kesport.hu

BB Liga: Kecskeméti KSE – Pick-Szeged – végeredmény: 25-31 – élő közvetítés

A hétvégi veszprémi látogatást követően újabb “nagy hallal” találkozik a Kecskeméti KSE csapata, amely kedden 18 órától a Pick-Szeged együttesét fogadja a Budapest Bank Liga 6. fordulójában. A hazaiaknak nehéz sorozat végére tesznek pontot, hiszen ezt megelőzően a Csurgóval, a Tatabányával és a bajnoki címvédő MKB-val játszottak.

60. perc: Kiss Olivér védi bravúrral Ancsin bombáját. Törő nagyszerű cselle veri meg emberét, és a befejezés sem különb, több gólra pedig már nincs idő, így 25-31-es szegedi győzelemmel zárul a mérkőzés.

59. perc: Konkoly lövésébe beleér egy szegedi kéz, így könnyű dolga van Tatainak. Törő lépte el, a villámgyors szabaddobás után pedig már Temesvári fejezi be góllal a lerohanást, 25-30.

58. perc: Prodanovics és Petro vált gólra két jó labdát, 24-30. Szegedi időkérés. Dobó lop labdát saját hatosán, Buday lerántja, amiért két perc jár.

57. perc: Hosszú idő után lerohanásból is eredményes a hazai csapat, Temesvári a gólszerző, 23-29. Tóth Edmond labdaszerzését követően Bajusz vét óriási ziccert.

56. perc: Vancsics bejátszását veszi át gyönyörűen Petro, és a végén még gólt is szerez, 22-29.

55. perc: Négy sorozatban kapott gól után Vancsics révén betalál a Kecskemét, 21-28. Törő Szabolcs mutatja meg technikai tudását, szép csavarás a szélsőtől, 21-29.

54. perc: A zárás jó, de Szabó nem talál kaput, nemúgy Pribanics, aki most átlövésből eredményes, 20-28.

53. perc: Avar György kér időt. Jól zár a szegedi védelem, Szabó távoli lövését pedig fogja Tatai Péter. Dobó áll bele Buday lövésébe.

52. perc: Újabb szemfüles labdaszerzés a Picktől, most Pribanics viheti egyedül a kapusra, és ő sem vét ziccerben, 20-27.

51. perc: Egy kecskeméti kapufa után Törő szalad végig a pályán, és a végén sem ront, 20-26.

50. perc: Bajusz fordult bele Pribanicsba. Kis híján labdát szerez a Kecskemét, de nagy nehezen összeszedik a szegediek. Kiss tolja ki Ancsin lövését.

49. perc: Petrot küldik ki két percre egy buta lerántás után. Pribanics is első gólját szerzi a meccsen, 20-25.

48. perc: Szabó Péter két blokkoló védő között lövi ki a bal felsőt, nagy gól, 20-24.

47. perc: Petro szedett össze egy lehetetlen labdát, de a helyzet kimarad. A villámgyors szegedi lerohanást Törő Szabolcs zárja góllal, 19-23. Buday passza után Bajorhegyi is feliratkozik a góllövők listájára, 19-24.

46. perc: Bajusz kap jogos két percet, Zubainak ütött oda. Sulcnak ütnek oda lövés közben, de így is gól a vége, 19-22.

45. perc: Kiss Olivér érkezik a kecskeméti kapuba Nagy helyett. Prodanovics állt be Temesvárinak, a megítélt hétméterest Varsandán Áron értékesíti, 19-21.

44. perc: Vancsics mesteri bedobását követően Petro talál a kapu közepébe, 18-21.

43. perc: Egy Sulc-Buday összjáték után utóbbi eredményes, 17-21. Törő volt túlzottan kemény Vancsiccsal szemben, két perc.

42. perc: Nyitott védekezésen a hazai csapat, de Sulccal szemben most ez sem segít, 17-20. Tóth Edmond és Bakos Dávid nem értették meg egymást, így eladott labda lett a vége.

