kesport.hu

Ivkovics elcsodálkozott, milyen sokan voltak a meccsükön – edzői értékelés

A Duna Aszfalt KTE KK száz pont fölött dobott a Hódmezővásáhely elleni bajnoki mérkőzésen a B liga második játéknapján. A hazai győzelmet követően Sztojan Ivkovics szakmai igazgató kis humort nyilatkozatába csempészve azt mondta, megzavarta őket a sok néző, ennyire nem számítottak.

Sztojan Ivkovics, a Duna Aszfalt KTE KK szakmai igazgatója: – Kicsit összezavart minket, hogy ilyen sokan kijöttek a csarnokba. Nem gondoltuk volna, hogy egy B ligás találkozón 700 ember itt lesz… Fiatal a csapatunk, négy felnőtt és nyolc ifjúsági korú játékos alkotja a keretet. Ahogy haladt előre az idő, egyre jobb volt a játék is. A második félidőben már elkezdtem pihentetni a rutinos kosárlabdázókat, és a fiatalokat küldtem a pályára, az utolsó negyed második percétől már csak ők voltak a parkettán. Büszke vagyok a tulajdonosi kör döntésre, hogy a B ligában indultunk, mert ma láthattunk, hogy nem csak a szponzorok, a támogatók, a játékosok, hanem a közönség is kiállt mellettünk. A mérkőzés végén állva tapsolt a publikum, ez remek érzés volt.

3 hozzászólás

 1. gizike

  2012. október 8. hétfő at 21:14

  Sztojan hozza a tavalyi formáját!

  Különösen a kettővel való szorzás művészetét sajátította el a kosárlabda elemei melett

 2. roboci

  2012. október 9. kedd at 06:13

  Már az előző cikkhez is hiányoltam a hozzászólásokat.
  Nyilván nem csak én éreztem, hogy annak ellenére, hogy örömmel láttam a fiatalokat jól szerepelni, egy kabaré volt az egész.

 3. kezilabdabarat

  2012. október 9. kedd at 09:09

  Még a 700 néző is költői túlzás.

  Roboci kabaréra utal, aminek én abban láttam jelét ahogy a mester ” nevelte ” a fiatalokat . Bár inkább teátrális volt. Egy hiba elég volt és már kapta is le a pályáról például Pavlovicsot. Ott kellett állni a pad előtt és hallgatni az igét .
  Az igazsághoz tartozik persze, hogy Bencze is kapott amikor zsákolás helyett csak, pöcizte a labdát.

  A közel ötven pont különbség jó, de mennyvel jobb lett volna ezt egy osztállyal fentebb tenni akár egy-két pont plusszal.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..