kesport.hu

Feljelentést tettek a Kecskeméti KSE Kft. szerződései miatt

Hűtlen kezelés és sikkasztás gyanújával feljelentést tett az MSZP Demokrácia Központja a Kecskeméti SE Sportegyesületeket Működtető Kft. egyes szerződései miatt – számolt be a Sportgéza internetes portál.

Legény Zsolt, az MSZP Demokrácia Központjának vezetője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a kecskeméti sportegyesület 2009 és 2011 között összesen 298 millió forintot fizetett ki reklám-, illetve marketingcélokra három kft.-nek, noha a tevékenységi körükben ez nem szerepelt. A számlakibocsátások nem feleltek meg a számviteli törvény előírásainak, mögöttük teljesítés nem volt – közölte.

Az MSZP a vizsgálattól várja, hogy kiderüljön, mi lett annak a csaknem 300 millió forintnak a sorsa, amivel “Kecskemétet megkárosították” – mondta Legény Zsolt.

Arra is kitért, hogy a KSE egyik felügyelőbizottsági tagja – miután az ügyet a város fideszes polgármestere elé tárta – munkája akadályoztatása miatt lemondott.

Az üggyel a Népszava korábban cikksorozatban foglalkozott. A napilap szeptemberben arról számolt be, hogy a kecskeméti sportegyesületeket működtető kft. 64 millió forintot fizetett ki a Globe-Ép nevű nyomdaipari cégnek, jóllehet a számlán szereplő reklám- és marketingszolgáltatás nem része a vállalkozás tevékenységi körének.

A Népszava akkor azt írta: a KSE számlaforgalmával kapcsolatban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is vizsgálódik.

Király József, az MSZP kecskeméti frakcióvezetője a sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy információik szerint nem egyedi ügyről van szó, több önkormányzatnál hasonló visszásságok történhettek a sportfinanszírozással kapcsolatban – írja a sportgeza.hu.

32 hozzászólás

 1. Kenta-ur

  2011. november 24. csütörtök at 16:45

  A népszerűségi listán nem jut előrébb az MSZP!

 2. x1l0f0n

  2011. november 24. csütörtök at 17:00

  Kattan a bilincs! Nem tudjátok most már elkerülni a felelősségre vonást fiúkák! Tartozásokat remélem nem csak anyagiakban, de lelkiekben is törlesztitek majd!

 3. miskakancsó

  2011. november 24. csütörtök at 17:17

  Game Over Feyér Zolika!!!

  Azt gondoltad vagy valaki most majd kiderül, mekkora senki vagy!!!!

 4. Janás

  2011. november 24. csütörtök at 17:22

  miskakancsó: Kell ez? Van neki elég baja, na meg két szép gyermeke.

 5. Másik sportvezető

  2011. november 24. csütörtök at 17:22

  Egy másik cikkhez hozzászólásként (november 18-án) pont erről írtam a Szabó Attilával kapcsolatosan. Nála ezek nem fordulhattak volna elő. Nem lettek volna sumákok, visszaélések.

 6. magilla

  2011. november 24. csütörtök at 17:36

  Kenta-ur
  Ez egy sport fórum!!! Itt a pártok (elnézést a kifejezésért) le vannak sz…rva.
  A politikával és politikai nézetével legyen szíves más oldalakat látogatni!!!!
  Én most a magam nevében nyilatkoztam, de remélem mások is osztják a nézetemet!!!

 7. hunod

  2011. november 24. csütörtök at 19:42

  Sajnos a neten mint a vízcsapból, ez a cikk folyik!

 8. Sajnos!

  2011. november 24. csütörtök at 21:02

  Remélem, ez a feljelentés nem a politikáról szól majd. Gondolom a Feyér Zoltán csak egy áldozat volt. Nem tett egyebet, mint amit a politika megkívánt tőle. Ha elviszi a balhét, nagy buta lesz.

 9. gizike

  2011. november 24. csütörtök at 21:25

  A politikusokat mostanában jó nagy ívben………………………………. el kell kerülni!

  Még egy a ’90-es években telepített szerb aknamező is a béke szigetének fog számítani, ha itt: a poros, szmogos kicsi városkánkban, ha az érdekeltek dalolni kezdenek.

