kesport.hu

Bronzérmet nyert az ifjúsági Európa-bajnokságon Polyák Krisztina

Polyák Krisztina 2011-ben megmutatta magát. Nemzetközi versenyeredményeivel a magyar judoválogatott legerősebb bástyájává vált. Idén öt nemzetközi tornáról négy érmet hozott haza. Most úgy tűnik, az Eb bronzérme csillog legszebben, de remélhetőleg nem ez az utolsó nagy dobása a még csak tizenhat éves sportolónőnek.

Az Eb-n olasz, orosz, lengyel, orosz ellenfeleit legyőzve állhatott fel a dobogóra. Francia riválisa most megállította.

-Krisztina éremesélyesként utazott az Eb-re, de sportágunkban ez néha hátrányt is jelenthet, ezért óvakodunk kimondani ilyesmit. Tanítványom előtt még az idén több komoly feladat áll: világbajnokság és EYOF. Az ifjúsági korcsoportban még nem könyvelhettünk el hasonló sikert a kecskeméti judo történetében. Köszönöm kollégáimnak az együttműködést, hiszen mindegyik hozzátett valamit versenyzőnk sikeréhez. Kiss Endre, Nagysolymosi Tibor szakmai segítsége is hozzájárult ahhoz,hogy kedden este a Sojka Körön együtt ünnepelhetünk egy jó táborfalvi pacallal- nyilatkozta a kjc.hu-nak Nagysolymosi Sándor.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..