kesport.hu

Gólzáporos meccsen esett ki a Magyar Kupából a KTE-Phoenix Mecano

Szerdán délután Nyíregyházán vendégszerepelt a Magyar Kupa 2. fordulójában a KTE-Phoenix Mecano. A második vonalban játszó hazaiak megtréfálták a mostanában amúgy sem veretes teljesítményt nyújtó lila-fehéreket, ugyanis 4-2-vel búcsúztatták őket a sorozatból.

A vendég KTE-Phoenix Mecano kezdett támadóbban, ám a vezetést mégis a Nyíregyháza Spartacus ragadta magához a 15. percben. Antal Botondnak kellett kétszer is védenie: előbb egy középre tekert szabadrúgást tolt ki, majd némi kavarodás után Petneházi lövését ütötte szögletre. A sarokrúgás is jól jött be, Germán csúsztatta a kapuba, 1-0. A folytatásban Farkas centikkel csúsztatott kapu fölé, nagy egyenlítési lehetőség volt, ám kimaradt, a félidőre 1-0-al vonulhattak a csapatok.

A második játékrészben még több támadóval lépett pályára a lila-fehér alakulat, ez érződött is a játékon. Hiába valónak tűnt a támadó szekció erősítése, ugyanis egy szabadrúgás révén ismét a Szpari volt eredményes, Petneházi tekert Antal hálójába a 62. percben, 2-0. Negyed óra elteltével szépített a Kecskemét, Jorginho beadását Litsingi bólintotta kapuba, 2-1. Nem tartott sokáig az öröm, a 81. minutumban egy újabb szabadrúgás jött be jól a kapu elé, és a lábak között a hosszú alsóban kötött ki, megint Petneházi volt eredményes, 3-1. Egy perccel a vége előtt Petneházi megszerezte mesterhármasát, Antal rossz helyre kiboxolt labdáját vágta a hálóba, 4-1. A középkezdést követően Tarabai harcolt ki büntetőt, melyet Litsingi váltott gólra, ezzel kialakítva a 4-2-es végeredményt. A KTE-nek véget ért a 2012/2013-as Magyar Kupa sorozat.

Nyíregyháza Spartacus – KTE-Phoenix Mecano 4-2 (1-0)
Magyar Kupa, 2. forduló

Nyíregyháza: Balogh – Szűcs (Benkő 27.), Dajka, Ambrusz, Ur – Reznek, Minczér – Kovács (Csorba 46.), Petneházi, Kristófi – Germán.

Edző: Brekk János

KTE: Antal – Koszó, Vaskó, Póti, Forró – Ramos, Farkas B. (Szavics 46.) – Tarabai, Nagy P. (Litsingi 46.), Bertus (Balázs 64.) – Jorginho.

Megbízott edző: Szabó István

Gól: Germán (15.) Petneházi (62., 81., 89.) ill. Litsingi (78., 90. – büntetőből)

45 hozzászólás

 1. Surtessphoto

  2012. szeptember 26. szerda at 17:23

  Sajnos erre nehéz bármit is írni……nem ismertek a háttérben zajló folyamatok,de hogy ezek a fiúk nem felejthettek el focizni,az tuti…..valami bűzlik….
  Edzőkérdés,ide vagy oda,ezt a Nyíregyházát ütnünk kellett volna többel…..
  Szorítok érted KTE!!!!

 2. Surtessphoto

  2012. szeptember 26. szerda at 17:26

  Ja,és még valami,Sallói,nem húznál el végre a jó a..ádba?
  Bár már mindegy,a csapatot tönkrevágtad teljesen,Pali bácsi az orránál fogva lett vezetve….

 3. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 17:27

  Köszönöm! Én meg, barom állat, még KTE-mezben is jöttem ma dolgozni, Kelenföldről a Józsefvárosba, most ülhetek itt benne este 10-ig, mint egy szerencsétlen f@sz.

 4. magilla

  2012. szeptember 26. szerda at 17:30

  Szééééééééééééégyeeeeeeeeeeeenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. CsakKecskemet

  2012. szeptember 26. szerda at 17:30

  Azt hiszem ez volt a pont azon a bizonyos i betűn. Szégyen, erre nincs jobb szó.