41. perc: Szép figura végén eredményes Andrej Petro, és Ancsin Gábort még ki is küldik, 16-19. Nagy Levente lábbal védi Sulc kísérletét, a lerohanás végén pedig már Vancsics talál a szegedi kapuba, 17-19.

40. perc: Petrot ketten viszik földre Vancsics passza után.

39. perc: Sulc derékmagasságból elengedett löketét hatástalanítja Nagy. Bajusz ellen ítélnek belemenést, Zubai góllal zár egy bejátszást követően, 15-19.

38. perc: Nem ízlik a hazaiaknak a szegediek védekezése, de Szabó átlövi a vendég falat, 15-18.

37. perc: Egy kecskeméti labdaeladás után Sulc robog végig a pályán, 14-18.

36. perc: Vancsicsot húzták-vonták, de így is kilőtte a bal alsót, 14-16. Törő Szabolcs szerzi első gólját, a bal szélről talál be a válogatott játékos, 14-17.

35. perc: Petro védekezik jól Zubaival szemben, igaz, hetes gyanús volt. Ancsin maradt a földön egy pontatlan lövés után, a játékvezetők nem állítják meg a játékot, Dobó azonban Tataiba lövi helyzetét.

34. perc: Nagy Tamás talpról eleresztett lövését fogja Tatai.

33. perc: Ancsin balkezes lövése a jobb alsóban köt ki, 13-16.

32. perc: Elkapkodja támadását a Szeged, a túloldalon pedig Petro harcol ki büntetőt, amit Nagy Tamás végez el, az ő hetesét is fogja Tatai, de a kipattanónál Vancsics már kíméletlen, 13-15.

31. perc: A hazaiak kezdték a második játékrészt. Petro került a földre, de csak szabaddobást. Szabó átlövését blokkolja egy szegedi, az ismétlésnél is Szabó lőhetett, de ezúttal Tatai védett hatalmasat.

II. félidő

30. perc: Bajusz vét helyzetet a bal szélről, de Szabó nem sokkal később kipókhálózza a jobb felsőt, 12-15, és ezzel is zárul az első félidő.

29. perc: Lékai Máté lépte el, pedig gól lett volna belőle. Antal Szabolcsot gyötörte Vadkerti, két perc a büntetése.

28. perc: Avar György kér időt. Elhibázott támadás a KSE-nél, Bajorhegyi büntet, 11-15.

27. perc: Szabó Péter nagyon megnézhette, hogy hova lőjjön, gól is lett belőle, 11-13. Zubai maradt bántóan egyedül, és nem hibázza el ziccerét, 11-14.

26. perc: Petro elől lop labdát a szegedi védelem, Lékai villámgyors akciója góllal zárul, 10-13.

25. perc: Bakos Dávid lőtte vissza a bal felsőbe, közben Sulc rángatta is, amiért két percet kap a légiós, 10-12. Buday bejátszását hatástalanítják a védők, majd Lékai lövését blokkolják.

24. perc: Petro védekezik kiválóan Nagy Norberttel szemben, és labdát is szerez a szlovák.

23. perc: A behúzódó Vadkerti és Zubai személyében két beállóssal játszik a Szeged. Varsandán a nyakánál fogva ránt le egy vendég játékos, és mivel ez a harmadik kiállítása, így piros lapot kap, nem térhet már vissza. A két perc mellé büntető is járt, amit Buday értékesített, 9-12.

22. perc: Vancsics lepte meg átlövéssel a szegedieket, a bal alsóban kötött ki a labda, 9-11.

21. perc: Vancsics szerzi a kecskemétiek első szélsőgólját, 8-10. Lékai szed össze egy blokkolt labdát, és másodjára már nem kegyelmez, 8-11.

20. perc: Vadkerti kér bocsánatot Nagy Leventétől, miután a bal szélről az arcát találta telibe.