  Emlékezzetek: Szegedi Ítélőtábla Zuschlag Jánosra 2 nap büntetést szabott ki, mert hamisan énekelt, ráadásul nem ezt a nótát fújta amit a karmester vezényelt………………..

 10. Sajnos!

  2011. november 24. csütörtök at 21:32

  Gizike!
  Szeretem olvasni a hozzászólásaidat! Mindig korrekten írsz!
  De, mondd meg! A Feyér Zoli önmaga ura volt? A nagy fenét! Tette azt, amit egyes nagyhatalmú városvezetők mondtak neki. És vele akarják a balhét elvitetni. Biztos vagyok benne, hogy egy fillér sem tapad a kezéhez!

 11. Másik sportvezető

  2011. november 24. csütörtök at 21:40

  Sajnos! Egyetértek veled. Ezért irtam, hogy a Szabó doktor vezetése alatt ilyenek nem történtek volna. Aztán az már egy más kérdés, hogy a városvezetés akar-e egy olyan ügyvezetőt aki rendet tart. A jelen állás szerint nem hiszem…….

 12. gizike

  2011. november 24. csütörtök at 23:10

  Én személyesen nagyon sajnálom Feyér Zoltán urat, de ha ember elvállal egy ügyvezetői állást – politikai hátszéllel, felhanggal, pénzzel – és látja a legelső beérkező számlát, amelyet aztán befogad, aláír, teljesítést igazol, majd utaltat és tudja, hogy a teljesítés nem felel meg a valóságnak, akkor az első percben menekülnie kellett volna, mert ugye aki korpa közé keveredik, azt megeszik a …………..! Ismered a közmondást!?

  Önmaga ura volt, ha valamely oknál fogva nem volt zsarolható, vagy bután naiv.

  Te beleugrasz a kútba, ha egy jól fésült ……………us azt javasolja Neked? Gondolkodj!

  Talán azt gondoltad, hogy a balhét ………………………………, vagy ……………………………..fogja majd elvinni, és rabszíjon fognak kísérgetni a rend felkent őrei prominenseket?

  Apám -Isten nyugosztalja, aki már átlényegült – gyakran mondogatta: nem mindegy, hogy a húsos fazékból eszünk, vagy csak kerülgetjük, szaladgálunk körülötte és még időnként még bele-bele is nézhetünk!

  Nos Feyér Zoltén úr csak belel-bele nézett a fazékba, és közben azt hitte, hogy Ö is jót falatozik belőle, de Ő a kerülgetők kategóriájába tartozott, amit valószinüleg nem ísmet fel időben, később meg nem mert/tudott kiszállni!

 13. jóska

  2011. november 24. csütörtök at 23:23

  Savanyú a szőlő.
  Tipikus rosszmájú h.lyék.
  Azért, mert az MSZP kormány alatt képtelen volt 5x annyi pénzből eredményt elérni a kecskeméti kosárlabdasport, most egyből fúrkálni kell, aki csinált is valamit sokkal kevesebb pénzből?!
  Panem et circenses – ez kell a népnek. A fityisz megadta, ti nem. Ennyi.

  Emellett álszent is ez a húzás.
  Az egész országot 10000000000000 milliárddal eladósító bande helyében én meghúznám magam. Eladtátok az egész országot, nemzetáruló banda!
  És még van pofája feljelentgetni évi néhányszor 10 millió miatt – amit ráadásul magán cégek adtak ki – tehát semmi köze hozzá senkinek, ha elpazarolták. Ugyanmár a számviteli törvényt ide citálni… Mindenben lehet valami kifogást találni, ha a kákán is csomót keresünk.

 14. Pingback: KSE-ügy: Zombor Gábor reagált az MSZP feljelentésére

 15. hunod

  2011. november 25. péntek at 06:04

  Mindenki szövegel butábbnál butább dolgokat. Ezért baj, hogy a vízcsapból is ez az ügy folyik. Dr. Zombor kijelentette mi a helyzet. Még nem lett pont téve az ügyre. Várjuk ki a végét!

 16. gizike

  2011. november 25. péntek at 06:50

  Hunod!

  A szemed (be)hunyod! Na ezért nem látod mi történik körülötted!

  A politika körül öleli életed -helyi szinten is – általunk választott emberek (marionett bábok) csinálják, hiszik magukról, hogy az Isten a hivatal mellé adott Nekik ……….. is, de elég végig nézni aktuális szenátoraink életútját és arckép csarnokát, és talán megérted miért van 400 Ft felett a benzin literje, miért retteg több százezer magyar honfitársunk a kilakoltatástól, et cetera, et cetera.

