kesport.hu

Megtelt a KTE ingyenes szurkolói busza

Megtelt az Eger elleni debreceni bajnokira induló szurkolói busz. Minden résztvevő, aki a klubtól a regisztráció jóváhagyására vonatkozó választ kapott, biztos hellyel rendelkezik – számol be a csapat klubhonlapja.

A csapat reményei szerint a jövőben is hasonló vagy akár nagyobb érdeklődés lesz az idegenbeli meccsek iránt, hogy minél többen tudják biztatni a csapatot.

A klub felhívja a résztvevők figyelmét, hogy szombaton az Alföld Áruház melletti Domus parkolóból indul a busz 12:00-kor. Gyülekező 11:45-től, a belépőkhöz a mérkőzés helyszínén lehet majd hozzájutni.

Hozzászólások

  1. Otter12

    2012. október 5. péntek at 19:34

    Ez jó hír. Ebből is látszik, hogy erre azért volna igény. Eszembe jut a nyitómeccs az Üllőin szombat késő este a nyár kellős közepén… Hát, mi finoman szólva nem töltöttük meg úgy a vendégszektort, mint múlt vasárnap a diósgyőriek, pedig hol van a Kmét – Bp táv a Miskolc – Bp-hez képest… Vagy a győri antrittünk, bár azt biztos nem sokan sajnálják így utólag, hogy nem a helyszínen látták.

    Na, de én azért az érdeklődés alapján is azt mondom, hogy tetszettek volna inkább kialkudni egy szolnoki vagy egy fővárosi meccselést. Nem hiszem el, hogy az egri szurkolóknak is jobb Debrecenbe menni.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..