű emberei után a sok lovét Palkó bácsi zsebéből, addig a szurkoló pedig tömi a jegyekkel meg a megvásárolt ereklyékkel…. igaz tényleg összehasonlíthatatlan…

 20. kombi

  2011. június 27. hétfő at 00:03

  Cscs! Respekt!

 21. Tibi ba'

  2011. június 27. hétfő at 04:17

  Janás gondolatát tovább víve nevesíteném a még kimaradottakat. Ilyen a KTE 1959-1960 évekbeni sikeres torna szakosztály,mely sportolói a vidék és magyar bajnoki címek mellett a válogatott kereteknek is neveltek sportolókat,ezáltal dicsőséget hoztak az egyesületnek és Kecskemét városának.A hiányos sport történelmi ismeretekkel rendelkező jelenkori ” szervezők ” nem tudom meg említették e a centenáriumi ünnepségen az akkori sikerek kovácsait ,ugymint id.KÁVAI JÁNOS szakosztályvezető, RETKES ANNA Tanár Nő, ADAMIK FERENC Tanár Úr a női csapat edzői, BERECZ VENDEL Tanár Úr a férfi csapat edzője,majd a megszűnés előtti időszak edzőjét TÁLAS JÓZSEF Tanár Urat.
  Antifika 1.sz. megjegyzése helytálló. Részletesen a Petőfi Népe 2011.június 11-i számában a tényekről.Idézet a cikkből: ” Nos a helyzet nagyon egyszerű:a labdarugó csapat nem az Univer -KTE Kft.égisze alatt működik,csak a név használatát engedélyezte az idén Magyar Kupát nyert ” gárdának “az Univer-KTE. ” Ennek megértéséhez okvetlenűl szükséges a cikk elolvasása.
  Az 1911 június 11-én megalakult Kecskeméti Munkás Testedző Egyesület,majd a későbbi Kecskeméti Testedző Egyesület neve a centenárium évében UNIVER – KTE Kft.mint jog utód négy szakosztállyal asztalitenisz-birkózás-sulyemelés-vívás.
  A fentieket nem az ünnep rontás szándékával,hanem a megmásíthatatlan történelmi tények ismertetésével írta a tornász sikerek egyik gyakorlati résztvevője:
  Tisztelettel mindazoknak akik őszinte odaadással tesznek a további sikerekért.
  Berki Tibor

 22. tt

  2011. június 27. hétfő at 07:39

  Antifika: a stílus minősíti az embert!

 23. laca

  2011. június 27. hétfő at 07:41

  Az ilyen okosnak nem ártana ha péklapát landolna a tarkóján!

 24. antifika

  2011. június 27. hétfő at 08:34

  Kedves tt!

  Cscs: “Kapja be a kukimat az egész klub… szégyen ami itt folyik…”

  Erre gondoltál? Remélem nem csodálkozol, hogy kiborultam. Unatkozó vakációzó iskolások olyasmit kérnek számon, amiről fogalmuk sincs. Azért azt elfelejteni, hogy számunkra a Népstadionban néhány hete már méltó módon megrendezték az évszázad mérkőzését (micsoda emlék!!!), több mint vérlázító! Olyat elvárni, hogy a Mezőkövesden hullára hajtott, néhány hetes szünetet percre kihasználó csapat egy a felkészülésbe sehogy se illeszthető gálameccset játszon csak azért, hogy néhány hőbörgő sörözhessen egy jót, na ez a szégyen. Egy igazi szurkoló önzetlenül szereti a csapatát, nem pedig rugdossa minden hülyeségért. Akinek meg tényleg fontos ez a csapat, az örömmel fog ünnepelni – eredménytől függetleneül – jövő pénteken. Egy Szuperkupa döntő talán megfelel a kényes igényeknek, vagy nem?

 25. István

  2011. június 27. hétfő at 08:37

  Jó lenne, ha a sok kritikus előbb tájékozódna és azután vádaskodna. Ezt a rendezvényt az Univer-KTE Kft. rendezte . Én úgy láttam, hogy a foci csapat is vendég volt. Semmiképpen sem a focicsapat volt a főszereplő. Kosaras vezetők edzők kaptak elismerest és sok birkózó. Mindennel együtt egy emlékezetes megemlékezés volt, minden szempontból. Azokról a vezér szurkolókról akik évtizedek óta a csapat mellett vannak és voltak azért megemlékeztek. Nem tudom mégis hogy gondolták egyesek. talán egy több ezer fős népünnepélyt képzeltek? Talán el kellene kezdeni megszervezni, összedobni a rávalót. Szetintem a kupagyőzelem megünneplése már az volt

 26. antifika

  2011. június 27. hétfő at 08:47

  Kedves István!

