kesport.hu

Gálázva jutott tovább a Hepp Kupa első fordulójából a KTE Duna Aszfalt

Könnyed játékkal, meggyőző fölénnyel lépett tovább a KTE Duna Aszfalt a Hepp Kupa második fordulójába, miután a harmadosztályú Gyula vendégeként aratott 55-132-s győzelmet. A kecskeméti csapat október 16-án 17 óra 20 perctől edzőmérkőzést játszik az élvonalbeli Péccsel.

A rutinos kosarasok csak az első negyedben voltak a pályán, után már csak a fiatalabb, eddig kevesebb játéklehetőséghez jutó játékosokat szerepeltette Sztojan Ivkovics, de így is nagyon simára sikeredett a Gyula elleni Hepp Kupa-mérkőzés.

A kecskemétiek győzelmükkel bejutottak a legjobb 32 csapat közé, a következő kör párosításait később sorsolják. A sorozat végén az első két helyezett kvalifikálja magát a Magyar Kupa főtáblájára.

Gyula – KTE Duna Aszfalt 55-132 (17-35, 7-35, 13, 35, 18, 28)

Hepp Kupa, 1. forduló
KTE KK: Wittmann 8/6, Mészáros 13/6, Pongó Martin 6/3, Dénes 8, Hegedűs 15/6, Bencze 4
csere: Pavlovics 7/3, Pongó Máté 5, Kovács B. 21/6, Jakab 18/9, Kopasz 15/6, Kohári 15, Tóth B 7.
szakmai igazgató: Sztojan Ivkovics

12 hozzászólás

 1. gizike

  2012. október 14. vasárnap at 19:54

  Kezeljünk minden sikert a helyén.

  Szerénynek tűnik ez a “gálázva” határozószó.

 2. portas

  2012. október 14. vasárnap at 20:21

  Ez ám a gála!!!!
  Örülhetünk egész héten ennek a nagyszerű, fenomenális, lehengerlő, sziporkázó játéknak amit persze nagyszerű edzőnk nélkül sohasem érhettünk volna el. Kükönösen úgy nem , hogy nélküle valószínüleg az első osztályban lennénk és nem kellene ilyen nevetséges selejtezőkön részt venni, szedett-vedett ellenfél ellen. Persze ezzel a minősítéssel nem a Gyulaiakat akartm minősíten.i

 3. redmiller

  2012. október 14. vasárnap at 21:33

  A Gyula NBII-es, harmadosztályú!
  A Hepp-kupa az alacsonyabb osztályú csapatoknak lett kiírva jó pár éve. Gyakorlatilag selejtező a Magyar Kupára, mivel a NB1/A-sok ki vannak emelve és hozzájuk csatlakozik majd a Hepp Final Fourból pár csapat (azt hiszem három).

 4. kezilabdabarat

  2012. október 15. hétfő at 08:46

  Portas

  Jó az összefoglalód.

 5. portas

  2012. október 15. hétfő at 10:39

  Redmiller,
  Köszönöm a tájékoztatást arról amit mindenki tudott. Most már csak az a kérdésem, hogy mi a jelentősége annak, hogy harmagosztályú, vagy NB 2-es. A lényeg az, hogy itt már tömegsport szinten űzik ezt a szép játékot. Ha heten összeállunk és csak mell úszásban tudunk úszni akkor is NB 2-tesek leszünk vizilabdában, ha benevezünk. Persze ettől még nem tudunk vizilabdázni.

 6. ferujoe

  2012. október 15. hétfő at 11:48

  portas most neked mi a bajod.Ha nem érdekel, akkor ne foglalkozzál a kosárral és ne írogass.
  Ha érdekel, akkor meg fogadd el a jelenlegi helyzetet.Ha itt írogatsz negatívumokat, attól még nem lesz első osztályú a csapat.A kosárlabda kuparendszer már ilyen.A szövetség sorsol.A Gyulát adta a gép, le kellett játszani.Amikor a KTE harmadosztályú csapattal focizik, akkor is minősíts.Az Ivkovics szerepéről a másodosztályba jutásról csak a bennfentesek tudnak.Lehet, hogy semmi köze hozzá.Lehet itt teóriákat felállítani, de az semmire se vezet.Más hasonló pozícióban szereplő sport celeb már rég lelépett volna..

