kesport.hu

Kecskemét nyerte a Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóját – fotóval

Kecskemét lett az első helyezett összetett versenyben a hétvégén Salgótarjánban megrendezett Megyei Jogú Városok Sporttalálkozóján. Így jövőre a győztes jogán a hírös város ad helyet az országos találkozónak és versenynek.

Az 1990-ben alapított Megyei Jogú Városok Szövetsége kilenc évvel ezelőtt rendezte meg először a sportkonferenciát és sporttalálkozót. A programnak idén Salgótartján adott helyet, ahol 19 megyei jogú város képviseltette magát.

A 18 fős csapatok városi kincskeresőben, főtéri öttusában, tollaslabdában, mini fociban, kötélhúzásban és vízi vetélkedőben mérték össze képességeiket. Összetettben Kecskemét lett a győztes, megelőzve a második helyezett Győrt, a harmadik Szombathelyet, és a negyedik helyen végzett Eger városát.

Az eredménynek köszönhetően a jövő évi sporttalálkozó rendezési joga is Kecskemété lett – olvasható az önkormányzat sajtóanyagában.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..