kesport.hu

Óztól megkapta amit kért, legközelebb Aladdinhoz látogat Horváth – edzőik

Szombaton a debreceni stadion adott otthont az Eger – Kecskemét meccsnek, melyet végül a lila-fehérek nyertek meg 2-0-ra.

 

 

Simon Antal (Eger): – Újabb jó hangulatú hazai meccset játszhattunk 40 néző előtt, köszönjük szépen! A mérkőzést nézve, az öngól után a KTE játszhatta a saját játékát, mi pedig nem tudtunk fogást találni rajtuk. Megfogott minket az a gól, ezért is cseréltem, de gyorsan kaptunk egy újabbat a félidő elején. Összességében a KTE jól játszva megérdemelten nyert.

Horváth Ferenc (Kecskemét): – Tegnap Óz a nagy varázslónál jártam és a szokásosat kértem játékosaim számára, erőt, bátorságot és szívet. Ezt megkaptam, legközelebb Aladdinhoz megyek. Ezekkel az erényekkel felvértezve sikerült megérdemelten nyernünk.

34 hozzászólás

 1. Homoki Nagy Zoltan

  2012. október 6. szombat at 19:28

  Gratul a győzelemhez! Horváth Feri pedig egyre szimpatikusabb számomra. :)

  Azért pár dolgot a Kesportnak ki kéne javítania:

  várázslónál = varázslónál
  Aladinhoz = Alladinhoz

 2. KecskemetiZONA

  2012. október 6. szombat at 19:47

  Az új edző érkezésekor egy reprezentatív felmérést végeztem, mely azt mutatta, 51 százalék bízik Horváth Ferenc kecskeméti edzői ténykedésében, 49 százalék viszont nem. Remélem a bizakodók tábora tovább növekszik.

 3. Szem Szmól

  2012. október 6. szombat at 19:49

  Nem Aladdin?

 4. Homoki Nagy Zoltan

  2012. október 6. szombat at 20:01

  Jaaa, de. :)

 5. ferujoe

  2012. október 6. szombat at 20:22

  Én is szeretem a stílusos, humoros nyilatkozatokat.Azért arra is kíváncsi lettem volna, hogy Horváth Ferencnek mi volt a véleménye a mérkőzésről, és a KTE-ről.

 6. Muhammad Ali

  2012. október 6. szombat at 20:37

  Gratulálok a két legutóbbi győzelemhez! Még mindig nem barátkoztam meg az új edzőnk személyével, de amíg nyerünk egy szavam sem lehet… :) Remélem viszont, hogy ezekkel a semmitmondó edzői nyilatkozatokrat hamarosan felhagy és kicsit komolyabbra veszi a figurát…

 7. magilla

  2012. október 6. szombat at 20:44

  Úgy gondolom, hogy ezzel az Ózzal és Aladdinnal a vezetőedző azt akarja érzékeltetni, hogy ezek a sikerek még nem teljesen az Ő munkájának az eredményei!!

 8. Xavi

  2012. október 6. szombat at 21:02

  A nyilatkozat lényege az erő, bátorság és a szív volt, gondolom ezeket kérte a játékosoktól!

 9. gizike

  2012. október 6. szombat at 21:27

  Erő helyett erőnlét, bátorság helyett taktika, szív helyett kiadós edzés is megteszi nekem!

  Erő, bátorság, szív a vaklónak kell, amelyiket gazdája a szakadék felé indít el………..

  A győzelem a lényeg, de néhány nap alatt mitől/kitől tanultak meg sikeresek lenni, diadalra vinni a lila-fehér színeket az aranylábúak?

  Kovács-Magyar Andrást táltost is ki kellene próbálni, igazi celeb a magyar varázslók között……………., a TELEVÍZIÓBAN is lehet látni, igaz Havas Henriket is!

 10. kkrisz079

  2012. október 6. szombat at 21:46

  Azt nyilatkozta egyszer,hogy azért mond ilyeneket,mert mikor normálisan nyilatkozott akkor mindig tök más jelent meg a médiában,mióta meg ezeket a vicceseket mondja,szó szerint leírják.Hajrá Ferike-Hajrá KTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 11. fopeti

  2012. október 7. vasárnap at 08:38

  nem értem,mi a bajotok ezzel a nyilatkozattal.amig jönnek az eredmények,addig ugy humorizál ahogy akar.
  Tomi is ilyen volt,csak ő frappánsan fogalmazta meg a dolgokat(G.Vujovics-Ebala bunyó:”Menjenek az erdőbe verekedni”)
  egyébként szivesebben hallgatnátok a Tésztást(bocsi Wolf)
  állandoan csak sirna
  ne foglalkozz a károgokkal Feri!!
  hajrá Feri,hará KTE!!!!!

