kesport.hu

Hivatalos: már nem a Pajor Pálinka a kecskeméti kézilabdázók névadó szponzora

A kesport.hu információi szerint a következő szezonban már nem a Pajor Pálinka lesz a kecskeméti NB I-es kézilabdacsapat névadó szponzora. A hírt a névadó szponzor cég tulajdonosa, Pajor Jenő és a Kecskeméti SE marketing igazgatója, Sáfár Tamás is megerősítette.

Már néhány hete felvetődött, hogy a Pajor Pálinka, mint névadó szponzor, távozik a kecskeméti kézilabdacsapattól. A Pajor Jenő nevével fémjelzett cég az elmúlt szezonban támogatta a Kecskeméti SE kézilabda szakosztályát, mostanra azonban biztossá vált, a csapat és az alkoholos italokat gyártó cég kapcsolata megszűnt.

A kesport.hu információit mind Pajor Jenő, mind a Kecskeméti SE marketing igazgatója, Sáfár Tamás megerősítette portálunknak, de többet egyelőre nem lehet tudni a kézilabdások jövőjéről.

Úgy tudjuk, már körvonalazódik az új támogatói kör, és hamarosan a közvéleményt és a szurkolókat is tájékoztatják a várható változásokról.

32 hozzászólás

 1. nbcee

  2011. június 28. kedd at 13:31

  Ahogy korábban is írtam:
  Tisztelt Pajor úr! Én csak annyit mondok, legyen mindig nagyon óvatos abban, hogy kivel egyezkedik!

 2. dorba

  2011. június 28. kedd at 13:35

  Tisztelet Pajor Úrnak. Elkelt a segítség.
  Legalább az ország megismerte a nevét.
  Köztük én is.
  Ígérem ha egyszer pálinkát akarok venni, a Pajor Pálinkát fogom keresni

 3. Petya

  2011. június 28. kedd at 13:58

  Tisztelt Pajor Úr!

  Végtelenül sajnálom a döntését…..Bár biztosan nagyon erős oka volt rá, hogy így tegyen?! ettől függetlenül ismeretlenül is KÖSZÖNJÜK a támogatását és amitt tett a kecskeméti kézilabdáért! Remélem a KSI vezetői és háttérmeberei és méltóképpen megköszönték Önnek a nagyvonalúságát!!! Fog még valamilyen sportágat támogatni a közeljövőben Kecskeméten? Ha pálinkát veszek, ezentúl tudatosan keresni fogom a Pajort!!!!!!!!!!!!!!!!! További munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!!! Reméelm, éesz még NBI-es kézicsapat ősztől Kecskeméten!?!

 4. szakértő

  2011. június 28. kedd at 14:29

  De akkor megszűnik a kézi?

 5. ktefun

  2011. június 28. kedd at 14:31

  Le a kalappal az önzetlen segítségért amitt tett a kézicsapatért!!!!!!!!!!!

  Az utánpótlást sem tudja támogatni?Elég jó csapataink vannak a különböző korcsoportokban!!!!!!

 6. atlétamami

  2011. június 28. kedd at 15:30

  Köszönjük az önzetlen támogatást, amit a kézilabdáért és a röplabdáért tett.

 7. audi

  2011. június 28. kedd at 15:35

  pajor úr kiszállt…amit megértek,főleg,ha az ő hátamögött is akciózott az elnökség…pedig ő aztán emberségből jelesre vizsgázott,ami a csapat körüli tevékénységét illeti,nagy veszteség mindenképp. az elmaradt tartozásukat megkapták már a távozó játékosok?mert nehogy úgy járjunk,mint skalával,meg kekezoviccal..illene kifizeti legalább a felét,amivel tartoznak nekik,akkor hátha nem lesz jogi ügy belőle..ez csak egy javaslat,mivel én szeretem a ppkset,és szívesen látnám még a magyar bajnokságban.

 8. Janás

  2011. június 28. kedd at 18:07

  Pajor úrban egy szponzori egyéniséget ismertünk meg. Köszönjük’ Folytatása következik?

 9. Zsu

  2011. június 28. kedd at 18:31

  Minden tiszteletem Pajor Úrnak az eddigi támogatásért amit a kéziért tett!
  Köszönjük!! Reméljük lesz még egyszer folytatás.
  A csapat bizonyos tagjai nyaralnak. / mert van miből/ A többiek, főleg a fiatalabbak
  még fizetést sem kaptak hónapok óta , előtte is csak töredékeket. Nyáron Ők
  éhesek nyaralás helyett. Most senkit nem érdekel a nagy politikai harc közben, hogy
  velük mi van.

