kesport.hu

Nagy Tamás és Kupcsik Bálint érkezett Kecskemétre, többekkel még tárgyalnak

Szerdán egy délelőtti és egy délutáni edzéssel kezdték meg a felkészülést a férfi kézilabdázók a Messzi István Sportcsarnokban (képgaléria itt). Avar György szakmai igazgató portálunknak számolt be a csapatot érintő változásokról.

– A nyári szünet gyorsan eltelt, de mindenkinek volt ideje, még a válogatottainknak is, hogy kipihenje magát. Nagy változáson nem ment át a csapat, a gerinc megmaradt. Három játékosunk távozott: Csorba Gábor, Gyuris Patrik és Simon Bence, utóbbi talán a legnagyobb érvágás. Ha valaki úgy érzi, hogy mennie kell, akkor el kell engednünk – mondta Avar György szakmai igazgató. – Érkezett hozzánk Nagy Tamás Tatabányáról, aki a rutinjával tudja majd pótolni Bencét. Tárgyalásban állunk még jelenleg egy dunaújvárosi fiatal játékossal, akinek a nevét csak akkor szeretném majd elmondani, ha már biztos a dolog. Szegedről jött Kupcsik Bálint. Neki kell a munka és a játéklehetőség, hogy karriert tudjon befutni, szerintem ez Kecskeméten adott lesz számára. Van még egy Tisza-parti fiatal beállós, vele megakadtak a tárgyalások. Ha nem jön akkor sincs gond, megoldjuk máshogy.

A felkészülési mérkőzések várhatóan így alakulnak (pontos helyszín és időpont egyeztetés alatt):

08.10. KSE – Orosháza (két mérkőzés)
08.15-16. Csurgó – KSE (két mérkőzés)
08.19. KSE – Algéria
08.26-28. Temesvári torna

7 hozzászólás

 1. NoJe

  2011. július 21. csütörtök at 13:04

  Mit lehet tudni az új szponzorokról? Ki lesz a névadó?
  Ha jól emlékszek július közepére ígérték a sajtótájékoztatót.

 2. charlie

  2011. július 22. péntek at 15:40

  Hajrá Kupcsik Bálint! Hajrá Bácska!

 3. ingatlant.com

  2011. július 23. szombat at 11:11

  Kecskeméti eladó ingatlanok nagy számban weboldalunkon!

 4. Ingatlanok hirdetések ingyen

  2011. július 23. szombat at 11:13

  Ha Ön eladó házat keres, ingatlant venne ,vagy albérletet, üzleti ingatlant bérelne, és a világháló segítségével szeretné megtalálni, akkor jó helyen jár.
  Oldalaink segítségével egyszerűen és gyorsan találhat rá az Ön által elképzelt ingatlanra. Ha viszont megválni szeretne ingatlanjától, vagy bérbe szeretné adni akkor is a megfelelő oldalra látogatott: magánszemélyként, és kereskedőként is ingyenesen adhatja fel eladni kívánt ingatlan hirdetését

 5. 2011. július 26. kedd at 21:01

  Elöször én se akartam elhinni. ;(

 6. Pingback: A 2011-es év fontosabb eseményei – év végi összefoglaló 6/4

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..