kesport.hu

Nagysolymosi éremmel tért haza Miamiból

Felszálló ágba került a KJC judokája, Ifj. Nagysolymosi Sándor az év eleji gyengélkedése után. Már a bukaresti világkupán is látszott, hogy kifelé jön az alagútból, de ott még nem volt az igazi, a Miamiban rendezett világkupáról azonban éremmel térhetett haza.

“A Miamiban szerzett bronz szép, de versenyzőmben több van ennél. Szükség is lesz erre a többletre, hiszen a világranglistán csak érmekkel lehet előre lépni. A következő két világkupán minimum cél a döntőbe kerülés. A párizsi vb-n abszolút nem mindegy a sorsolásnál a világranglista pozíció… Isla de Margarita és San Salvador után csak a vb-re koncentrálunk” – nyilatkozta Nagysolymosi edzője.

A svájci, mongól, kanadai ellenfeleit legyőző Nagysolymosi a későbbi győztes olasztól kapott ki és végzett a dobogó harmadik fokán. A világranglistán az olimpiai kvalifikációban a huszonhatodik hely egyelőre kevés a vb kiemeléshez, de a két hátralévő világkupán ki lehet még harcolni a jobb pozíciót.

Hozzászólások

  1. Pingback: A 2011-es év fontosabb eseményei – év végi összefoglaló 6/4

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..