kesport.hu

Gyurcsó Ádámot váratlanul érte a visszarendelés

A Videoton labdarúgócsapata az őszi szezon végeztével visszahívta a keretbe a Kecskemétre kölcsönadott Gyurcsó Ádámot. Az előző szezonban még az NB II-ben szereplő fiatal játékos a vidi.hu-nak adott interjújában elmondta, meglepte a döntés, de a télen igyekszik kiharcolni a helyét a fehérvári csapatban.

„Bevallom, váratlanul ért a döntés, ugyanakkor ezt pozitív visszajelzésként értékelem, számomra ez ugyanis azt jelenti, hogy a Vidi szakmai stábja egyrészt nyomon követte a kecskeméti teljesítményemet, és talán tetszett is nekik, amit tapasztaltak” – mondta Gyurcsó az NSO-nak.

„Úgy érzem, sikerült könnyen beilleszkednem az NB I-be, és gyorsan felvettem az első osztály ritmusát. Az igazsághoz viszont az is hozzátartozik, hogy van egy kis hiányérzetem is, hiszen négy gólt szereztem az NB I-ben, azonban azt a négy gólt az első hat fordulóban lőttem, kár, hogy nem tartott ki a lendület a végéig. Ezt leszámítva azonban úgy érzem, hogy nem okoztam csalódást.”

„A Vidi edzői már összeállítottak nekem egy személyre szabott edzéstervet, melynek segítségével január 9-ig önállóan tudok edzeni. Ezt követően elutazom a csapattal a háromhetes spanyolországi edzőtáborba. Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy sikerüljön beverekednem magam a csapatba.”

9 hozzászólás

 1. putto

  2011. december 12. hétfő at 09:01

  Sok sikert Ádám!
  Köszönjük, amit nálunk tettél!

 2. nbcee

  2011. december 12. hétfő at 09:07

  “Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy sikerüljön beverekednem magam a csapatba.” Igen, erről beszéltünk, hogy itt fix helye volt a kezdőben, a Vidi-vezetés meg visszarendelte padozni és NB II-őzni.

 3. balogárpi

  2011. december 12. hétfő at 09:25

  Ha a Vidinél komolyan gondolnák Ádám fejlődésének/fejlesztésének szisztematikusságát, akkor az edzőtábor után visszaengednék még egy fél évre hozzánk. A Vidibe még – szerintem – nem fér be, nálunk viszont fejlődhetne.

 4. novo

  2011. december 12. hétfő at 10:12

  Brrühühü……Felcseréled ezt a szép lila-fehér mezt arra a nagyon csúnya kék-pirosra :(

 5. müllerpapa

  2011. december 12. hétfő at 10:41

  Ádám vissza várunk !

 6. Nitro

  2011. december 12. hétfő at 12:20

  Ha jól tudom most Gosztonyi, Oliveira, Evandro és Nagy Dániel van a posztján. Evandro egy rakás szar volt és ezt Sousa is belátta, az utolsó meccseken csak a padot melegítette. Oliveira főleg ezen a poszton jó, de ilyen-olyan okokból a védelemben szerepelt többet. Gosztonyi elég gyatra félévet futott, Nagy pedig nem Sousa kedvence. Ha ezt veszem alapul éppenséggel kaphat lehetőséget, viszont az is biztos, hogy nálunk tavasszal még többet játszott volna. Ezután a hirtelen visszarendelés után én nem lennék meglepve ha valaki más jönne a Vidiből kölcsönbe.

 7. Janás

  2011. december 12. hétfő at 14:12

  Vagy a megmérettetés után Ádám vissza.

 8. Nitro

  2011. december 12. hétfő at 14:26

  Az is elképzelhető. Elvégre Simon is tavaly visszajött télen Egerszegről majd visszament. Mondjuk én erre most kevesebb sanszot látok és nem is élem bele magam. Jobb ha úgy kezeljük, hogy nem jön vissza és úgy készülünk.

 9. Soros

  2011. december 13. kedd at 10:36

  Érkezett: –
  Távozik/szabadon igazolható: Gyurcsó Ádám (Videoton, kölcsönből vissza), Ribánszki László (szlovákiai, ?), Kelvin Maynard (holland, ?), Urbán Gábor (?), Igor Pisanjuk (kanadai-ukrán, ?), Simon Attila (?)
  Akivel tárgyalnak: Éger László (Paksi FC)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..