kesport.hu

Trokán Nóra a Nemzeti Vágta kedvéért újra nyeregbe pattan

Trokán Nóra újra nyeregbe pattan. A kecskeméti Katona József Színház ifjú színésznője a Nemzeti Vágta kedvéért ragad újra gyeplőt.

A Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán Trokán Nóra is versenybe száll. Az ifjú színésznő, aki háromévesen ült először lovon, hosszabb kihagyás után pattan ismét nyeregbe. Nóra életében mindig is fontos szerepet játszott a sport, gyerekkorában is inkább beállt a focikapuba, mint hogy Barbie-val játszott volna. Sokáig kosárlabdázott, a lovaglás pedig régóta nagy szerelem az életében.

A kecskeméti teátrum színésznőjével az édesanyja, Papadimitriu Athina szerettette meg a lovakat. Nóra gyermekkorától kezdve minden nyarat Tahitótfalun, egy tanyán töltött, ahol ötven lovat tartottak. Amikor a nap végén a legelőről beterelték az állatokat, gyakran Nóra is lóra pattant, és mindenféle lószerszám nélkül, a paripa sörényébe kapaszkodva száguldott a ménessel a tanya felé.

Míg a fiatal színésznő a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanult, nem jutott ideje hobbijára, de most a Nemzeti Vágta kedvéért ismét gyeplőt ragad. A szeptemberi megmérettetésig, amikor csak teheti, eljár lovagolni. A Nemzeti Vágta jótékonysági futamán a hagyományokhoz híven idén is hírességek mérik össze tudásukat, nyereményeiket pedig az általuk kiválasztott alapítványnak ajánlják fel. A cseppet sem veszélytelen versenyen Nóra szeretne épségben célba érni, ezért a szép színésznő számára elsősorban nem a győzelem, hanem a részvétel lesz a fontos – írja a delmagyar.hu.

2 hozzászólás

 1. Gibson

  2011. augusztus 7. vasárnap at 14:14

  akkor most megyek és bontok ennek örömére egy pezsgőt…

 2. Janás

  2011. augusztus 7. vasárnap at 16:10

  Számomra a Trokán@Sára ideálisabb lett volna

  De akkor nincs a Nóra

  Sorsok ilyen kis dolgokon múlnak

  Ha már így alakult, a hírös városért is

  Hajrá , Te csodálatosan szép színészpalánta!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..