kesport.hu

Az ex-szolnoki kosaras szerint a Kecskemét lazára vette Mezőberényben

Az NB I/B első fordulójában a Duna Aszfalt Kecskeméti TE Kosárlabda Klub magabiztos győzelmet aratott a Mezőberény otthonában. A hazaiak ex-szolnoki játékosa szerint a hírös városaik nem adtak ki mindent magukból.

 

 

– Érdekes volt újra ilyen sok időt a pályán tölteni. Nem is baj, hogy már az elején játszottunk a Kecskeméttel, ez most megmutatta az irányvonalat, hogy milyen hiányosságainkat kell még javítanunk. Nem vagyok megelégedve a saját teljesítményemmel, beteg is voltam, de sok dobást rontottam, ezen feltétlenül javítanom kell. A Kecskemét úgy érzem, nem adta ki magából a maximumot. Wittmann Krisztián nem játszott, pedig ő a mozgatórugója a csapatnak, de például Bencze Zoltán és Dénes Gábor is olyan 10-15 percet töltöttek a parketten. Inkább a fiatalok vitték a prímet náluk, közülük is kiemelném Mészáros Mátét – mesélte Gaál Róbert a bb1.hu-nak.

(fotó: bb1.hu)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..