 12. fopeti

  2012. október 7. vasárnap at 08:43

  jaa,és még egy gondolat:
  a Csányi állandoan az alacsony nézőszám miatt sir.
  hát ezzel amit bohockodik az Egerrel azzal teljesen hazavágja a nézőszámot
  egyébként nem lenne jobb hogy Miskolcon vagy Pesten rendezték volna meg?!
  teljesen egyetértek Simon Antival!

 13. jojatekos

  2012. október 7. vasárnap at 09:08

  Érdekesek ezek a hozzászólások részemről mindenki a habitusa vagy éppen motiváltsága szerint ír, így a helyes.

  gizike által leírtak szerintem nagyon elgondolkodtató mert nagyon is jól feszeget egy dolgot……..? vajon mitől is hirtelen ez a kedvező Pál fordulat, gondolom valaki jól számolt és jókor jó helyen!!! És akkor mi is gond az aranylábúakkal?! Még mielőtt akárki is gondolná és is örülök a jó eredménynek, csak óvatosan mert a lényeg a hosszú távú jó eredményekben rejlik!
  gizike úgy néz ki kicsit egyszerűbben kéne fogalmazni mert nem értik mondandódat vagy nem látnak a lila ködtől:)
  hajrá KTE

 14. gyuri

  2012. október 7. vasárnap at 09:27

  Szomorú döntés az MLSZ részéről. Szerintem mindkét csapatot sújtja, főleg az Egert. Nem igaz, hogy délutáni időpont kezdéssel nem lehetne Egerben, hazai pályán rendezni a meccseiket. Reméljük a következő meccsen Aladin meghozza a jó és szép játékot is, lesz idő az összeszoktatásra,jó taktika kidolgozására az MTK, Frai elleni kupameccsen és következő hazai elsőosztályú meccsen behuzzuk a 3 pontot az egyébként nagyon jó Haladás ellen.

 15. müllerpapa

  2012. október 7. vasárnap at 09:29

  gizike soraiban sok minden benne van.Most is komoly dolgokat veszeget. Mondom ezt függetlenül attól,hogy párszor az oldalamba döfte a gyikicset ……….. !!!

 16. CsakKecskemet

  2012. október 7. vasárnap at 11:03

  “gizike úgy néz ki kicsit egyszerűbben kéne fogalmazni mert nem értik mondandódat”

  Bizony, gizike, jojatekos (és a többi hasonló), ti vagytok itt az orákulumok, mindig megmondjátok a frankót, csak sajnos a sok visszamaradott fórumozó képtelen ezt megérteni… – irónia kikapcs.

  Eddig sajnáltam az egrieket, hogy albérletbe kell járniuk, de a tegnap látottak után megváltozott a véleményem. Gusztustalan módon “szurkoltak”, minden második rigmusuk, mocskos lilázás, anyázás, cigányozás volt a kecskeméti tábor felé. Ilyen neveletlen, tirpák bandát még nem láttam.

  Az Eger nagyon harmatos volt. Normális támadást nem vezettek, ívelgették a labdát ész nélkül. Részünkről ezeket Póti és Vaskó remekül kifejelte, sőt nemegyszer meg is játszotta, tehát mindenképp dícséret illeti őket, ahogy Forrót is. Sokszor futott fel a bal szélen, hogy segítse a támadásokat. Burgos nagyon jól játszott a gólján kívül is. Sok labdát szereztünk, gyakran az ellenfél térfelén, de támadásban voltak bosszantó hibáink és pontatlanságaink. (Igaz, a pálya talaja sem volt a legjobb minőségű.)

  Bízzunk a hasonló folytatásban. Hajrá KTE !

 17. KecskemetiZONA

  2012. október 7. vasárnap at 12:41

  A nyilatkozatokról az a véleményem, egy kis humorérzék időnként nem ártana, ami a sportolóknál természetes. Nem beszélve róla, hogy van teljesítménynövelő energiája.

 18. FAN

  2012. október 7. vasárnap at 14:12

  Kint voltam a meccsen és kb. 6-0 is nyerhettünk volna, amennyi helyzetünk, ziccerünk kimaradt a második félidőben. szépen játszottunk, jól passzolgattunk, rendesen járattuk a labdát. Kicsit még összébb kellene csiszolódnia a játékosoknak és minden rendben lesz.