  Írod: “Dr. Zombor kijelentette mi a helyzet.” Én hiszek Neki!

  Pontosan ez a helyzet Kecskeméten, Magyarországon, és a nagyvilágban!

  Nos röviden, amit 4 bekezdésben leírtam: ez a politika.

  Ha van időd nyisd ki a szemed és kezdj el gondolkodni! Nem fáj állíthatom Neked, amíg nem ütnek: ld.2006. október 23. Budapest!

 17. hunod

  2011. november 25. péntek at 08:56

  Gizike!

  Ebben a helyzetben – amit Te a bel és külpolitikával is összefüggésbe hozol – az a brutális, hogy nincs összefogás magyarországon.

  1. Az adott helyzetben tisza vizet kellene önteni a pohárba. Ha van bűnös, akkor azt könyörteIenül büntetni.
  2. Ez a FIDESZ-nek is jót tenne.
  3. De jót tenni mindenkinek, mert példaértékű lenne.
  4. A pártok esetében összefogás kellene, mert sportról van szó.

  Ezért érthetetlen az MSZP tette.

  Ott van a bizottság MSZP-s vezetővel. Megvan a lehetőség arra, hogy ezt tisztázzák.
  Ő miért nem nyilatkozik?
  Ha elsimítják az esetet az csak olaj lesz a tűzre. Ebben a helyzetben (politikai, gazdasági, stb, stb) egy rendrakás csak jót tehet. Ezt tesz a kormány is.

 18. hunod

  2011. november 25. péntek at 08:57

  Bocs: Magyarországon !!!

 19. fecli

  2011. november 25. péntek at 09:26

  Nem olyan bonyolult ez. Jóska! Honnan veszed ezt a sok sületlenséget? Amennyiben biztos vagy benne, akkor azt kell tenned amit ez a szoci izé. Jelentsd fel őket károkozásért! Viszont ha nem vagy benne biztos akkor minek kevered az indulatokat. Kell a népnek a cirkusz,de milyen áron? Én a törvénytelen eszközökkel összehozott cirkuszt nem támogatnám. Különösen úgy nem , hogy vannak a szurkolók, akiknek kell a cirkusz,de az árát mások is megfizetik. Na ne már.

 20. Kenta-ur

  2011. november 25. péntek at 09:31

  magilla
  Csak az a baj, hogy a pártok mindenhova (a magyar sportba, a kecskeméti sportba) belenyúlnak, azért hogy a népszerűségi listán előrébb lépjenek.
  A megjegyzésem csupán egy irónia lett volna.
  Amúgy meg párton kívül is utálom a feljelentgetőket.
  Így ha megengeded továbbra is látogatom a lapot, és megírom a megjegyzéseimet a saját nevemben.
  Úgy látom azonban hogy mások is fogalmaznak meg politikai véleményt.

 21. game over

  2011. november 25. péntek at 09:37

  szóval! van összefogás magyarországon ezt példázza a bizottság! az öreg mszpés a város érdekét nézi mert tudja,hogy kellett némi csíntalanság a sport ilyen szintű működtetéséhez…vagy minden szabályos és irány az nb II mindegyiknek! a fiatal mszpés meg erőlködik mert bukta a választást és őt nem érdekli csak a saját karrierje..és van vöri ati akinek szintén van sérelme bőven mert a választást is elbukta meg a kézit is szívatják…az ő kézijét! aztán ati a népszava egyszerű fia aki néha miskakancsó néha hétkrajcár elindította a szart de lehet a végén meg ráborul… mert ha csak ketten azt vallják,hogy ő utasított dolgokra fideszfőnökként akkor nagy a baj ,márpedig szerintem a zoli egy és kell még 1 aztán atikának game over… hát ennyit a politikáról meg az összefogásról meg a sportról…

 22. Hüllő

  2011. november 25. péntek at 10:15

  A fejétől bűzlik a hal (vagy a VÖcsök), F.Z. csak azt tette amit mondtak neki.