  Árulja már el nekem valaki, hogy miért kell Sallói embereit ennyire nyomni ? Idehozta ezt a tarajos szerencsétlent, hogy mekkora játékos. Eddig két jó passzt nem láttam tőle. Vaskóról minden meccsen kapunk egy gólt, olyan lassú, mint a tetű, bizonytalan. Jorginho rendkívül harcos, sokat küzd, de egy csatár ne küzdjön, hanem lőjön gólokat, tudtommal az a dolga.

  Bori Gabit, Németh Gábort el kellett zavarni, de az ilyen senkiháziakat bezzeg folyamatosan játszatni kell, ráadásul a kezdőcsapatban. Felháborító.

  Más: Ezzel a Pótival mi a francot akarnak ? NB3-ban sem állja meg a helyét… Nagy hogy kerülhetett kezdőbe úgy, hogy még az NB1-es csapat kispadján se ült ? Szabó a Töröktől kért tanácsokat a meccs előtt vagy mi a franc ?

  Tartok tőle, hogy jöhet ide Mourinho is legfeljebb egy agyvérzéssel lenne gazdagabb.

  Ja és még valami: Akik eddig tudtak (Balogh, Savic, Mohl), azok miért felejtettek el hirtelen focizni ?

 6. sznot

  2012. szeptember 26. szerda at 17:31

  Nagyszerű, egy kupagyőztes gárdából egy kiesőt sikerült 2 év alatt összehozni, azért ez nem kis teljesítmény Salec!

 7. Alvin76

  2012. szeptember 26. szerda at 17:33

  Remélem a télen visszatérő Foxi és Ebala illetve az eddig még ismeretlen új edző rendbe teszi a csapatot és egy erős tavasz után meglesz a bennmaradás.

 8. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 17:34

  Azért azt halkan megjegyzem, hogy a hazai médiaszínvonalat szépen érzékelteti, hogy egy Magyar Kupa-meccsről csak a klub honlapján tudósítanak élőben. Oké, fogadjuk el, hogy a nagy tévék csak a Fradit meg az Újpestet adják, de hogy a kecskeméti média PN-baonostul, KTV-stől, Gongrádióstól sem volt képes legalább közösen egy embert delegálni a halál f@szára, hogy online tudósítson (esetleg 10 percenként telefonon bejelentkezzen a rádióban), az elég kínos. Nyíregyházán is két rádió van, mindkettőbe belehallgattam online, még a részeredményt se mondják be, csak hogy hol trafiznak az m3-ason. Persze zenéket játszani a legkönnyebb, meg netről felolvasni kishírt a lady gagáról. Pedig a mobiltelefon és a skype világában a rádió lehetne a legütősebb, legkomfortosabb médiaeszköz.

  Merész álmaimban amúgy én, naiv még azt is el tudnám képzelni, hogy ilyenkor a két helyi tévé összefogna egy közös élő közvetítés érdekében…

  Más: meg tudná valaki mondani, miért jó az Egernek, hogy Debrecenben játssza a KTE elleni meccsét? Nem lehetett volna valahogy kieszközölni egy szolnoki összecsapást?

 9. sodo

  2012. szeptember 26. szerda at 17:34

  Ha idén kiesünk, akkor nagyon nehéz lesz visszajutni az egy csoportos nb2-ből :( ergo: nem kellene kiesni! vissza kellene rendelni a Foxit és az Ebalát!!!! Több pénzt bukunk ha kiesünk, mintha visszahoznánk őket!

 10. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 17:39

  Csak tudnám, arra miért kell piros mancsot adni, hogy egy nb1-es és egy nb2-es csapat kupameccse olyan médiaközvetítéssel zajlik le, mintha Zimbabwéban játszanánk január 11-én egy edzőmeccset, de aki nyomta, biztos, tudja, miért…

  Ja, amúgy volt online szöveges a szon.hu nevű csodán is, de befagytak az első félidő után…

 11. sodo

  2012. szeptember 26. szerda at 17:40

  Otter12
  Úgy tudom a KTV-n holnap lesz összefoglaló, és kedden meg az egész meccs le lesz adva a mazohistáknak :)

 12. sodo

  2012. szeptember 26. szerda at 17:42

  Otter, azért ha jól látom egy perccel lefújás után már itt volt a cikk a közvetítésről és te is puffoghatsz :)))

 13. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 17:44

  HOLNAP összefoglaló? Meg egy hét után az egész meccs? 2012-ben? Ki nem sz@rja le? Nem 1986-ot írunk!