 10. ktefun

  2011. június 28. kedd at 19:25

  Tisztelt fiatal kézisek!!!

  Írjátok ki ide kinek mennyivel tartoznak,megpróbáljuk a pénzt valahogy előteremteni!!!

  Wörösmariann,Sáfárkodó kevesebbet kellene zabálni,meg pózolni!!!

  Olyanok vagytók mint a disznók!!!!

  Ja és lopn,i remélem ülni fogtok ezért!!!!!

  Figyeljük minden lépéseteket,hogy mikor hibáztok és kattan a bilincs!!!!

 11. kézifanni

  2011. június 28. kedd at 19:30

  Hát mostantól nagyon csúnya világ jön a kézilabdára. Minden pénzt el fognak csalni Vörösmartyék… Szomorú… A szívem szakad meg Jenőért, de ilyen társaságba nem való.
  Zsu! Jenő még az utolsó percekben is sürgette a fizetésüket, meg van ígértve, hogy ki lesznek fizetve. Csak kérdés, hogy a játékosok ki tudják-e várni…….
  Nagyon fogsz hiányozni Jenő!!!!! Meg a Pajor Pálinka felirat a mezről!!!!! :(

 12. achilles

  2011. június 28. kedd at 19:39

  kte fun!!!

  A sáfárkodót meg fogjuk ba…i amikor egyszer megy haza!!!!!

  Hahaha!!!!

  Ez nem vicc,ha olvasod te mülúzer!!!!

 13. rm

  2011. június 28. kedd at 21:03

  Én csak arra vagyok kíváncsi, ki mer egy sok pénzügyi “pletykával” tarkított csapatot támogatni… Örökké nem lehet ugyanazt játszani…

 14. audi

  2011. június 28. kedd at 23:15

  a legkevesebbet kapó játékos felé- név nélkül(ő is már távozóban van) 560ezer a tartozás.megígérték neki május elején,hogy a végén kifizetik neki és még csapatot is keresnek neki.hangsúlyozóm:IGÉRTÉK.ebből sajnos jutott már nem is kevés.mondhatni csak ez jutott nekik.kifizetett mindeközben 150ezer ft albérlet tartozást pár hete.és ismét a 0ról indul…tehát megérte ez a kecsó…max tanulópénznek volt jó.annak se.a többiek tartozásáról meg ne is beszéljünk.szegények már a felével is beérnék,csakhogy ne érezzék azt,hogy hiába dolgoztak hónapokon keresztül..kiváncsi lennék mit szólna vörösmarty,ha ő sem kapna fizetést egyszer csak,mi lenne vele meg a családjával?önző banda minden elnökség:S gyalázatos…

 15. szakértő

  2011. június 29. szerda at 07:50

  A KTE és a kosárcsapat megnövekedett pénzéhsége az oka a kézi csapat anyagi gondjainak!

 16. Zsu

  2011. június 29. szerda at 08:02

  Kézifanni! Tudom, hogy Jenő mindent megtett amit megtehetett a fiúk fizetéséért.
  Sok fiatal csak 50-60 e forintot kapott havi fizetést HA KAPOTT!!! A beígért pénz is csak
  100e ft volt. A lakhatás nem is érdekelte a csapatvezetést. Sok fiú már nem is tudja követni mennyivel tartoznak neki. Nincs pénzük lakni, enni és most is csak várnak mi lesz ezután. Ennek ellenére van aki maradni szeretne. Megértem aki menni akar, mert
  ebben az évben úgy érzi hiába dolgozott se pénz se becsület. Vannak egyenlő játékosok
  akikre nagy szükség van és vannak az egyenlőbbek akik senkit sem érdekelnek.

 17. gery

  2011. június 29. szerda at 08:58

  Nekem jelen pillanatban 585.000ft-tal tartozik az eggyesület!!!!

  Fél éve csak az igérgetés,az albérletet baráti kölcsönökből fizettem amíg tudtam!!!
  Semmi remény itt várni mostmár azt hiszem!

  Attól az undorító Wörösmarty-tól kellene megkérdezni,hogy hol a pénzünk!!

  Remélem eggyszer majd ő is megtapasztalja,milyen 6 hónapig fizetés nélkül élni!

  Viszlát ppkk!!!

