kesport.hu

Rózsa Pál az edzőkérdésről, az anyagi helyzetről és a stadionépítésről

Hazai vereségével a címvédő meglehetősen távol került a kupa megtartásától, Kecskeméten azonban nem a Debrecentől elszenvedett MK-vereség az egyetlen futballesemény. Az edzőkérdés, a financiális háttér és egy mesebeli stadion álma legalább annyira foglalkoztatja a csapat körül lévőket. A KTE életét meghatározó három kérdéskörrel kapcsolatban a tulajdonosnál, Rózsa Pálnál érdeklődött a Nemzeti Sport.

A múlt héten távozó Tomiszlav Szivics helye egyelőre betöltetlen, és ugyan a zuhanyhíradó el-elcsöppentett néhány utódnevet, a megoldást Rózsa Pálnál senki sem ismerheti jobban.

– Csakhogy még el sem játszottam a gondolattal, mi lenne, ha iksz vagy ipszilon készítené fel az együttest, már csak azért sem, mert annyi minden mással kellett mostanában foglalkoznunk – felelte a klubvezető. – Olyan szempontból szerencsés helyzetben vagyunk, hogy az idő nem sürget, ugyanakkor két-három héten beül döntünk, mégsem szeretnénk, ha a leendő tréner csak kevéssel a másfél hónap múlva kezdődő felkészülés előtt szembesülne a feladatokkal, nem szeretnénk azzal elé állni, hogy itt van harminc ember, tessék belőlük együttest építeni. A keret átalakításába szerencsés esetben már ő is beleszólhat, mert az nonszensz, hogy a két csapatunkra van ötven emberünk, miközben az eredmények messze elmaradnak a várttól. Van nálunk nyolc-tíz jobb képességű és jól megfizetett játékos, aki közelébe sem kerül az első csapatnak. Nagy részük alighanem máshol bizonyítja rátermettségét a tavasszal. Szóval szűkebb keret lesz, és igyekszünk elérni, hogy karácsonyra új mester is legyen.

Idén korábban biztos lábakon álló klubot is megérintette a pénzhiány, ha a baj nem is orvosolhatatlan, némi csúszás és az abból fakadó gyomorgörcs azért jellemezte az őszt. Mi a helyzet most?

– Úgy tűnik, mondhatunk mi bármit, létezik egy bizonyos közeg Kecskeméten, amelyik semmit nem fogad el, jóllehet az elmúlt hat évben, azt hiszem, bizonyítottuk, ha valamit megígértünk, úgy is lett – értetlenkedett Rózsa. – Jeleztük, hogy decemberben mindenki megkapja a jussát, úgyhogy a játékosoknak kellemes karácsonyuk lehet. Az örök elégedetlenkedők persze ezúttal is hallatják ilyen-olyan fórumokon a hangjukat, olykor azt vetik a szemünkre, miért akarunk eladni játékost, noha a világ futballja már csak úgy működik, hogy a klub értékesíti piacképes labdarúgóit. Nálunk többen is értéket képviselnek, például korosztályos válogatott fiataljaink, Bertus Lajos, Pekár László vagy Patvaros Zsolt, akiket természetesen megtartanánk, hogy idővel még értékesebbé váljanak. Aztán vannak kellő tapasztalattal felvértezett értékeink, Balogh Béla, Bori Gábor, Francis Litsingi, Foxi Kethevoama, Christian Ebala, utóbbi talán a legnagyobb, mind keresettek, elsősorban az afrikaiak, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy kötelezően el is adjuk őket, de kedvező ajánlat esetén igen.

Habár a financiális helyzet nem erre enged következtetni, Rózsa Pál a KTE honlapján mutatta meg stadionépítési terveit, mi tagadás, impozáns látványt nyújt az egyelőre csak digitális aréna.

– Az új stadion és környezetének rekonstrukciója két-három milliárd forintot kóstálna, amire most még nincs meg a fedezet, de épp azért tartottuk fontosnak elkészíteni a terveket, hogy a támogatók is lássák, jó helyre kerülne a pénzük, illetve hogy magunk is tudjuk, mennyibe kerülne a projekt. Szóval nem a következő három hónapban elérhető TAO-pénzekből épülne, hosszabb távú elképzelés, és nem is feltétlenül egyszerre készülne el minden az arénában és környékén, lépésről lépésre is lehet haladni. A futballban ugyan a csapat a legfontosabb, de sokan a moziba is az otthoninál finomabb popcorn, a kényelmesebb székek és a jobb hangzás miatt mennek, vagyis bár fontos a film, az előadás, a kiszolgálás szintén. Arra törekszünk, hogy idővel egyik összetevőt se érhesse nálunk panasz.