  Úgy látom, itt a tények senkit nem érdekelnek, ha vinnyogni és fikázni lehet egy jót.

 27. nbcee

  2011. június 27. hétfő at 08:55

  Tibi ba’: Egyetértve azzal, hogy a tornászok sikereiről is meg kell emlékezni, egy kicsit kiegészíteném a leírtakat

  A megértésről szólván az országban a több szakosztállyal is rendelkező csapatokról a rendszerváltás után “leváltak” a labdarúgók. Van ahol előbb, van ahol kicsit később ment ez végbe, de napjainkra már letisztult a kép, mindenhol önálló a foci (FTC, Újpest, Kispest Honvéd, Vasas stb.). Ugyanakkor a címert, klubszíneket, a nevet ugyanúgy viselik a mai napig is. Nem kell féltékenykedni egyik vagy másik oldalról sem, inkább azt a szemléletet érdemes átvenni, hogy egy nagy CSALÁD részei a különböző szakosztályok, még ha nem is egyazon vezetőség alatt működnek.

  Ha már a történelmet emlegetjük, a KTE labdarúgó szakosztálya volt az első, ami 1911-ben alakult, és már augusztusban mérkőzést is játszott.

  A birkózók csak ezután kapcsolódtak be, majd jött az ökölvívás (1928), az atlétika (1930), a kosárlabda (1949), a teke (40-es évek), utánuk a vívás csatlakozott (előtte más egyesületek keretein belül működtek), 2001-ben a súlyemelés (előtte Spartacus majd KSC keretein belül működött), stb.

  A fentieket nem az ünneprontás szándékával,hanem a megmásíthatatlan történelmi tények ismertetésével írta a KTE, vagy már inkább azt írom: a KTE-család egy rajongója. :)

 28. szakértő

  2011. június 27. hétfő at 09:43

  100 éves a KTE és ezt 3 ünnepi meccsel ünnepeljük: MK döntő, Superkupa döntő és EL sel. meccs! Ez bőven jó ünneplésre!

 29. Cscs

  2011. június 27. hétfő at 13:07

  Ezért tart itt a kecskeméti lelátói élet mert ennyire könnyű megvezetni mindenkit… és senkit nem érdekel mennyire telibe van szarva ez az egész… szépen el van adva hogy itt minden szép meg jó… közbe meg… megint mindenki le akar lépni, mostmár a Mohlt se akarjuk leigíazolni, mert hát van helyette itt másik délszláv vagy néger… a magyarok menekülnének mert megint rajtuk csattan az ostor a dilettáns vezetés miatt… ez már lassan nem a Kecskeméti TE, hanem a Rózsa Pál Torna Egylet… De majd rábaszik Palkó bácsi ha Júliusba olyan döntés születik a városházán ami… és egy forintot se kap majd a várostól… megint idehozták Sallói és Filipovic embereit kecskemétre akiknek a 90%-a egy egyeneset nem tud rúgni a labdába és egyáltalán nem különbek a mostani labdarúgoktól sőt… a felét majd ki is basszák a télen… mert egy kutyaütő… és közbe meg az votl igérve, hogy 4 magyar egy külföldi érkezik, ezen bezzeg senki nem háborodik fel… csak azon hogy jaj a felkészülésbe nem fér bele egy gála meccs…. ráaádsul ez a meccs június 11én lett volna esedékes és nem most…. Kedves antifika, nekem nem erről szólna… arról szól hogy a világ minden pontján egy 50 és 100 évet megünnepelnek bárhol bármilyen felkészülés közbe… ráadásul családi nappal rendezvénykkel tortával tüzijátékkal koncertel csak itt nem… mert az itt smafu… mondok neked egy jo példát arra amti irtál: tegyük fel az 50 születésnapod október közepén van és várod hogy a család felköszöntsön, de ők bejönnek hogy jaj hagyjuk már Józsikám majd lesz idén még karácsony meg szilveszter majd akkor eszünk egyet meg majd koccintunk az egészségedre hisz ráérünk…

 30. antifika

  2011. június 27. hétfő at 14:58

  No, akkor apránként:

  “megint mindenki le akar lépni” – ez nem igaz.
  “mostmár a Mohlt se akarjuk leigazolni,” – ez se igaz, de ettől még nem biztos, hogy összejön, bármíly meglepő, kettőn áll a vásár.
  “a magyarok menekülnének ” – ezt még kommentálni is kár
  “és egy forintot se kap majd a várostól” – ez is hülyeség
  “az volt igérve, hogy 4 magyar egy külföldi érkezik” – nem ez volt megígérve, ez Sivic eredeti listája volt a Jézuskához, de nem jönnek ide, vagy ha jönnének, megfizethetetlenek
  “ez a meccs június 11én lett volna esedékes ” – ne röhögtesd ki magad, jún. 9ig szabin voltak – járt nekik az a pár nap, gondolom nem vitatod.
  A szülinapos hasonlat annyiban sánta, hogy ha 6 hét alatt 3 bulit tartok ugyanannak a vendégseregnek, talán nem is erőlködnék a negyedikkel, pláne ha az időbe sem fér bele. Ha meg beszólnának emiatt, picit rosszul is esne.

 31. Cscs

  2011. június 27. hétfő at 15:07

  :))) akarsz vitatkozni reggelig? mert akkor folytatom :)

 32. Nitro

  2011. június 27. hétfő at 15:43

  Antifika

  Te most vagy valami elkötelezett klubalkalmazott vagy, vagy egyszerűen nem látod a dolgokat. Itt max azon lehet vitázni, hogy milyen formában kellett volna valami ünnepséget tartani. Kevered a szezon a fazonnal. Nem arról van itt szó, hogy ingyen sör, meg KTE-Juventus gálameccs. Ugyan. Én magam részéről nem akartam volna ilyet, persze jár nekik a pihenés ebben teljesen igazad van. Nem kellett volna ide mérkőzés, elég lett volna egy olyan bográcsozás meg pár sörsátor ami szezon elején. Azt se várta volna senki hogy legyen ingyen, csak legalább a KTE család ünnepeljen együtt. Ez szerintem nem egy olyan olyan kérés, ami irreális lenne, ennek alapnak kéne lennie. Nem kell itt sok a szurkolók lekenyerezéséhez, csak egy minimális odafigyelés. Ez nemcsak a labdarúgó ,de az összez többi szakosztály népszerűsítésének jót tett volna. És minden megerőltetés nélkül ki lehetett volna hozni egy nullás rendezvényt, ahol lett volna lehetőség focizni, tartott volna mondjuk bemutatókat a többi szakosztály, ahol a kicsik kipróbálhatják akár magukat. És mivel a játékosok már úgyis visszatértek addigra zömmel a szabadságukról, csak annyi lett volna a dolguk, hogy egy alapozó edzés helyett megjelennek. Ez meg szerintem azért nem áldozat.

 33. sznot

  2011. június 27. hétfő at 17:42

  Megkérdezhetem, hogy Mészöly mi a f*szt keresett itt?

 34. x1l0f0n

  2011. június 27. hétfő at 18:26

  Biztos ő az új Joe Böröcz :D

 35. Cscs

  2011. június 27. hétfő at 19:34

  Sallói, Reszeli, Mészölyi, filipovic, négerek, bukott délszlávok… alakul ez :D

 36. Gyorsa Zoltán

  2011. június 27. hétfő at 23:39

  @sznot: Mészöly eljött megnézni, hogy a mi négereink lemásztak-e már a fáról… Habosra nyalta Sziviszlav Tomics seggét, istenítette, és a pulpitus mögül lendületesen, kinyújtott jobb karja végén ujját felé irányítva figyelmeztette a szerinte mesteredzőt (itt halk felszisszenés és egymásranézés következett a nézőtéren): “Tomikám, tudd meg, te vagy az egyetlen külföldi edző, akinek helye van a magyar bajnokságban!”
  És hogy ő bezzeg nemrég a Vasas 100-on volt és tudja, milyen egy centenárium, meg amikor a KTE ellen égtek annó, meg a polgival már régóta bariban vannak, és micsoda összefogás van itt kérem, és szeressük egymást, ez egy igazi család, stb.
  Ha komolyan vettem volna, mert nem ismerem ezt a bunkót, akkor ott rögvest elindulok és elhordok egy hegyet (hogy ne menjek messzire: a Benkó dombot), annyira magával ragadó munkásmozgalmi, vérbő MLM-es dumát nyomott. Papír nélkül! A végén még átadott egy MLSZ díjat is a győztes Rózsa-Versegi duettnek, nájlonból, fejjel lefelé…

 37. Gyorsa Zoltán

  2011. június 27. hétfő at 23:49

  Apropó, a rendezvény: szerintem jól szervezett, magas színvonalú gála volt a múlt, a jelen és a jövő résztvevőivel (a KTE Olipmiát a Zrínyi Ilona Ált.suli nyerte, ahol haláláig, 9 éve még az egykori KTE focista, Szappanos Berci volt a diri), és magas színvonalú vendéglátással (bravó LaVerde). Le a kalappal az univeres csapat előtt! Külön köszönöm Jenőnek, hogy nem felejtette el apámat és meghívott engem és édesanyámat együtt emlékezni az egykori társakkal, vezetőkkel.
  Az aggódóknak: szerintem jogos az elvárásuk egy nagyszabású ünnepre, ami a focit illeti, de ez itt egy (dísz)közgyűlés volt, szűk hellyel (kb. 500 résztvevővel), és a mámoros ünnepen többezren vegyenek részt, a szervezésében pedig tessenek jeleskedni, segíteni ötletekkel, megvalósítással!