  De az NS is szégyellheti magát, az se közvetített. A Lajtán túl próbálnák ezt meg a médiákok egy kupafordulóban.

 14. fopeti

  2012. szeptember 26. szerda at 17:44

  valamit szerveznünk kell, ez már embertelen!!!!
  szánalmas…
  jövöre Nagykőrösre járok nb2-es meccsre,a Kinizsi feljut a 2-be mi kiesünk a 2-be

 15. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 17:45

  sodo, az nem vitás, de én a live-ról beszéltem

 16. magilla

  2012. szeptember 26. szerda at 18:00

  Otter12
  A média is üzlet manapság!
  És szerinted ez a szánalmas csapat rajtunk kívűl még hány embert érdekel???
  Ettől függetlenül nem panaszkodhatsz!
  Ezen az őszön a meccseink 90 %-át valamelyik Tv közvetíti!

 17. dsanyi

  2012. szeptember 26. szerda at 18:05

  Várható volt a kiesés, sajnos, nekem egyáltalán nem meglepetés. Önmagában nem gáz, pontosabban máshol is előfordul, hogy egy másodosztályú csapat kiejt egy élvonalbelit.

  Inkább az a gáz, hogy mi jobbak vagyunk a Nyíregyházánál, és előre lehetett borítékolni, hogy ezt nem fogjuk az eredményből látni. Elszomorító. Ha épp mindenki úgy játszana, ahogy tud, nem lenne gond egy ilyen meccset hozni. Mint ahogy a kupagyőzelem évében is igen nehéz meccseket nyertünk meg idegenben.

  Ami a médiaviszonyokat illeti: nehogy azt higgyétek, hogy a médiumok tele vannak pénzzel, és van ilyesmire keretük. Pontosabban akadhat pénz, de az másra megy. Ez az esemény messze nem érdemel meg külön embert, szerintem tehát ezzel nincs probléma.

  Ha a baon-on lett volna közvetítés, a csapat weboldalán meg nem, akkor meg az lett volna a baj… Szerintem ez így rendben volt.

 18. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 18:06

  magilla, szerintem ez nem ellenérv a konkrét esetre… a tévé az egy dolog (az valóban nagyon költséges, és a magyar piac tényleg nem bírja el / nem igényli, hogy minden meccs mindig élőben legyen), de az meg egy másik, hogy az nb1es KTE és az nb2 élmezőnyében szereplő, egy nb1-est már búcsúztató Szpari kupameccsét összvissz két helyen lehetett élőben nyomon követni. Az egyik tudósítója (KTE-honlap) 10 perc késéssel érkezett, szegény, a másik, a szabolcsi hírportál meg gagyi, fagyós, szinte használhatatlan.

  És csak vedd sorra: nso, pepsifoci, nb1ponthu, hatharomponthu, baon, helyi rádiók Kecskeméten, és főképp Nyíregyházán – semmi. Ez olyan magyaros.

 19. magilla

  2012. szeptember 26. szerda at 18:12

  Otter12
  Szerinted ez a színvonal, megér egy online közvetítést??
  Bőven elég ebből ez a pár sor is!

 20. magilla

  2012. szeptember 26. szerda at 18:22

  És ráadásul ez a Nyíregyháza még kissé tartalékos is volt!!!

 21. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 18:49

  magilla, hogy jön ide a színvonalkérdés? Az az nb1-ben sem szempont, ha az lenne, nem sok meccset adnának élőben. Sőt, akkor a parlamenti közvetítéssel is leállhatnának.

 22. 124

  2012. szeptember 26. szerda at 18:55

  Az Újpestet is kiverte a Kazincbarcika!
  Ma nem volt jó napja a Liláknak!!!
  De, hogy a KTE-nek már régóta nincs, ez a baj!!!