 23. xy

  2011. november 25. péntek at 10:18

  Gizike! “Te beleugrasz a kútba, ha egy jól fésült ……………us azt javasolja Neked?” Igazad van, csak sokan felejtették el menet közben, hogy aki “javasolja” azt a BTK felbujtónak definiálja…. Úgyhogy szerintem ez nem csak Zolit fogja érinteni, mert ő volt az igazgató, hanem másokat is…

 24. gizike

  2011. november 25. péntek at 13:04

  Én nem politizálok, nem nekem találták ki, de aki úgy érzi, hogy erkölcsi és etikai kérdések mellett politikaiakban állást kell foglalnia: tegye!

  xy! Tiszteletben tartom véleményed!

  Hüllő! Amit leírtál az a te gondolatod!

  Game over! Írásod csak Neked ajánlom olvasásra, talán te megérted!

  Fecli, Kenta Úr! Olvassátok el a másik hozzászólását – nagyon sokszor – talán okosabbak lesztek, mint voltatok! :-)

  Hunod! Szívemből szóltál!

 25. game over

  2011. november 25. péntek at 14:59

  gizike! kicsomagolom! az öreg mszpés a bizottság vezetője aki laci ,a fiatal mszpést józsinak hívják és nyilatkozik hülyeségeket folyamatosan de inkább azt csinálná amihez ért:építene! a miskakancsó,hétkrajcár,népszavaati,bukott fideszfőnök ugyanaz ! többet kellene olvasnod a helyi politikáról és értenéd az összefüggéseket! mert ebben a történetben rég nem a sportról van szó,hanem egyéni politikai karrierekről ,sértődöttségről és egy idő után üresen maradt zsebről (lásd bukott fideszfőnök..) így érthető vagy még bontsam..? ja a neveket helyettesitsd be a megfelelő helyekre…

 26. zulu

  2011. november 25. péntek at 18:57

  LULU előtti újságos bódé !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 27. gizike

  2011. november 25. péntek at 20:42

  Kedves Game Over!

  Nekem aztán csomagolhatsz, 10 éve nem nézek, nem hallgatok semmilyen országos, vagy helyi TV-t, rádiót, nem olvasok újságot, néhány elektronikus oldalt böngészgetek, leginkább sportot.

  Nem tudom kikről írsz, ki kancsó, ki kincső: nem is érdekel.

  Ne haragudj ezért rám, nagyon sok dolgot fel sem tudok fogni, szűk az agyam, sok mindent képtelen vagyok megérteni.

  A LULU előtti bódéra viszont emlékszem, meg arra is, hogy az árudát megtanították jellemes egyedek repülni: szállt is ezer felé………………! Régi szép idők!

 28. game over

  2011. november 26. szombat at 16:54

  gizike vagy gôzeke? dehogy haragszom plàne,hogy ìrtàl az agyad kapacitàsàròl az újsàghoz,politikàhoz való viszonyodról. de ! akkor mièrt a sportfinanszìrozàs ès politika összefonódàsa témàban commentelsz? aki nem tud arabusul ne beszéljen arabusul ! mindegy, neked elnèzzük lsd. agykapacitàs stb.! ne bùsulj biztos lesz neked valò tèma is pl. bukfenc elôre ès hàtra…

 29. gizike

  2011. november 26. szombat at 20:37

  Rágalmazónak, hangulatkeltőnek, provokatőrnek, tekintem azt, aki a politikát egy mondatban, vagy gondolat füzérben együtt emlegeti a sportfinanszírozással, különösen akkor, ha ezen dolgoknak esetleges összefonódását is feltételezi bárki!

  Ilyen nincs, nem is volt, különösen pedig itt Kecskeméten nem fordulhat elő ilyen!

 30. gizike

  2011. november 27. vasárnap at 08:39

  xy!

  Jól mondod fel a leckét: A BTK az ismeri a felbujtást, de a nyomózó szervek, ügyészségek, hatóságok, bíróságok jeles, tanult képviselői legfeljebb a tankönyveikből!

  Ha valamely büntető ügyben – különösen ha az korrupció, közbeszerzés, egyéb gazdasági bűncselekmény, stb.- politikai szereplő, vagy politikai felhang, hátszél, érintettség esetlegesen és véletlenül előfordulhat, akkor az első bekezdésben foglalt szervek, személyek

  TELJES AMNÉZIÁBA ESNEK, SZENVEDNEK……………………………………………………..!

 31. Pingback: Kedden rendelte le a nyomozást a rendőrség KSE-ügyben

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..