45 hozzászólás

 1. xy

  2011. december 1. csütörtök at 09:57

  úgy legyen..

 2. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 10:01

  Azon gondolkodom, vajon az elképzeléseket, személyi döntéseket kikkel kellene először szignáltatni, hogy minden floppul menjen? “Belső ellenőr”? Szurkolótábor? Helyes lenne-e legalább a kinézett edzők személyét illetően fórumot nyitni, szavaztatni?

 3. Sanyi

  2011. december 1. csütörtök at 10:30

  Ennek az embernek egy szava sem igaz, csőd szélén áll minden cége. Kérdezzetek meg egy bertrans vagy KTE dolgozót is.

 4. István

  2011. december 1. csütörtök at 10:31

  Te baromarcú janás, te ne szólj semmit az elmúlt napokban kimutattad a fogad fehérjét, most meg itt nyalsz.

 5. István

  2011. december 1. csütörtök at 10:36

  És te sanyi, ki vagy? Te mit bizonyítottál? Neked mennyi pénzed van? Te nem állsz a csőd szélén? Tettél valamit az asztalra? A közösbe? Vagy csak a saját családod fenntartására futotta? Az is szép eredmény, ha sikerült – bár ebben korántsem vagyok biztos a beírásod stílusa alapján. Minek bántasz egy másik embert, aki TETT valamit a közösségért? Én nem tettem semmit, mert elég a saját családomról gondoskodnom, de nem is fikázok emiatt másokat. Bölcsebb maradtál volna, ha hallgattál volna.

 6. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 10:46

  István: Nem tudom melyik István vagy, de erre a “fogam fehérjére” kíváncsi lennék. Nyalás? Kinek is? Minek is? Hol kapott szíven a hozzászólásom?

 7. Feri G-zus

  2011. december 1. csütörtök at 11:00

  srácok elmondom nektem h a bertrans már nem az ővé vagy kibaxták v eladta nemvágom, de ugy tudom h nem az övé…
  a tegnapi meccset elnézve még igy is simán lehet esélyünk a 4. helyre ami valszeg kupaindulást ér:)

 8. sznot

  2011. december 1. csütörtök at 11:01

  Janas, a szavazatomra tied. Szeretnek egy ilyen fantasztikus szakembert a KTE padjan latni mint amilyen te vagy.

 9. Papi

  2011. december 1. csütörtök at 11:08

  Mindenkinek szíve joga Ö véleményét is le írhatja ha az ember elfogadja vagy nem ! Én a jövőröl írnék ki lesz az edző meg egy veretes csatár.Ha Lencse meg a másik elmegy Vidihez víssza mi lesz? Védelem szintén baj van ezek mind gond.Én még Nem merném Török Lacira bízni a csapatot.Most hogy bent maradás a tét.Hajrá KTE!!

 10. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 11:13

  sznot: Igaz, hogy ebben a vezetőségbuktatásban a tábor egy részével eltérő véleményen vagyok, én inkább maradok állva a korlátnak dőlve. Ha állításotok beigazolódik még kalapot is emelek. Egyben azért azonos hullámhosszon vagyunk, Szivicset megsüvegeljük.

 11. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 11:17

  Papi: Bár személy szerint én Török Lacit szívesen látnám a vezetőedzői pozícióban, de ez lehetetlen, mert még nincs Pro licence. Mellé még szerződtetni kellene egy olyan végzettségű szakembert, mint Détári esetében.

 12. Papi

  2011. december 1. csütörtök at 11:24

  Janás ki lehetne az név szerint én 3 eber közül választanék de itt is a pénz dominál lesz e rá pénz?

 13. Papi

  2011. december 1. csütörtök at 11:26

  Janás ki lehetne az név szerint én 3 ember közül választanék de itt is a pénz dominál lesz e rá pénz?