 23. magilla

  2012. szeptember 26. szerda at 19:00

  Otter12
  Arra gondoltam, hogy a kupasorozat ezen részében nagyon vegyes a mezőny, vannak benne nagyon gyenge mérkőzések (lásd. az ETO meccset)!
  Ha meg online közvetítenék, akkor minden meccset kellene (ez a mai napon kb.21 meccs)

 24. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 19:08

  Pontosan! – mondom erre én. Így van! Minden meccset kell! Megoldás? Kooperáció a helyi médiával. Azért az együttműködést elég szépen sikerült lezülleszteni ezen a téren. Régen, mikor még volt a rádióban is körkapcsolás (nem értem azt sem, ma miért nincs, illetve csak valami töredék a regionális adókon, pedig simán lehetne az mr2-n – ha valami összefér a zenével, az a 30 másodperces sportbejelentkezés mondjuk három zeneszám után), szóval régen sem mindig a pesti rádiós, a Novotny, a Radnóti, a Vasspista, a Török meg a Deák-Horváth ment le Pécsre, Zalaegerszegre, Miskolcra, hanem a körzeti stúdiós ült be a közvetítőfülékébe, vagy alkalmilag “leszerződtették” a megyei napilap sportújságíróját.

 25. magilla

  2012. szeptember 26. szerda at 19:19

  Otter12
  Megértem én, hogy mindenről szeretnél értesülni!
  De hidd el, ez a közvetítősdi nem sok embert vonz! Ha majd újra lesz rá kereslet, akkor szerintem visszahozzák!
  De addig, amíg (és ezt komolyan mondom) egy Győzike szintű förmedvény több nézőt (érdeklődőt) vonz, mint egy bajnoki vagy kupa meccs, ez a kérés hamvában holt ötlet!!!

 26. müllerpapa

  2012. szeptember 26. szerda at 19:27

  Gyerekek: ne azon lovagoljunk,hogy a média olyan amilyen,mit közvetít és mit nem.
  Ennél sokkal elszomorítóbb,hogy megint kaptunk egy négyest !!! Még akkor is ha egy kicsit gyengébben álltunk fel.Egy nb2-es csapatot akkor is verni kellett volna.A vereségre nálam nincs magyarázat. Sajnos a helyzetünk lassan kilátástalanná válik.
  Nagyon nem szeretném ha a ZETE sorsára jutnánk.Lassan jöhet ide a “Jó Isten” is edzőnek !! A helyzet siralmas…..) Már meg sem merem mérni a vérnyomásom !!

 27. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 19:40

  Kis gyógyír a léleknek, hogy a Fatécé otthon sz.pik 0:2-re a Halitól.

  müllerpapa, azért szerintem nekünk, sportszerető embereknek egyáltalán nem lényegtelen, hogy milyen színvonalt várhatunk a hazai sportmédiától… oké, a tévék igyekeznek, lassan most már minden bajnoki élőben megy, de az csak az egyik része…

  magilla, szerintem meg azt néz a többség, amit elé raknak, magyarán, az lesz az igény, amit maguk a tévék megteremtenek… példa: a nagy kereskedelmi csatorna híradó utáni, F betűs magazinműsora ugyanolyan nézett volt anno, amikor még normális oknyomozó meg érdekvédő riportok mentek benne, mint most, amikor celebekkel és a saját embereik, műsoraik promotálásával töltik meg a műsoridőt, a normális témákat meg száműzték a heti egy Házon kívül-be… az embereknek tök mindegy: bekapcsolják azt a két főadót este, és nézik, ami jön… ha sorozat, azt, ha tehetségkutató azt, ha Sakál István-akciófilm, azt…

 28. Szem Szmól

  2012. szeptember 26. szerda at 19:45

  Mondok valami uhu kedvére valót.

  Balogh és Mohl mai teljesítményét nem kellen górcső alá venni.

  A hiba bennünk van, nem értékeljük kellően ezeket a Sallói-Rózsa sikereket.

 29. stibi74

  2012. szeptember 26. szerda at 19:47

  várom már sallóiZONAistván mikor ér haza nyíregyről és fossa a hülyeségeit.:)) Amúgy jellemző, kiesik az ute, a fagyi és a kte, három susmus csapat ahol totál hülyének nézik a szurkolókat. Csak mostmár a kupával nem etethetik őket hogy majd így kilépnek a nemzetközi kupában.