 7. ferujoe

  2012. október 15. hétfő at 12:20

  a témát lezárandó….
  A tavasszal az országos média megírta, hogy a KSE-nél milyen problémák vannak.100 milliós hiányok, hatósági feljelentések, bűncselekményekre utaló jelek.Ezeket az egyes sportágak szövetségei is tudták.Ez alapján fogadták, vagy nem fogadták el a 2012-2013 évre a nevezéseket.A kézi, és röplabda szövetségnek elég volt a nullás adóigazolás, Szalayéknak nem.Mindenki elhiheti, Kecskeméten mindenki mindent elkövetett azért, hogy a csapat az első osztályba maradjon.A Magyar Kosárlabda Szövetség pedig nem fogadta el a kecskeméti érveléseket.További kérdésekre ez ügyben Sterbenczhez kell fordulni, de már minek.Az más kérdés, hogy a szintén nyilvánosságra került 100 milliós tartozást felhalmozó Zalaegerszeget, és Körmendet engedték elindulni az első osztályú bajnokságban.Erre is a szövetség tudja a választ.
  Hát így megy kis Magyarországunkban a lobbizás.Talán Király Sanyibával sikerült volna…

 8. dragon

  2012. október 15. hétfő at 13:22

  Portás.

  Látom neked semmi sem jó a kosárral kapcsolatban. Valószínűleg az életben is ilyen negatív lehetsz, sajnállak. Mondjuk megértelek, ha én is egy bódéban ücsörögnék naphosszat vagy éjszakákat én is ilyen lennék. De az is lehet hogy azért vagy portás mert egyszerüen neked semmi sem jó, nem birnak elviselni ember társaid és igy legalább elvagy a kis vackodban egyedül,sőt még némi hatalmat is kapsz, mert elzavarhatod a hajléktalanokat vagy a kóbor kutyákat.
  Sajnos állandó ócsárolásodtól függetlenül a csapat a B ligában van és ez abben a szezonban igy is marad,majd jövőre megint A-csoportban ban lesz, bár te akkor is károgni fogsz, ezért inkább szo……kj le .

 9. portas

  2012. október 15. hétfő at 13:33

  Ha nekem is annyi eszem lenne , mint neked akkor én is csak odáig jutnék, hogy bódéból irogatsz és persze akkor nagyon pozitíván örülnék annak, hogy az első osztályú csapatunk tornából felmentettek ellen fölényes győzelmeket arat.
  Természetesen lelkesen drukkolnék, ha becsületes küzdelem után kiestünk volna és most harcolnánk a visszajutásért. Persze tudomásul vettem, hogy ebben az évben itt játszik a csapat, de azért engedjétek már meg, hogy ne örüljek ennek.
  Köszönöm.

 10. dragon

  2012. október 15. hétfő at 13:46

  Senki nem ájjult el ettől a győzelemtől, de nem is rosszindulatoskodik senki, veled ellentétben. Mint már mondtam én parkoló őr lévén naphosszat sétálgatok. Ne kend rám hogy a bódéban ülök, ez a te reszortod. Nyilván azért vagy frusztrált, mert áthelyeztek vmelyik hátsó bejárathoz és csak a galambokat tudod hajkurászni hogy nehod rád sz..janak.

 11. portas

  2012. október 15. hétfő at 14:05

  Ja , ha parkolóőr vagy akkor nem szóltam egy szót sem, és mindent értek.

 12. majoo

  2012. október 15. hétfő at 19:39

  A keddi edzőmérkőzés itthon vagy idegenben lesz?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..