 14. Cscs

  2011. december 1. csütörtök at 11:53

  Szerintem Rózsa vagy Sallói legyen az edző…

 15. kexi

  2011. december 1. csütörtök at 12:00

  Örüljetek,hogy egyáltalán volt egy ember aki amiket ígért betartotta.

  Biztos benmaradás az első évben. 5hely megvolt!

  Stabilizáni megunkat az nb1 középmezőnyében.Ez is megvan!!

  Extra bónusz:
  -Szeretnénk a közeljövőben kilépni a nemzetközi szintére.

  Hát ez necces volt de bejött neki!!!!Gratula érte!!!

  Mit szeretnétek még?

  Nincs ám senki a városban rajta kívül aki vállalná,ha lemondana!!!!

 16. kisapa

  2011. december 1. csütörtök at 12:09

  A pénzkérdéshez nem tudok hozzászólni mert nem látok bele a kasszába ezért jobb híján elhiszem a tulajdonosnak amit már többször is elmondott a csúszással kapcsolatban. A cikkben említett “értékes” játékosokat viszont nagyon sajnálnám mert nagy részük volt abban,hogy tavaly kupát nyertünk. Érdekes módon a szerbek eladása szóba sem került.Én mindenesetre bízom a jó folytatásban és amikor csak tehetem kimegyek a meccsre és szurkolok a csapatnak ennyit tehetek.

 17. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 12:15

  Papi: Az a nagy büdös helyzet, itt most olyan légkör alakult ki, hogy nem érdemes megnevezni senkit, mert a legjobb szándékú szurkoló fejére is szitkok zúdulnak. Most nem jó semmi. Egyet tehet az emberfia kimegy a mérkőzésre és hallgatja a szép magyar beszédet vagy bérletét elégeti, leül a kanapéra és nyomogatja a gombokat. Abban reménykedem, akad még olyan hely Kecskeméten ahol normális, emberi módon lehet elemezni a helyzetet. Ha nincs, hát számomra vége, megyek a kispályás mérkőzésekre.

 18. 123

  2011. december 1. csütörtök at 12:28

  Na jó várjuk meg a fejleményeket . Ne ítéljünk látatlanban. Mindenki azt szeretné ha jó meccseket látnánk nem az utolsók között kullognánk. Véber Gyurit el tudnám képzelni a padon.

 19. Papi

  2011. december 1. csütörtök at 12:29

  Én is hallgatok nem írok majd csak akkor ha lesz téma erről.Téli Pihenőre megyek.

 20. nocsak

  2011. december 1. csütörtök at 13:07

  Kexi igazad van. Tudod kik lehetnek a Rózsát leghangosabban fikázók…Akik kórusban követelték az ingyenjegyet meg a forralt bort és sört. Aztán mikor mikor megitták, azt mondták hogy a sör vizezett volt a forralt borban meg nem volt elég bor….

 21. dorba

  2011. december 1. csütörtök at 13:25

  Ha itt közfelkiálltással választanánk edzőt, biztosan tudom, hogy néhány meccs után vagy a taktika vagy az összeállítás nem tetszene egy-egy csoportnak.
  Tehát az válasszon edzőt aki kifizeti neki a bérét.
  Mi pedig a lábunkkal szavazzunk: ha tetszik kimegyünk, ha nem tetszik nem megyünk ki.
  Ez ilyen egyszerű.
  Az viszont, hogy néhány szájhős ordibálásaival, blogbejegyzéseivel megfertőzi a csapat körüli légkört, az tarthatatlan.
  Milyen jogon?
  Azért mert néhány meccsen üvöltözik, szidja a játékosokat, vagy a tulajt? Ez még nem jogosítja fel arra, hogy meghatározza a tulaj mit tehet a saját pénzével!
  Ezzel a focit szeretők kedvét és lehetőségét is elveszik a mérkőzések látogatásától.
  A fentiek miatt már le sem írom, hogy én kit szeretnék edzőnek, rábízom arra akitől majd a fizetést kapja!

 22. drazsen petrovic

  2011. december 1. csütörtök at 13:31

  Jose Mourinho , Alex Ferguson , Josep Guardiola , Marcello Lippi , Fabio Capello, Marcelo Bielsa ! Amennyiben rajtuk kívül más szakember érkezik akkor itt mindennek vége, és kész !