 30. fopeti

  2012. szeptember 26. szerda at 19:48

  otter!
  nem érted mire célzott müllerpap?
  nekem is fontos h milyen a sportközvetités,de jelen esetben marhár nem izgat.
  az sokkal inkább hogy lassan egyre méllyebbre ássa magát a csapat.
  ezt most nagyon rosszul esik kimondani ,de lehet hogy nekünk is jo lenne egy atyai pofon azzal h kiesnénk, ez segitett az MTK-n is.

 31. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 20:00

  De, fopeti, de. Értem.
  Csak én már a Kaposvár, de legkésőbb a Győr elleni meccs után elérkeztem oda, ahol te most vagy, tehát nekem azóta nincs változás az állapotomban, neked egyelőre még most szarabb…
  Amúgy szíves elnézést, ha néha más, a KTE-vel “szomszédos” témakört is megpendítek itt.

 32. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 20:00

  De, fopeti, de. Értem.
  Csak én már a Kaposvár, de legkésőbb a Győr elleni meccs után elérkeztem oda, ahol te most vagy, tehát nekem azóta nincs változás az állapotomban, neked egyelőre még most sz@rabb…
  Amúgy szíves elnézést, ha néha más, a KTE-vel “szomszédos” témakört is megpendítek itt.

 33. müllerpapa

  2012. szeptember 26. szerda at 20:06

  Természetes,hogy engem is érdekel,hogy milyen szinvonalon kapunk információt a sporteseményekről,de engem speciel most a KTE további sorsa jobban érdekel .
  Aggasztó a sorozatos vereségeink,ami nem hiszem,hogy jóra vezet.A vereségeket lehet magyarázni,de megmagyarázni nem lehet.Ezek száraz tények.A tények meg makacs dolgok.

 34. Otter12

  2012. szeptember 26. szerda at 20:07

  Ami meg az mtk-s példádat illeti, nem jó, mert össze sem lehet hasonlítani az ottani állapotokat a kecskemétivel. A Hungária körúton saját neveléssel foglalkoznak, nyugodt munka van, mennek a maguk útján és fejük után, ha éppen kiesnek, hát kiesnek, majd legközelebb visszajutnak, esetleg aztán meg is nyerik a bajnokságot, mindegy, mindenből lehet tanulni…

  A KTE meg, ha kiesik, lehet, hogy 20 évig megint nem lesz Kméten nb1. Főleg, hogy a (sport)politikai lobbi nagyon beindult egy nb1-es Szeged érdekében. (Vigyázó szemetek Szegedre vessétek!) Kecskemétnek hat nekifutás kellett kábé 50 év alatt, hogy feljusson. Nem is csoda, mikor az nb2-es konkurencia Nyíregyháza, Szolnok, Békéscsaba, Diósgyőr, Eger szokott lenni.

 35. fopeti

  2012. szeptember 26. szerda at 20:22

  otter!
  persze hogy sz.rabb mert én is hozzászoktam a jo eredményekhez(feljutás,stabil középcsapat,támadófoci,kupagyőzelem,EL)
  idén amikor meghallottam néhány nevet nem repdestem örömömben,akár edző,akár játékos,tudtam h idő kell a braziloknak,sósnak,csokicsnak,de Vaskó volt az akiről azt gondoltam hogy az egyik legjobb belsővédelem lesz Bélával az nb1-ben.
  sajnos nem igy lett….
  amikor elment a két Gabi akkor azt gondoltam, ennél már nincs lentebb,én naív…
  Balázs és Ramos érkezését meg olyan messiás szerűnek tituláltam,majd jön a nagy fordulat,főleg ugy, hogy Ramos az egyik kedvenc focistám
  Török nagy nehezen lemondott, de kezdem azt érezni hogy nem ő volt a problémák gyökere
  a szolnok elleni 5-0 -át követően gondoltam, hogy most szakadt át egy gát,most kell megnyomni a csapatnak,és jönnek az eredmények
  őszintén megvallva igy nem tudom h mennyi sansz van arra hogy alattunk huzzák meg a vonalat,nagyon remélem hogy még ez sikerül
  hajrá KECSKEMÉÉÉÉT!!!!

 36. KecskemetiZONA

  2012. szeptember 26. szerda at 20:37

  Úgy látszik ma Török Laci a legnépszerűbb edző a magyar első vonalban, már a Videoton is idézi nyilatkozatát kommünikéjében.