 18. panyola

  2011. június 29. szerda at 10:02

  Végre távozott a névadó aki azt képzelte hogy 2 autó lízingelésével a szakmai irányítást is átveszi ( ő maga írta itt ). Miután “valaki” teljesen megszédítette ,engedte hogy az orra elől vigyék el azt a pénzt is ami a röpiseknek és a kéziseknek járt. Az ámokfutás véget ért, jöhet az új névadó aki nem csak dumál és írogat ostobaságokat hanem azt teszi ami a dolga azaz fizet a névhasználatért. Távozók nincsenek egyelőre bejelentve . Szabó, Petro, Bakos, Simon,Varsandán, Nagy, Toth ,Vancsics Hajrá!!!!

 19. krinolin

  2011. június 29. szerda at 10:57

  Azért a fenti hozzászólásokból látszik, hogy a gond nem a szponzorral lehetett….Inkább úgy tűnk, hogy a munkát jól vágezte, de ellehetetlenítették…Tovább már az arcát nem kívánta hozzáadni az ott folyó anyagi+erkölcsi gazdálkodáshoz..?? Miért??Jó a kérdés, a pontos választ csak a Jenő tudhatja…Mindenesetre elkeserítő, hogy minden bajnokság végén hasonló helyzet alakul ki a kéziben!! De miért csak erről a sportágról halljuk ezt?? Jó lenne már egyszer és mindenkorra rendet tenni! De nem a csapat megszüntetésével!!!!

 20. MU

  2011. június 29. szerda at 11:39

  Igazából nem értem a felháborodást, amióta nb1-es a kézilabda így megy minden évben! Szerintetek azokat akik az első évben itt játszottak kifizették rendesen? Szerintem 10-ből 9-et nem:) Nem is értem, hogy ez a sok szegedi fiatal mit várt…, tudják az egész országban, hogy Kecskeméten nagyon kevés embert fizetnek ki/szinte senkit. Ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni még az a sportfogadásos bundás meccsek:D Igazából egy kollektív összefogás kellene az elmúlt években itt játszó játékosoktól hogy feltárják azt a sok ganéságot ami itt folyik!! és akkor legalább erkölcsi igazságot kaphatnának!

 21. panyola

  2011. június 29. szerda at 11:45

  Jó lenne ha a sok károgó,hülyeségeket írogató elhúzna innen. Kézi volt, van, lesz ! A csapat stabil tagja az első osztálynak és megy egyre fentebb egyre növekvő utánpótlás bázissal még ha ez sokaknak is fáj vagy irigykedésre ad okot.
  Komolyan gondolja valaki .hogy Varsandánék itt játszanának évek óta ha az előző beírások igazak lennének? Itt pár félresikerült félinformációkkal rendelkező emberek írogatnak ahelyett hogy kicsit is magukba néznének.

 22. krinolin

  2011. június 29. szerda at 12:20

  Szegény Jenő! Ezek szerint ő is félinformált volt mielőtt belevágott a szponzorációba?!? És az is maradt, végig..?..? Egyszer jó lenne tisztán látmi, miért elégedetlen sok ember a kézilabda környékén?? És a foci, kosár oldalán ezt miért nem tapasztaljuk folyamatosan?..És időnként a nagyon-nagyon érdekes végeredmények ( sportfogadásban ) miért és hogyan születtek?

  Hajrá megtisztult Kecskeméti Kézilabda!!!!!!!!!!!!

 23. sjadasm

  2011. június 29. szerda at 12:26

  A Probléma ott kezdődik hogy a szponzori pénzek azért nem érkeznek meg a klubhoz mert a cégeknek is tartozik az állam így nem tudják utalni a szponzori pénzt! tehát nincs is mit ellopni a vezetőségnek! És kérdem én miért vannak itt olyan kaliberű játékosok mint Bakos Petró vagy Szabó ha ilyen nagy gázok vannak, talán azért mert ők bíznak a vezetőségben! Meg kéne tőlük kérdezni hogy ők hogyan látják ezt az egészet!