 23. Vándor61

  2011. december 1. csütörtök at 13:32

  Nekem azért nincsenek illúzióim, ha Szivics Magyarországon vállal munkát, és ott lesz pénz, akkor innem a javát elviszi, és akkor mennek a Szerbek is. Én személy szerint sajnálnám őket, Szerintem a csapat gerincéhez tartoznak. Szavics, Alempijevics, bár sokat sérült, Csukics.

 24. gedam

  2011. december 1. csütörtök at 13:36

  jaja nocsak.+ezek feltehetően csak akkor találták meg a széktóit, amikor nb1-be felkerültünk. amikor nb2-es meccsre látogattam lehettünk vagy 500-an. 100 éves a KTE, ebből 97-et alacsonyabb osztályban töltött! azé azt is kell nézni, hogy palibá előtt 97 évig nem volt szándék sem a magasabb szinthez!

 25. István

  2011. december 1. csütörtök at 13:58

  Kedves barátaim!

  Nekem most lett elegem. Valamikor egy jó éve amikor első alkalommal leírtam a véleményemet ezen az oldalon , örültem, hogy van egy ilyen fórum ahol a sportért azon belül is kecskemét sportjáért rajongók leírhatják véleményüket, eszmét cserélhetnek, megoszthatják gondolataikat egymással egy közös cél érdekében az egyre jobb kecskeméti sportéletért. Be kell látnom, hogy néhány ember kivételélével csak a mocskolódó a sportért még egy gazszálat odébb nem tevő, mindent elusatító, tudatlan hangoskodok közé keveredtem.
  Itt van ez a cikk. Már hetek óta csak azt hallani, hogy álljon ki a tulajdonos és mondja el, hogy mi a helyzet. Megtette, amire a válasz hazudik, csal stb.
  Más nevével visszaélve bunkó mondatokat fogalmaznak és próbálják lejáratni a másikat.
  Néhány ember értelmes hozzászólásait,( Janás) csodálatos lelkesedésű , de mindig kultúrált (Zsuzsanna stb.) ezután is szívesen olvasgatom sok erőt kívánva nekik.
  Részemről itt a vége a hozzászolásaimnak.

  Üdvözlök minden sportszerető kecskeméti sportbarátot.

  Sebestyén István

 26. Papi

  2011. december 1. csütörtök at 14:03

  Ájunk meg egy szóra Mi 60-70 évekbe nekünk 900.Ft tóll 1400 Ft volt a fizetésünk és mi vetünk játékosokat saját pénz bőll össze dobtuk pénzt Kiket is Zelenék KIss Tanács Pavlovics Rokát utána Szapanos Tanár Úr.Ki nem tett eb a KTE be?hogy fent maragyon csak sértö hogy itt midenki veri a melét.

 27. microlas

  2011. december 1. csütörtök at 14:03

  viszlát!

 28. István2

  2011. december 1. csütörtök at 14:06

  Szeva Pityesz nem fogsz hiányozni :)

 29. Laci

  2011. december 1. csütörtök at 14:30

  Az edzőkérdéssel kapcsolatban már korábban más cikkhez megírtam. Elöször a tudlajdonosnak, vagy tulajdonosoknak el kell dönteni, hogy a jelenlegi játékosállományból kit szeretnének eladni, vagy már el is adtak. Gyanús, hogy a cikkben szereplő játékosoktól vállna meg a tulajdonos, de akkor azt is figyelembe kell venni, hogy nagyon legyengül a játékoskeret, most nem azt mondom, hogy az 50 fős keret nem bő, de ha piacképes és jó játékosoktól vállnak meg, akkor az új edzővel együtt kell dönteni és meghatározni a tavaszi célkitüzéseket. Tehát az új edzőt tiszta helyzet elé kell állítani úgy a játékosállomány, mint a pénzügyi helyzet tekintetében. Félő, amit a tegnapi meccsen már több szurkolótól hallottam, hogy több játékos már nincsen is Kecskeméten, többek között Ebala.

 30. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 14:58

  Edzőnek egy Kiss László keménységű és tudásút tudnék elképzelne, kérdés, hogy öt percnél tovább maradna-e. A magyar bajnoki címig jutott Fradinál ő volt Nyilasi jobb keze, Pécsnél is ő rakta le az alapokat. De ugyebár a diploma hiánya, ami csak nyáron lesz. Csank, Várhidi? Gondolom azonnal jönnek a lila jelek. Bognár nem akar, meg azonnal ki is kezdenék. Ozsváth Feri jó lenne, csak ő inkább a megye egyet választja. Igaz most a Cegléd U19-el alkot nagyot. Szivicset harmadszor biztosan nem hozzák vissza. De, hát akkor tényleg ki?