 37. gizike

  2012. szeptember 26. szerda at 20:41

  Azonnal el kell takarítani a dilettánsokat, és a tehetségteleneket a csapattól, legyen az vezető, vagy játékos, de kinek a kezébe adható seprő?

 38. Surtessphoto

  2012. szeptember 26. szerda at 20:51

  Szabó István: – A Nyíregyháza megérdemelten jutott tovább, mi csak magunknak tehetünk szemrehányást a vereség miatt. Remélem, minden játékos átérzi a kialakult helyzetet, és a továbbiakban felelősséggel fog edzeni és játszani is.

  Amúgy meg a Nyíregyháza 5 utánpótlás játékossal kezdett,a KTE majdnem a nagy csapattal…..és még nem beszéltem Antal bravúrjairól……van ennél lejjebb???

 39. uhu

  2012. szeptember 26. szerda at 21:22

  szem szmól

  nem teljesen értelek, miért volna kedvemre való, amit írtál nekem?

 40. Szem Szmól

  2012. szeptember 26. szerda at 22:44

  uhu
  Korábban megróttad a Baloghot védőket, s most újfent erre kényszerültem.
  Csupán ennyi.

 41. uhu

  2012. szeptember 27. csütörtök at 00:23

  Szem Szmól

  Én maximum a Baloghot elvtelenül ajnárózók felé mutattam némi értetlenséget. Most se értem, miért égett az agyakba, hogy ő nem hibázhat. Béla nagy kedvencem, nagyon intelligens srácnak tűnik pályán kívül is. A képességeihez kétség nem fér, de hát ezt páran még elmondhatják magukról ebben a keretben, valamiért mégis zsákszámra kapjuk a gólokat. Olyan pedig nincs, hogy egy valaki mindig hibátlan, másoknak meg mindent a nyakába lehet varrni csak azért, mert a fórumon ez valamiért így rögzült.

  Lehet hogy nincs igazam, sőt azt sem vitatom, hogy a védelmünk legbiztosabb pontja ő, de a fentieket akkor se gondolom másként, ha ő ma történetesen nem játszott.

 42. gyuri

  2012. szeptember 27. csütörtök at 16:31

  Kupagyőztes! Kupagyőztes! Kiabáltuk több ezren a Puskás stadionban és hazaérkezve itthon a főtéren. A tegnapi csúfos kudarc után / bár korábbi fórumon felvetettem egy lehetőségként, sajnos a szombati meccset is beleértem / Megnéztam a Videoton elleni kupasiker felvételét. Hol vagyunk már ettől sajnos. Nem tudom a háttérbe mi játszódik le, mert nincsen betekintésünk, de teljesen leamortizálódik, morálisan széthullik szeretett csapatunk. Mielőbb meg kell keresni, találni a felelősöket! Mindig reménykedek a kilábalásban és jobb folytatsban, szívből drukkolok szombat délután a jó eredményért. Hajrá KTE-Phoneix-Mecano!

 43. uhu

  2012. szeptember 27. csütörtök at 17:23

  Nem a felelőst* kell itt keresgélni, hanem a megoldást: valakit, aki gatyába rázza a srácokat.

  * Nem hiszem, hogy nagyot tévedek ha azt mondom, mindenkinek megvan a maga kisebb-nagyobb sara ebben.

 44. gyuri

  2012. szeptember 27. csütörtök at 17:28

  kedves uhu! Nem kívánok vitatkozni, de
  Szerintem valaki csak felelős, hogy olyan játékosokat hoztak ide, valószínű nem kevés pénzért, akik nem ütik meg az első osztály szinvonalát. Valaki, vagy valakik nagyon megvezettek valakit. Játékosokat nem akarok megnevezni, mert a meccseket látva a szurkolóknak van véleményük erről.

 45. uhu

  2012. szeptember 27. csütörtök at 17:41

  Azzal hogy lemondott, Török vállalta a felelősséget a gyenge szereplésért. Azzal, hogy ezt el is fogadta a klubvezetés, elfogadták/beismerték ezt a helyzetet. Ha ezek után az derülne ki, hogy mégsem ő a hunyó, akkor mi az értelme a személycserének a vezetőedzői poszton?

  “Tisztelt Bíróság! Módosítani kívánom a vallomásomat. Pelikán József is rendőrspicli volt.”

  … és se vége se hossza nem lesz a bűnbakkeresésnek.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..