 38. Janás

  2011. június 28. kedd at 08:29

  A lényeg, hogy a száz éves évfordulót mindenki, a maga módján – még a hajdani kerítésbérletes is – megünnepelte. Bár ez utóbbi már sajnos egy erősen kivesző félben lévő fajta, én mindenkor csodálattal hallgatom szeretett egyesületükért aggódó szavaikat. Ezért hiányoltam meghívásukat. Azzal tisztában kell lenni, ez “csupán” egy UNIVER-KTE rendezvény volt, amire a szervezők azt hívtak meg akit akartak. Én speciel a szent napon, az elődök tiszteletére egy korty nedűt a torkomon leengedtem, miközben lelki szemeim előtt a városi pályán zajló események filmkockái pörögtek. Talán erre még a Berki-Dunszt féle tornász csapat is képes. A tréfát félre téve: Azt kívánom mindenkinek, mihamarabb tüske nélkül zárja le ezt a történetet és koncentráljunk a még fényesebb jövőre.

 39. István

  2011. június 28. kedd at 08:55

  Komolyan mondom, hogy csak remélni tudom, hogy a tulajdonosok nem olvassák ezt a sok baromságot, mert ha egyszer tele lesz a hócipőjük es abba hagyják az egészet. akkor pedig minden kritikus nézheti a megye kettőbben a nagyszerű fehér bőrű falabú magyar fiúkat ,akik ingyen kergetik majd a labdát nagy sőrhassal.
  Más. Nem hiszem el , hogy azt nem lehet megérteni, hogy ezt a megemlékezést az Univer-KTE kft. szervezte. Amennyiben bárkinek kritikája van oda kellene fordulni.
  Én sem vagyok egy Mészőly rajongó, de azért néhány ifjú hatalmas tapasztalatokkal rendelkező szurkolónak titulált ember végig gondolhatná, hogy kiről beszél. Segítek kicsit, Mászőly egy az egész világ által csodált, elismert, világklasszis magyar játékos volt.

 40. nbcee

  2011. június 28. kedd at 10:37

  Mészölyről annyit, hogy ha volt is valaha babérkoszorú a fején, annak a leveleit már mind leszedegette és megfőzte a bablevesébe.

 41. Janás

  2011. június 28. kedd at 18:53

  A személyeskedés nem annyira a kenyerem, meg Vasas szurkoló sem vagyok de Mészöly Kálmánról annyit meg kell említenem, hogy ő a játékot az angliai VB-n felkötött karral a legmelegebb helyzetben is vállalta, és hibái mellett a tetteiért a felelősséget mindig felvállalta, ami napjainkban a ma “táposaitól” is elvárható lenne. Talán akkor elmondhatnánk, hogy legalább egy talentumot kitermeltünk végre.

 42. sznot

  2011. június 28. kedd at 19:18

  Valószínű azért ment vissza Mészöly felkötött karra fogcsikorgatva a pályára, mert vendégre tette azt a fogadását.

 43. Janás

  2011. június 28. kedd at 19:29

  Ehhez képest szépen lealáztuk a brazilokat.

 44. sznot

  2011. június 28. kedd at 20:55

  Tanulság: máskor be kell vonnia az egész csapatot, mint ahogy a Vasasnál is tette :)

 45. Laosz

  2011. június 29. szerda at 15:30

  100 éves a KTE
  Videó a Gálaestről
  http://kecskemetitv.hu/hun/s_!news/i__30/i__86117

 46. Tökös

  2011. július 3. vasárnap at 23:24

  Gyerekek őszinte részvétem az összes lilának…azért most már ti is beláthatjátok, kell nektek még legalább 100 év, hogy felnőjetek az általatok oly sokat szidott Pesti csapatok szintjére! Ilyen vezetéssel legalább abban biztosak lehettek SOHA NEM FOG SIKERÜLNI !!!

 47. Pingback: A 2011-es év fontosabb eseményei – év végi összefoglaló 6/3

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..