 31. Szem Szmól

  2011. december 1. csütörtök at 15:40

  Botránkoztassuk meg a világot.

  A jövőben legyen az az edző. aki összeállítja a kezdő csapatot, dönt a cserékről és taktikáról, stb. Így nem fordulhat elő az, hogy egy edző azért hagy ott bennünket, mert mások állandóan beleszólnak az összeállításba.
  Szabó István telefonszámlája is kisebb lesz ezáltal.

  A jövőben ne engedjük meg, hogy független?játékosügynökök? beleszólhassanak klubunk életébe, a csapat összeállításába.

  Ha ezt már korábban betartottuk volna, akkor ma nem lenne ügy.

 32. attis

  2011. december 1. csütörtök at 17:18

  István! Remélem hogy, nemcsak a csapat körül csillapodnak le a kedélyek hanem te is meggondolod magad. Én szívesen olvastam a véleményed, ha nem is mindég azonosultam vele. Te is megpróbáltad objektíven megközelíteni a témát, nem csak érzelmi alapon egyik vagy másik táborba becsatlakozva, ordibálni a meggyőződésedet.
  Meglátásom szerint nem lehet feketének és fehérnek beállítani egyik tábort se. A valós helyzet ismerete nélkül meg pláne nem. Egy biztos Szivics elment ilyen- olyan okok miatt, és ezen már változtatni nem lehet. 1-éve is aggódtam, hogy talán túl korai a visszatérés, és sajnos igazam lett. Ő már belátható időn belül, vagy talán soha nem tér vissza, és ezen legnagyobb fanoknak is túl kell magukat tenni. Úgy néz ki ő nem tud innen kulturáltan elmenni. Én nem tudom megítélni mennyire az ő hibája, és mennyire Rózsáé. Fogalmam sincs ki lenne a megfelelő helyette, stílusát tekintve talán Véber csak vele is az a baj hogy, köztudottan más szekér után szalad,(UTE) ami jövőre nézve nem egészséges, mint pl: Szivics.(FTC) Ha lehet a magyar edző keringőből ne legyen senki, főleg Csank ne. Amúgy meg a pénz, vagy Sallói fogja megmondani.

 33. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 17:34

  Előre jeleztem, ebben a városban soha senki nem felel meg. Legfeljebb átmenetileg. Volt olyan időszak amikor félévente a teljes keret kicserélődött, pedig akkor még nem a kereskedelem volt a fő tevékenységünk. Mester buktatásban biztosan az élcsoportban állunk. Nagyon sokan még annyi felelősséget sem vállalnak fel, hogy egy nevet kiejtsenek. Hogy is mondta egy kosaras fórumozó, hárításban jók vagyunk. Eddig azt olvastam, fociban Kecskeméten Szabó István váltotta meg a világot, most, hogy odakerült a profi csapat élére mindez azon nyomban semmivé lett. Hogyan is van ez? Teszem fel a kérdést magamnak is, hiszen itt élek.

 34. ACAB

  2011. december 1. csütörtök at 17:45

  R.P.
  Jó a dumád, ki az edződ? :D

  mellesleg ez a “stadion-terv” azért nem véletlenül az edzőváltás után került elő, inkább szép-új jövőről írjanak a médiag*cik, meg arról beszéljen a “nép”.

  Az 50 játkost meg senki sem értette már ősszel sem, van olyan játékos aki az nb3ért egymisit kap havonta.na ez több mint luxus.

  mellesleg minden épeszű, sportszerető ember örülne, ha lenne az országabn legalább 15-20 ilyen stadion,de a közeljövőben ennek realitása gyakorlatilag 0.