19. perc: Bajusz szerzett kis híján labdát, Buday Dániel büntet, 7-10. Szabó Péter forgácsolja szét a jobb kapufát.

18. perc: Szabó Péter hajszálpontos bejátszása után Petro labdája a jobb felsőben köt ki, 7-9. Lékai szabálytalankodott hetest érően Bajusszal szemben, a büntetőhöz most Petro állt oda, de ő se járt sikerrel, és a kipattanót is védi Tatai.

17. perc: Vadkerti hát mögötti passzát követően Sulc vág óriási gólt a bal felsőbe, 6-9.

16. perc: Andrej Petro küzd meg Ancsin Gáborral, két perc, és hetes a Kecskemétnek. A büntetőt elég flegmára vette Bajusz, Tatai pedig résen volt.

15. perc: Bajusz kiszorított helyzetből eleresztett lövését könnyen fogja Tatai. A Pick két passzból a hazai kapu előtt volt, és Vadkerti góllal zárja a villámgyors akciót, 6-8.

14. perc: Gyönyörű akció végén lő gólt Zubai, Varsandán Milánt pedig késleltetve küldik a padra két percre, 6-7, kettős emberhátrányban a Kecskemét. Vancsics próbálta megtréfálni Tatai, de a kapufát találta el.

13. perc: Dobó rángatta meg Sulcot, két perc jár érte.

12. perc: Szabó átlövését még lábbal védi Tatai, Bajusz ismétlésével szemben már tehetetlen, 6-6.

11. perc: Prodanovics és Bakos fejel össze csúnyán, Bakos csak fogja a fejét, de a szegedi légiós a földön marad, és csak ápolás után tudja elhagyni a pályát. Szabó lövését blokkolják a védők, és a lerohanás végén már Nagy Norbert eredményes, 5-6.

10. perc: Bakos Dávid második gólját átlövésből szerzi, 5-4. Rendkívül keményen védekezik a hazai csapat, de Zubai Szabolcs ellenállhatatlan, ráadásul Varsandán Milánt ki is küldik két percre, 5-5.

9. perc: Bakos Dávid betörésből eredményes, de Buday azonnal kiegyenlít, 4-4.

8. perc: Szabó talpról elengedett lövésével újra a vezet a Kecskemét, 3-2. Ancsin révén gyorsan jön a válasz, 3-3.

7. perc: Újfent hetest lőhet a Tisza-parti együttes, és most Prodanovics értékesíti azt, 2-2.

6. perc: Pontatlan akció a KSE oldalán, ráadásul Dobó belülvédekezése miatt büntetőhöz jut a Szeged, ám a hetesre érkező Kiss Olivér kiszedi Buday hétméterest. Eddig hibátlan kapusteljesítmények a hazaiaknál.

5. perc: Nagy Levente már harmadik bravúrját mutatja be, most is Sulc bombáját tornázta ki.

4. perc: Másodpercekkel a kecskeméti gólt követő középkezdés után Vadkerti talál a kapuba, 1-1. Petro harcolt ki hétméterest, Ancsin gyötörte a beállóst, Bajusz értékesíti a hetest, 2-1.

3. perc: Buday Dániel is a kapu jobb oldalát vette célba, de Nagy ismét kiváló védést mutatott be. Szabó Péter használt ki mesterien egy jó zárást, 1-0.

2. perc: Gyorsan eladja a labdát a Kecskemét, de remekül védekeznek a hazaiak a szegediekkel szemben.

1. perc: A fehér mezben játszó vendégek kezdték a mérkőzést. Sulc jobb alsóba tartó bombáját fogta óriási bravúrral a kecskeméti kapuban kezdő Nagy Levente.

