kesport.hu

Magabiztos győzelemmel búcsúzott a 2011-es esztendőtől a Kecskeméti KC

Idei utolsó bajnoki találkozóját Szolnokon játszotta a Kecskeméti KC női kosárlabdacsapata. A csupa fiatallal felálló hazaiak nem bírtak a hírös városiakkal, magabiztos 75-52-es győzelmet arattak Tóth Viktor tanítványai.

Már az első negyedben komoly előnyre tett szert a KKC Szolnokon. Kuli, Békefi és Nagy Dóra kosaraival tízpontos vezetéssel fordulhattak a második etapra. Ekkor a hazaiak jobban koncentráltak, s sikerült is meglepniük a Kecskemétet, ezt a negyedet 19-14-re nyerték, de még mindig a vendégeknél volt az előny Nagy Zita fontos kosarainak köszönhetően, 27-32. A szünetet követően a KKC kezdtett pontgyártásba, Békefi egy kosár jó plusz dobással növelte előnyüket. Később Kuli, Pogány, Horváth és Kőházi is csatlakozott hozzá, ismét megnyugtató előnyt kiharcolva ezzel, 38-53. A záró felvonában már önfeledten kosárlabdázhattak a hírös városiak, ebben a 10 percben dobták a legtöbb pontot. Pogány brillírozott a befejezésben, az utolsó negyedet is nyerve végül 75-52-re győzedelmeskedtek – számolt be a kecskemetikc.hu.

Tóth Viktor edző értékelése:  – Az elején sikerült meglépnünk, de talán túlzottan is megnyugtatott ez minket, így a második negyedben átvette a vezetést a Szolnok. Eztán zónára váltottunk, sikerült megfognunk őket. Pogány kiemelkedőt nyújtott, mindenképp ki kell emelnem. Továbbá Békefi, Kuli és Horváth voltak nagyon hasznosak a mai napon, természetesen ez nem von le a többiek érdeméből. A kötelezőt sikerült magabiztosan megnyernünk, de láttam hibákat, amiket majd javítanunk kell. December 22-én egy karácsonyi összejövetelen búcsúztatjuk az évet, január elején folyatatjuk a felkészülést a továbbiakra.

Szolnoki MÁV – Kecskeméti KC 52-75 (8-18, 19-14, 11-21, 14-22)

Hozzászólások

  1. Janás

    2011. december 17. szombat at 09:00

    Gratulálok az éves teljesítményhez.
    KELLEMES KARÁCSONYT! BOLDOG ÚJ ÉVET!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..