  Az egerszegi szurkolókról csak annyit, hogy nagyon kevesen voltak és a “B közép” ocsmány módon “szurkolt” fölösleges módon. Tanulniuk kell még az NB1 színvonalát, mert szerintem velem együtt még 100 lila szívű drukker volt olyan állapotba, mikor szidtak minket, hogy “elkapom az egyiknek a torkát”.

  A buszról meg csak annyit, hogy leszakadt a ékszíj tárcsa és ezért döglött be. Kb. 1 órát rostokoltunk az út mellett, de mégis megérte kimenni! :)

 19. Wolf

  2012. október 7. vasárnap at 14:44

  Ha a Tesztas-team es falloszrajzolo professzor Baratja lenne az edzo Kecson, minden szakmai igenyt kielegito s nephulyito magyarazatat olvashatnank. Kb arrol szolna hogy ellenfelunk jatekereje joval meghaladta barmely angol,spanyol vagy nemet bajnoksagban jatszo csapatet es a nekik,kizarolag nekik kosonhetoen oriasikuzdelemben ket vallra fektettuk az egri csillagokat. Ez jobb lenne????

 20. ferujoe

  2012. október 7. vasárnap at 15:52

  Horváth humorával nincs semmi probléma, csak jó lett volna megtudni, hogy vélekedik csapata játékáról.Azért csak egy győztes meccs volt.
  fopeti! Fordítsd már le nekem ezt a nyilatkozatból, mert te olvasol a sorok közt.

 21. ata

  2012. október 7. vasárnap at 16:42

  Szerintem a héten úgyis fognak készíteni vele interjút és akkor abból megtudhatjuk, hogy hogy is vélekedett a csapat játékáról.TÉnyleg igaza van, elkezdhet szakmázni, de az újságok azt nem fogják leírni,kicsit ferdítenek rajta.
  Amúgy meg tetszett tegnap a játék, alakul a dolog, a végén kell egy kicsivel nagyobb koncentráció.
  Burgos nagy vétel volt.Végleg kéne megszerezni.

 22. fopeti

  2012. október 7. vasárnap at 17:39

  ferujoe!
  ha annyira érdekel,és emiatt netalántán nem tudsz aludni akkor kimész a széktoiba és megkérdezed.
  nyertünk,kész megvan a 3 pont,most ezen miert kell rágni a gumicsontot?!
  más lenne a kérdés ha kikaptunk volna

 23. KecskemetiZONA

  2012. október 7. vasárnap at 18:49

  ferujoe!

  Hátha megelégszel ezzel is, akkor nem kell kifáradnod a stadionba.

  Horváth Ferenc, a Kecskemét vezetőedzője: “Elemeztük az Eger játékát, tudtuk mik az erényei. Felkészültünk arra, hogy az ellenfelünk jól lezárja a területeket, és nem hagy teret támadóinknak. A hibák azonban benne voltak az egriek futballjában, melyeket sikerült kihasználnunk.”

  “A végén több góllal is nyerhettek volna.”

  “Akkor már hiányzott a megfelelő összpontosítás, ezért maradtak el az újabb gólok. Ennek ellenére örülök, hogy újabb három pontot szereztünk.”

  Ennyit a Nemzeti Sportban közölt folytatásról. Egyébként a csapat egész héten szorgalmasan készült az 1-4-1-4-1 taktikai variációra és a korábbinál agresszívabb játékra. A következő két hét talán elég lesz arra, hogy a jó erőket felvonultató Halit legyőzzük. Akik kijönnek a két liga kupa találkozóra meggyőződhetnek csapatunk felkészültségi szintjéről is.

 24. ferujoe

  2012. október 7. vasárnap at 19:01

  fopeti!Most mondtál egy nagy okosságot, de én mondok annál is jobbat.Engem érdekel Horváth értékelése, és ha a médián keresztül ezt nem tudja átadni akkor legyen már szíves elfáradni hozzám meghallgatásra.
  ZONA!A Népsportot én is elolvastam.
  Ha egyes emberek ennyi meccs utáni kommentel megelégednek az ő bajuk, de nekem ez kevés.Legközelebb az mondja, hogy kék az ég és a fű zöld, és milyen igaza van.Nektek ez is elég lesz.

 25. start

  2012. október 7. vasárnap at 19:19

  ferujoe: Szeretném megkérdezni tőled most minek köszönhető a győzelem? Az általad sokat kritizált erőnlét feljavult talán 1 hét alatt?! De tudod mit? Inkább nem is érdekel ilyen irányú vérszegény szakmai okfejtéseid. Csak egy példát szeretnék közölni veled: nem mindegy, hogy sokat fut egy csapat vagy pedig okosan fut és futballozik.