I. félidő

Kecskeméti KSE – Pick-Szeged
Budapest Bank Liga 6. forduló
Kecskemét, 2011. 09. 27., 18 óra
Messzi István Sportcsarnok, 600 néző
vezeti: Baranyi, Sloszka

Kecskeméti KSE: Nagy (k), Kiss (k), Bajusz, Bakos, Temesvári, Szabó P., Konkoly, Nagy, Antal, Vancsics, Varsandán M., Kupcsik, Varsandán Á., Dobó, Petro, Tóth E.
szakmai igazgató: Avar György

Pick-Szeged: Tóth (k), Tatai (k), Mikler (k), Buday, Bajorhegyi, Lékai, Vadkerti A., Nagy N., Beocanin, Pribanics, Zubai Sz., Törő, Czina, Prodanovics, Sulc, Ancsin
szakmai igazgató: Skaliczki László

10 hozzászólás

 1. Janás

  2011. szeptember 27. kedd at 20:21

  Nem volt rossz, tovább kell építkezni és bátran rotálni. Bebizonyosodott az is, hogy szükség van Kecskeméten a kézilabdára.

 2. violetlions

  2011. szeptember 27. kedd at 20:27

  Tisztességes helytállás. Javuló kapusteljesítmények, Szabó és Petro mellé felnőtt Vancsics, Nehezen érthető cserék: Varsandán kiállítása után Bajusz mint szélső?!l vagy Dobó támadásban is pályán, mig Bakos ül a padon.
  A négy legerősebb csapaton már túl vagyunk , most jön az igazi vízválasztó.

 3. hajrákecsó

  2011. szeptember 27. kedd at 21:01

  Képek mikor lesznek?

 4. 2011. szeptember 27. kedd at 21:01

  már vannak facebook-on.

 5. kézifanni

  2011. szeptember 27. kedd at 21:52

  Nagyon szépen játszottak ma a fiúk,tisztességgel helytálltak! ;)

 6. Jetta

  2011. szeptember 27. kedd at 21:55

  Nagy gratula a CSAPATnak! Kár, hogy a végére már nem maradt energia. Nagyon jól játszottak, csak így tovább.
  Nem értem miért nem védekezünk többet zavaróval, vagy zavarókkal. Általában csak meccs végén lépi meg ezt a Gyuri, mint most. Mindig bejön, de sose alkalmazzuk. Itt van a sok gyors lábú fiatal, ki kellene használni. Nem a 6-oson állva várni, hogy lőjenek a gyorstüzelők.

 7. Janás

  2011. szeptember 28. szerda at 07:38

  Kár, hogy Jetta véleménye a többség tetszését nem nyerte meg, pedig nagy igazsága vagyon. Egy mozgékonyabb csapattal bizonyára a csoda is hamarabb bekövetkezne.

 8. kézibarát

  2011. szeptember 28. szerda at 08:40

  A negatívumokat nem a kézilabdáért aggódó, szurkoló “sporttársak” adják!
  A tegnapi meccs nekem is tetszett, főleg az első félidő. A meccs ezen fázisában dinamikusan játszottunk,Edi is nagyszerűen irányított, lövőink is jól teljesítettek. Az eredmény is végig x körül mozgott.
  Ezért is volt érthetetlen , hogy a láthatólag jó formában és erőben levő Bakos a kispadon kezdte a 2. félidőt, majd 9 percnyi játék után megint ott találta magát.
  Félreértés ne essék, én nem gondolkodtam győzelembe, de ezt az elmúlt 6 év leggyengébb Szegedét sokkal szorosabb eredményre is kényszeríthettük volna! Vagyis nem értek egyet a 2. félidei Avar féle meccseléssel! Ebben a csapatban sokkal több van, csak ember kellene, aki kihozza belőlük!
  Azért természetesen én is gratulálok a csapatnak !
  Hajrá KSE!

 9. Pingback: Avar György: a döntő helyzetekben nem szabad ennyit hibázni

 10. Pingback: Látványos akciók és gólok a Pick Szeged elleni mérkőzésről – videó

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..