 35. Turul

  2011. december 1. csütörtök at 18:10

  Nem lenne gond ezzel a kesport oldallal, ha nem hoznának le időnként valami förtelmes cikket, ami feltételes módban van írva, de valami vérlázítóan súlyos állítást közöl. Például “elmehet” a fél csapat Kecskemétről. 10 perc múlva már az NSO-n olvasom: “Gyengülhet a Kecskemét jelentősen.” Utána már nyilatkozhat a tulajdonos bármit 2 nappal később, addigra már elindult egy lavina, és lezajlott egy valóságos forradalom, mindenki mindenkivel összeveszett, pedig csak egy feltételezés volt. Ez etikátlan és főként gusztustalan. Sikerült tönkretenni vele valamit, amit sokkal nehezebb volt felépiteni. Hacsak nem ez volt a célja. Ugyanez a kosarasoknál: “Ivkovics távozhat Kecskemétről”. Így feltételes módban. Persze, a lottó 5-öst is megnyerhetem, ha úgy vesszük. Könnyű hangzatos kijelentésekkel dobálózni a feltűnés érdekében, de a következményeit is nézni kéne. Sokkal nagyobb a felelősségük, mint ahogy gondolnák, vagy inkább ahogy viselkednek. Meggyőződésem, hogy Foxi el nem adásában is szerepük volt, amikor “bombaüzletként” tálalták. Ezzel jelentősen rontották a KTE tárgyalási pozícióját. Írták volna azt, amit az NSO Danilóról: “150 millióért sem adja a Honvéd Danilót.”. Mondjuk a KTE vezetőségének is jobban oda kellene figyelnie a sajtóval való kommunikációra, esetleg irányítani is ilyen fajsúlyos esetben személyes megkereséssel. Ha a jövőben lesznek játékoseladások.

 36. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 19:22

  Pontosan erről van szó. Egy kiváló vezető nagyon jól tudja maga javára fordítani a sajtónyilvánosságot. Mint ahogy Ivkovics is teszi. Ezért beszélnek többet az ő különböző “akciójáról” mint játékosaiéról. Egyébként Turul hozzászólása a kesport számára egy nagy dicséret, ha már ilyen nagy jelentőséget tulajdonít cikkeinek. Konklúzió: A kommunikációra oda kell figyelni, nem pedig a sajtómunkásokat kirekeszteni, és minden rosszat rájuk fogni. Már elnézést, de egy bombaüzletet hogy lehetett volna másképpen tálalni ha az volt. Szerintem inkább az üzletkötésig nem kellett volna megszellőztetni. Az viszont nem az újságírókon múlik. Ők az exkluzív hírekért majd megvesznek. Ha nem a kesport, majd más média leközli.

 37. Turul

  2011. december 1. csütörtök at 20:26

  Janás!
  Ne forgasd ki a szavaimat.
  A kesport.hunak ez egyáltalán nem dícséret, amit írtam.
  Tudtam, hogy lesz valaki, aki nem a 90%-át nézi az írásomnak, hanem az utolsó gondolatot, miszerint a KTE-nek – oda kell figyelnie – de nem azért, mintha a kesport.hu olyan fantasztikus magasságokban járna, hanem olyan mélységekben. Az ilyen ártalmas társaságra külön figyelmet kell szentelni – sajnos. Amit az utóbbi napokban a kecskeméti sportélet rovására művelt a lap, az példa nélküli és felháborító!

 38. Szem Szmól

  2011. december 1. csütörtök at 20:32

  Ebben a csörtében részemről Janásé a pont.
  Az információ hiányáért, adagolásáért mindig az információ indítója, “tulajdonosa”, esetünkben a klub a felelős.
  Ha nincs hír – megpróbálják kitalálni, ez mindig rosszabb, gyengébb helyzet mintha saját szájízem szerint indítom a hírt.
  Igaz ugyanakkor a felvetés, hogy a Foxi ügy nagyon zöldfülű módon lett előadva, lebonyolítva.

 39. Turul

  2011. december 1. csütörtök at 20:41

  “Ebben a csörtében részemről Janásé a pont.”

  Nem kívánok senkivel “csörtézni”.
  Kell épp eleget a munkahelyen és az élet más területein.
  Sajnállak, hogy csak csörtékben tudsz gondolkodni.

  Egyébként pedig a lényeg nem a Foxis ügy, hanem az elmúlt napok gusztustalan hírbombái, amik FELTÉTELEZÉSEKET közölnek, lavinát indítva el ezzel. És táptalajt adva az olyan léhűtő, nagyszájú népségnek, akikből akad az itteni hozzászólók közöt is – sajnos. Én is abban reménykedtem, hogy ez egy olyan FÓRUM lesz, ahol értelmesen lehet eszmét cserélni és mindenkinek jobbító a szándéka, nem pedig rontó.

