kesport.hu

Könnyed győzelemmel jutott tovább a Hepp Kupában a Kecskeméti KC – képekkel

Korábban már a bajnokságban is magabiztos győztek a Szolnoki MÁV SE ellen Tóth Viktor tanítványai, nem volt ez pénteken sem másképp. A Kecskeméti KC magabiztosan jutott a Hepp Kupa következő körébe, ahol valószínűleg már a komolyabb erőket felvonultató Ceglédi EKK lesz az ellenfelük.

– Teljesítettük az elvártakat, továbbjutottunk a következő körbe – kezdte Tóth Viktor vezetőedző. – Az elején a rutinosabb játékosok megszerezték a magabiztos vezetést, majd a fiatalabbakkal is sikerült helyenként szép játékot produkálva játszani. Örülök neki, hogy többeknek sikerült felnőnie a feladathoz, komolyan vették a mérkőzést. A védekezés egészen jó volt, de majd komolyabb ellenfelek ellen kell majd megmutatni, mit is tudunk. Valószínűleg a területi elv alapján a Ceglédet kapjuk a következő fordulóban, megnézzük, mire leszünk képesek, ők nagy erőpróba elé fognak bennünket állítani.

Kecskeméti KC – Szolnoki MÁV SE 71-46 (20-4, 17-10, 24-15, 10-17)
Hepp Kupa I. forduló

KKC: Pogány -, Gyárfás 19/9, Kuli 13/3, Nagy H. 2, Szabados 5, Nagy Z. -, Tóth E. 9/3, Murár 4, Kőházi 6, Szigeti -, Beregszászi 2, Baukó 11

 

Edző: Tóth Viktor

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..