 24. Pipi

  2011. június 29. szerda at 13:29

  azért néhány korábbi játékos tükörbe nézhetne lélektelen játék zsoldos előélet túlfizetett
  edzők

 25. Pingback: Egyben marad a kecskeméti kézicsapat – megvan az új névadó szponzor

 26. Pajor Jenő

  2011. június 29. szerda at 15:19

  Üdv Mindenki! Köszönöm mindenkinek a méltató szavakat! UTOLJÁRA pár írásra reagálnék: akik ismernek tudják,hogy nem vagyok sem ijedős sem megalkuvó ,vállaltam a nevem az írásaimhoz és évekig válogatott sportoló voltam így könnyen tudtam azonosulni a kézisek világával! A legnagyobb baj szerintem, hogy a fiúk igazán egyenes,jóindulatú sportemberek akik magukból kiindulva úgy gondolják mindenki az… pedig nem! Petya: azt támogatom ezután amit eddig is kicsiben,csendben box, röpi vagy a fiam révén vizilabda ,névadó mostanában nem! Az önjelölt vezetők megköszönték lásd Panyola, pedig a kocsik mellett sok meccs rendezési ktsg,labdàk,dudák stb. de nem baj tudjuk kinek nem hiányzom! gery : tudom,hogy igazat írsz de sajnos attól kapnád a fizut akitől most a pirosakat kaptad…! Panyola (?) sose akartam szakmai irányítást mert edzőim csak kick-boxból van esetleg menedzseri feladatokat vállaltam volna de én veled szemben legalább most is azzal foglalkozom 2 diplomával amihez értek!Krinolin:kösz!igaz! Panyola || : a többség addig marad amíg nagyobb esèlyt lát a perenkívüli pénzre mert aki elmegy,soká látja a jussát!sjadasn : szerintem nagy gázok vannak..ígérgethettek,hazudozhattok de most – 50 és jövőre a mostani ktsgvetés 2/3 lesz csak.. Tisztelettel üdv minden sportszerető szurkolónak : Pajor Jenő

 27. Pajor Jenő

  2011. június 29. szerda at 15:47

  …és végül pipi: nem a túlfizetett régi edzőnek vagy játékosnak kellene tükörbe néznie hanem annak aki a semmire idehozta őket… havi 1 milláért szerintem megpróbálnád az edzősködést te is…ha szépen kérnek! És utoljára: a kevesebb pénz miatt különböző vezetőknek (szerintem nagyon diplomatikus voltam) teljesen màs az elképzelése a maradó játékosokról…Sajnálom ha a fiúk megint tőlem tudják meg az igazat itt és most..
  Végül tisztelettel búcsúzom mindenkitől ,találkozunk sporttól függetlenül a lelátókon,hajrá Kecskemét! Pajor Jenő

 28. jocó

  2011. június 29. szerda at 17:14

  szakértő: miket írogatsz? Inkábba takarítóbrigádosokat kérdezd.

 29. gubcsi

  2011. június 29. szerda at 19:16

  május 28

  “Ezt a csapatot egyben tartsuk és egy- két helyen a jövő reménységeivel megtoldjuk… Tudni kell olvasni a sorok között..! Mostantól hivatalosan a szakmai munka ezen belül a játékosok igazolása, megtartása a költségvetésen belül maradva a taktika,edzésmunka stb. kizárólag Avar György jogosultsága Apró Feri segítségével !Az összes marketing,szponzorok megnyerése jómagam feladata,egymás munkáját maximálisan tiszteletben tartva! Az elmaradások jún. 15-ig rendeződni fognak de az elmúlt hónapban sokat javult a helyzet! Szeptembertől cél az 5.6. hely és az utolsó kettő bármelyikétől a vereség elfogadhatatlan, következmények nélkül legalábbis…! Egyelőre többet nem kívánok a fenntiekhez hozzáfűzni!Tisztelettel: Pajor Jenő

  Mi változott? Sikerült rendezni ,Jenő?.

 30. Zsu

  2011. június 29. szerda at 19:41

  Kedves panyola!
  Jobb ha tudod , Varsandán sem kapta meg a fizetését és azért marad mert
  szereti a kézilabdát és a csapatot. A többiek is azért maradnak és bíznak az
  ígérgetésben. Az összes álltalad felsorolt név kiváló játékosokat takar de egy csapat
  16 játékosból áll + az edzők. Velük mi van? Ők nem fontosak?
  A pirosozó ,fújjogókban pedig legyen annyi gerinc, hogy álljanak a fiúk elé és a szemükbe tegyék. Ott mondják el mit sajnálnak tőlük és hol a fizetés amit legkésőbb
  június végére ígértek. Azt sem kapták meg.

 31. laca

  2011. június 30. csütörtök at 11:31

  A városközpontból egész nyárra kocsmát csináló politikus itt sem népszerű. Fejétől bűzlik a hal, de nagyon…

 32. Pingback: A 2011-es év fontosabb eseményei – év végi összefoglaló 6/3

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..