  Istvánhoz csatlakozom, aki kivolnult innen, mert felmérte, hogy olyan emberek közé keveredett, akiknek a célja inkább a hőbörgés, mint a jobbítás.

  Minden jót Mindenkinek!

 40. Janás

  2011. december 1. csütörtök at 20:57

  Turul: Elnézést de nem állt szándékomban kiforgatni szavaidat, a dicséret az én következtetésem volt, amit leírtál az pedig a tied. A kesport menedzsmentje pedig a portál véleményét majd megírja. Ezt az Ivkovics ügyet pedig nem kell annyira komolyra venni, hiszen 2009. június 6. 11óra 05 perc óta, amikor Zombor Gábor polgármester bejelentette, hogy Sztojan Ivkovics lett a kecskeméti kosárcsapat szakmai igazgatója, a mester állandó ágyútűz közepette a vállalt kötelezettségét teljesítette. Tapasztalhattuk, a bejelentés pillanatát követően mintegy 89 vélemény zúdult a fejére, kapott hideget, meleget mégis itt tartunk. Ehhez képest ez a kis szösszenet nulla. Nem szabad elveszni a részletekben, az csak a csapat reklámértékét emeli. Show, /mű/balhé………Érem? Ez a lényeg!

 41. gizike

  2011. december 1. csütörtök at 21:05

  Rózsa Pál úr a K T E capata élén marionett figura.

  Nincs egyenes beszéd, ködösítés és halandzsa a napi betevő, Szivics elmenekült!

  Távolból kattanások zaját hallom……………………………….

 42. tökös

  2011. december 1. csütörtök at 21:34

  Gizi melyik a kedvenc capatod?
  Turul te meg ne idegeld magad a birkákon,ragadd inkább meg a dobot a szolnok meccsen !!!!!!!!

 43. gizike

  2011. december 1. csütörtök at 22:06

  Tökös!

  Ne izgulj! A távolból hallom a kattanások zaját! Ne izgulj Tökös, ha nem vagy érintett.

  A K T E születésénél ott volt a nagyapám, ott focizott apám, 4-5 éves korom óta a fiúkkal ott álltunk a kanyarban Városi pályán, a vaskorlát mellett, ahova a lenyírt füvet hordták hátra, illetve ott engedték ki a fáradt gőzt az akkori szurkolók!!

  Hány éve is? 10, 20, 30, 40, 50, 60, ………..,

  Te Tökös lehet, hogy akkor még pajzán gondolat szintjén sem fogantál meg leendő szüleid agyában!

  Szerinted melyik lehet a kedvenc csapatom? Na melyik: a színe lila – fehér

  A Kecskeméti Dózsa?, majd a KSC?! Ekkora zöldséget csak a a Te nick neveddel lehet kérdezni!

  Rendes, jellemes ember nem drukkolt a pártbizottság/rendőrség csapatának!
  Ennyit a történelemről!

 44. Janás

  2011. december 2. péntek at 08:11

  Turul: Szerintem se idegeld magad a magamfajta birkákon, ne csatlakozz Istvánhoz, hanem vegyetek egy mély levegőt, zúdítsd rám haragodat azután mindketten megkönnyebbülve térjetek vissza a fórumozók táborába, mert értékes gondolataitokra szüksége van Kecskemét sportjának. Nem utolsó sorban a kosárlabdának.

 45. dorba

  2011. december 2. péntek at 10:04

  Nem kívánhatom, hogy a mai világban egy nick neves forumon kulturált vita follyék!
  E lap szerkesztői többszöri kérésünkre nem teszik lehetővé a regisztrált forumozási lehetőséget.
  Tudom ez sem váltana meg mindent, de a szélsőségesek a bajkeverők legalább nevüket e-mail címüket adnák hozzászólásaikhoz.
  Hárha akkor jobban megfontolnák azokat.
  Kár lenne az olyan véleménynek elveszmi amelyet: Janás, Turul, Szem Szmo, attis, Papi és István (a felsorolás teljesség igénye nélkül készült) megfogalmaz, még ha nem is értek mindennel egyet.
  István (Pista barátom) én azért továbbra is számítok véleményedre!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..