kesport.hu

A Vasast is két vállra fektették a KESI-KKC kadett leánykosarasai

A Szolnok elleni sima győzelem után egy szorosabb meccsen tudott nyerni a Vasas otthonában a Kecskeméti KC kadett leánycsapata. Érdekesség, hogy a két együttes korábbi összecsapásán is ugyanez az eredmény született (62-60).

Radics Anna értékelése: – A 11. fordulóban mintha lemásoltuk volna az itthoni mérkőzésünket, ugyanis akkor is 62-60-ra sikerült nyernünk. Nagyon örülünk ennek a győzelemnek, fontos lesz ez majd még a végén. Mint azt az eredmény is mutatja nagyon kiélezett volt a küzdelem. Az első félidőben végig embert fogtunk, ami jónak is bizonyult. A harmadik negyed elején viszont mintha áramszünet lett volna nálunk, semmit sem védekeztünk, így az ellenfél könnyűszerrel 10 ponttal elhúzott. Ekkor váltottunk át 2:3-as zónára ami jól is működött, és a negyed végére sikerült is kiegyenlítenünk. Innentől kezdve már csak azon múlott minden, hogy ki tud egy picivel jobban figyelni a végjátékban, és ez szerencsére nekünk sikerült. Gratulálok a lányoknak, mert nagyot küzdöttek. Jövő héten pénteken hazai környezetben fogadjuk a BSE csapatát 19:00-kor, akiket szintén elég lenne csak ennyivel megverni.

Vasas-Pasarét/B – Kecskeméti SI 60-62 (22-21, 16-16, 16-17, 6-8)
Kecskeméti SI: DOBOS 18, Ősze 10, Nagy H. 4, Gereben 12, KÁLLÓ 8. Csere: Domokos 6, Rimóczi , BOROS 4,Erki , Futaki, Gömöri, Csorba.

Edző:Radics Anna

Vasas-Pasarét/B legjobbjai: Solymosi 20, Blázer 20, Doktor 12. Edző: Konta Gyula

2 hozzászólás

 1. apuka

  2011. december 5. hétfő at 12:33

  BSE-t, Miskolcot itthon meg kell verni, és akkor jó pozícióból várhatjuk a keresztjátékot.

  szerény javaslat:
  Majd a Dunántúlra is úgy kellene utazni a keresztjátékban, hogy legyen 2-3 óra nyugalom a meccs előtt a helyszínen.
  Rengeteget számít.

  Hajrá lányok, szép volt!

 2. Janás

  2011. december 5. hétfő at 15:01

  Gratulálok! Aki kiélezett küzdelemben nyerni tud, rossz csapat nem lehet. A küzdelem ízét továbbra sem feledjétek, bátran menjünk neki a BSE-nek. 2011. 12. 16. 19 óra a naptáramba bevésve.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..