 26. fopeti

  2012. október 7. vasárnap at 19:43

  ferujoe,neked nagyon ízlik az a gumicsont…

 27. KecskemetiZONA

  2012. október 7. vasárnap at 19:46

  ferujoe!

  Az rendben van, hogy nem őt vártad edzőnek, de egy hét után milyen mélységű szakmai értékelést vársz tőle? Ha megkérlek lehoznál, mondjuk a legjobbtól, Szivicstől egy példaértékűt? Nekem az eredmények és a pályán látottak beszédesebbek. Ha valami extrára vagyok kíváncsi kimegyek az edzésre is és meggyőződök, ilyen van-e.

 28. ferujoe

  2012. október 7. vasárnap at 19:53

  start!
  Köszönöm részedről a megtiszteltetést, hogy tőlem kérdezed-“minek köszönhető a győzelem”Tájékoztatlak, nem én vagyok a KTE vezető edzője.Azért látom téged is érdekel a miért.
  fopeti!
  Ha neked ilyen mesemondás elég, mert ennyire igénytelen vagy az a te bajod.Látod a kolléga start legalább a miérteket keresi.Erre lettem volna én is kíváncsi a vezető edzőtől.Te csak nyomjad a hipp-hipp hurrát.Az, hogy mi miért van ne érdekeljen.Pancser.

 29. gizike

  2012. október 7. vasárnap at 20:14

  Müllerpapa!

  Ha bármikor is megbántottalak, akkor itt és most megkövetlek!

  Egyszerűbben: bocsika, puszika: gizus!

  Jojatekos!

  Mindig és mindenkor próbálom a lehető legegyszerűbben megfogalmazni gondolataimat, de ennél puritánabb módon nem megy!
  Két, három betűs szógyököket mégsem írhatok, alpári vagy közönséges sem lehetek.

  Egyszerűbben: vágom haver, csá

  CsakKecskemét!

  Ígérem igyekszem, ……………..visszamaradni, …………………..3-6 éves gyermek?

 30. fopeti

  2012. október 7. vasárnap at 20:14

  ferujoe!
  milyen választ keressek,komolyan mondom ugy kezeled a helyzetet,mintha az nb3-as nagykőröstől kikaptunk volna 5-0-ra és közben ilyeneket nyomna.
  biztos adni fog egy neked is megfelelő szintű nyilatkozatot a jövő hét folyamán,csakhogy az olyan te fajták is megnyugodhassanak

 31. jojatekos

  2012. október 7. vasárnap at 20:46

  gizike

  Légyszíves még egyszer olvasd el mit írtam, mert én az írásodat helyeseltem????:)
  De semmi gond nagy a forgalom csak arra vigyázz merre fordulsz!
  hajrá KTE

 32. gizike

  2012. október 7. vasárnap at 20:57

  Jojatekos!

  Nem értelek. Írtam: 3-6 éves gyermek…………………

  Paralel haladsz, plagizálsz, okoskodsz: másodkézből.

  Akkor most hogyan is gondolod?

 33. jojatekos

  2012. október 7. vasárnap at 21:04

  gizike!

  Egyszerűen gondolom sajnálom ha nem érted!!!!

  hajrá KTE

 34. CsakKecskemet

  2012. október 8. hétfő at 10:11

  Horváth már többször elmondta, hogy azért nem kezd részletes elemzésbe, mert az igénytelen Nemzeti Sport (és társai) kiforgatva és pontatlanul adja vissza a szavait. Ez már évek óta így van és nagyon úgy néz ki, hogy így is marad. A Sport TV-s Harmadik Félidő első évadában még leadták a meccs utáni interjút, ami azért volt jó, mert nem lehetett manipulálni, félreérte(t)ni. Ma már ilyen nincs, helyette fél órát bohóckodnak, Harmadik Félidő Extra néven. Röhej. A magyar sportújságírás nevetséges. NS (NSO), pepsifoci, nb1.hu… Ezeket a magas lap és kattintásszámú újságokat és oldalakat jobban érdekli a bulvár, mint a valódi sportszakma. Én se kezdenék mélyenszántó elemezgetésbe, ha ilyen újságírók kérdeznének.

  (Példaként említhetjük Urbányi esetét az országszerte elhíresült “a meccset gólok nélkül kell értékelni” mondattal. Én sem szívlelem Urbányit, de tény, hogy nem ezt mondta, hanem a nagyszerű újságírók félreértették őt, vagy szándékosan kiforgatták a szavait.)

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..