kesport.hu

Wittmann nélkül lett harmadik a KTE KK az eszéki nemzetközi tornán

A harmadik helyen végzett a KTE Kosárlabda Klub az Eszéken rendezett nemzetközi felkészülési tornán. A csapat nélkülözni volt kénytelen első számú irányítóját, Wittmann Krisztiánt, aki még a Szeged elleni első edzőmeccsen szenvedett kisebb sérülést, és Pavlovics sem lépett pályára. Sztojan Ivkovics szakmai igazgató a kesport.hu-nak elmondta, elégedett a csapat teljesítményével, a fiatalok remekül teljesítettek. A kecskemétiek utolsó felkészülési mérkőzésüket jövő héten kedden 17 óra 30 perctől játsszák hazai környezetben a Szabadka ellen.

Harmadik helyen zárta az eszéki nemzetközi felkészülési tornát a KTE KK, amely az első mérkőzésen a házigazdák ellen vereséget szenvedett, aztán a bosnyák első ligás OKK Sloboda TUZLA együttesét legyőzte. Wittmann Krisztián ugyan elutazott a kecskeméti csapattal, de egy percet sem játszott, mert érzi még a Szeged elleni első edzőmeccsen összeszedett kisebb sérülését, tovább Pavlovics sem lépett pályára.

“A torna elérte a célját, hiszen a fiatalok sok játéklehetőséghez jutottak. Két élvonalbeli együttessel játszottunk, egy horváttal és egy bosnyákkal. Maximálisan elégedett vagyok a csapat teljesítményével, a fiatalok is remek produkciót nyújtottak, maradéktalanul végrehajtották a rájuk bízott feladatot” – értékelt a kesport.hu-nak Sztojan Ivkovics, a KTE KK szakmai igazgatója.

A torna legjobb játékosa a Kecskeméti TE KK játékosa, Mészáros Máté lett.

A kecskemétiek a bajnokság kezdése előtt még egy edzőmérkőzést vívnak, szeptember 25-én, kedden 17 óra 20 perctől a Messzi István Sportcsarnokban, az ellenfél a Szabadka lesz.

 

KK Osjecki Sokol (horvát) – KTE KK 92-72 (23-15, 29-27, 22-10, 18-20)

KTE KK: Pongó Martin 10, Mészáros M. 20/3, Dénes 6/3, Hegedűs, Bencze

cserék: Pongó Máté 15, Gruda 4, Jakab P. 10/3, Kohári 4, Kopasz M. 4

szakmai igazgató: Sztojan Ivkovics

KTE KK – OKK Sloboda TUZLA (bosnyák) 69-58 (15-22, 14-15, 19-9, 21-12)

KTE KK: Pongó Martin 11, Mészáros M. 19, Dénes 5/3, Hegedűs 12/12, Bencze 8

cserék: Pongó Máté 5, Gruda 2, Jakab 2/3, Kohári 2, Kopasz 2

szakmai igazgató: Sztojan Ivkovics

 

Hozzászólások

  1. zsum

    2012. szeptember 25. kedd at 08:14

    itt “mellesleg” volt egy eszéki torna. Figyelemre méltó a fiatalok teljesitménye.

    Hajrá Kecskemét!

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..