kesport.hu

Fájó vereség a BSE ellen

Pénteken a 12. fordulót játszották a kiemelt bajnokságban a KESI-KKC leány kadett kosárlabdázói. Nem a legjobb előjelekkel vágtak neki a BSE ellen hazai meccsnek, mely a végeredményen is tükröződik. Radics Anna tanítványai hét ponttal alulmaradtak a fővárosiakkal szemben.

Radics Anna edző értékelése: – Nagyon rossz előjelekkel indultunk neki a mérkőzésnek. Egész héten nem tudtunk teljes csapattal edzeni a betegségek és sérülések miatt. A meccs előtti nap voltunk 10-en edzésen. Előtte sajnos 5-6 fővel tudtunk csak mozogni.Tulajdonképpen akinek semmi baja sem volt az 5 játékos.Ez sajnos érezhető is volt, hiszen rengeteget kellett cserélni, és még így sem bírták a lányok. A fájó az egészben az, hogy így is nyerhető lett volna a BSE elleni nagyon fontos mérkőzés, de ez most nem sikerült. Innentől kezdve beindul a számolgatás, hogyan is juthatnák a négy közé. Ez azonban csak akkor valósulhat meg, ha a hátralévő két mérkőzésünkből a Vasas-Csata és a Miskolc ellen egyet nyerni tudunk. Nagyon sajnálom, hogy vereség lett a tegnapi este vége és csak bízni tudok abban, hogy “lányaim” minden erejüket összeszedve valahogyan egy győzelmet kiküzdenek még magukból!

Kecskeméti SI – BSE 68-75 (14-16, 18-20, 18-17, 18-22)

Kecskeméti SI : DOBOS 31, Nagy H. , Ősze 12, Gereben 5, Kálló 12. Csere: Boros 4, Domokos 4, Rimóczi , Futaki , Gömöri, Csorba.
Edző:Radics Anna

BSE legjobbjai: Beneda 29, Kováts 15.Edző:Tiba Klára

2 hozzászólás

 1. igazság

  2011. december 12. hétfő at 10:16

  Pedig ez a korosztály a klub hírét megalapozhatná!
  Kérünk rá JOBBAN odafigyelni, nem hagyni szétesni!
  Nincs másik ilyen tehetséges korosztály mostanában!

 2. atlétamami

  2011. december 12. hétfő at 15:21

  Hajrá kicsi lányok! A következő mérkőzésre legyen mindenki egészséges, nyújtsa a legjobbat, mert a CSATA kemény dió, de nem legyőzhetetlen !

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..