kesport.hu

A judósok szerezték meg az első érmet a világjátékokon a KESI számára

A kecskeméti delegáció szerencsésen megérkezett Skóciába a 45. Gyermek Világjátékokra. Az első két napot városnézéssel, a körülmények feltérképezésével és edzéssel töltötték a sportolók.

Az első nap eredményei:

Reggel a labdarúgó csapat fölényes győzelmet aratott pakisztáni ellenfele fölött, a végeredmény 12-1 (8-0) lett, holnap a csoport legerősebb ellenfelével kell farkasszemet néznie a srácoknak, ellenfelük az a szlovén csapat lesz, amely a 2. félidőben bedarálta a soproniakat.

A röplabdás fiúk szintén nagyon biztatóan kezdtek, hiszen a két nyert játszmáig tartó mérkőzéseket 2:0-ra nyerték Skócia legerősebb csapatai ellen. Az első mérkőzésen 25:18 és 25:6, a másodikon 25:10 és 25:8 pontarányok születtek, ha holnap is hozzák a formájukat és legyőzik kanadai ellenfelüket, csoportelsőként várhatják a keresztjátékot, ahol szlovén csapattal mérhetik össze erejüket.

Négy szimpatikus és mindenre elszánt fiatal képviselte Kecskeméti Sportiskolát a judo küzdelmeiben. Szabó Levente az 55 kg-ban csak a döntőben szenvedett vereséget, ezzel ezüstérmes lett, megszerezve a kecskeméti csapat első érmét! Polyák Ferenc 60 kg-ban az ötödik helyen végzet, akárcsak Lukács Máté 66 kg-ban, Károl Zsolt kettő vereséggel helyezetlenül végzett.

Képek, friss információk a KESI hivatalos facebook rajongói oldalán.

Hozzászólások

  1. DZS

    2011. augusztus 6. szombat at 19:04

    Végre van hír a “kicsikről” is. Ez kellene hogy a legfontosabb legyen.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..