kesport.hu

Csiszár Jenő is pályára lépett a vasárnapi sportnapon

Egészséges, sportos és környezetkímélő programokkal vártak kicsiket és nagyokat október 13-án a Kocsis Pál Szakközépiskolában. Az Észak-Belvárosi Részönkormányzat családi napján ismert emberek is pályára léptek.

Az egészség, a sport és a környezetvédelem jegyében számos program várt azokra, akik ellátogattak szombaton a Kocsis Pál iskolába. Az Észak-Belvárosi Részönkormányzat családi napján 0-99 éves korig bárki találhatott kedvére való kikapcsolódást. Egészségügyi szűrővizsgálatok, kézműves foglalkozás, biotermék kóstoló egyaránt várta az érdeklődőket, de akár környezetkímélő járműveket is ki lehetett próbálni. A résztvevők megtudhatták azt is, hogyan lesz hulladékból új termék, sőt kiderült az is, hogy akár zenét is elő lehet varázsolni a kidobásra szánt holmikból – írja a hiroshir.hu.

Az iskola sportcsarnokában délután a Duna Aszfalt KTE KK csapata közismert emberekkel mérte össze ügyességét. Pályára léptek a magyar úszóválogatott tagjai, Dara Eszter, Bernek Péter, Kozma Dominik, Pulai Bence és a többszörös felnőtt bajnok Pulai Vince is. A közismert emberek csapatát erősítette Turi György, a válogatott vezetőedzője, Turi Varga Zsuzsanna, a Kőbánya Sport Club úszószakosztályának edzője, Stojan Ivkovic, a kecskeméti férfi kosárcsapat szakmai igazgatója és párja, Béres Tímea, az egykori Euroliga-győztes kosaras is. A százszoros magyar válogatott Újvári Eszter és férje, a népszerű műsorvezető, Csiszár Jenő szintén pályára lépett a sportnapon.

A meccs után a Szeretlek Kecskemét vetélkedőn kiderült az is, ki tudja a legtöbbet a városról. A két csapatkapitány a Katona József Színház színművész házaspárja, Danyi Judit és Hegedűs Zoltán volt. Miközben az intézmény falai közt a játék zajlott, az udvaron bográcsban főtt a hírös lecsó, ami bizony alföldi fröccsel volt az igazi.

Hozzászólások

 1. KecskemetiZONA

  2012. október 15. hétfő at 11:53

  HETI HORDALÉK

  Tetszenek a kosarasok népszerűsítési programjai. Férfiainkat az elitbe való visszakerülésben legfeljebb csak egy rejtett adminisztrációs hiba foszthatja meg. A jövőben nem is a bajnokikra kell odafigyelni, hanem a keddi, első osztályú csapatok elleni edzőmérkőzésekre érdemes kijárni. A terhelés összhangját Ivkovics zseniálisan oldotta meg.

  Ezt a fejezetet a KTE labdarúgóira nem macska körmözném le. A Fradi ellen tapasztalhattuk, meg új mesterünk is célzott rá, akadnak még erőnléti problémáink. Kiderült az is, nem egy félidős, hanem húsz perces csapat vagyunk. Az elmúlt időszakban bennem az a kép alakult ki, hogy a Horváth team jól dolgozik, ezért volt meglepetés számomra, hogy a csapatot elérte a “Bognár effektus”, vagyis a szurkolók számára úgy tűnik, labdarúgóink már két napja még egy árva rehab edzést sem végeznek. Talán ez magyarázat lehet arra, hogy a napi két foglalkozáson résztvevő Ferencváros a második félidőben miért tarolt le bennünket!?

  A “Bognár effektusról” külön is kell szólnom. Volt neves játékosunk szintén kedvencein közé tartozik, de elmúlt heti “Zuhanyhíradóban” elhangzott kijelentése nagyon megdöbbentett. Valami olyat ecsetelt, hogy a Fradi mestere hiába tart akár napi négy edzést is, nyerni nem tud csapata. Szerintem meg hazai focipályákon az a fő probléma, hogy állandó pihentetéssel, rehabilitációs edzésekkel akarunk a világbajnokságra kijutni. Csak az a kérdés, mit kell kipihennünk? Aki pedig külföldön orrba-szájba hajtja magát, minek következtében kiemelkedően teljesít, nem kívánatos személyiségnek minősítjük. Remélem nem ez lesz az uralkodó szélirány a széktóiban. Mármint, hogy a sokirányú elfoglaltság mellett még egy kis “aprópénzért” edzősködöm is, mert az ilyen út sehová nem vezet, nemhogy a VB-re, esetünkben a felső régióba.

  Elindultak, a polgármester által beígért műfüves beruházások, és a beléptető rendszerek működtetéséhez szükséges áramszolgáltató kábelek fektetése. Ez mind örvendetes, csak focistáink nagyobb területhez nem jutnak. Ahhoz legalább a gyermeklabdarúgókat ki kellene költöztetni a műkerti létesítménybe. A közgyűlésben egy napirendi pontot ez a téma is megérdemelne.

  A hétvégén láthattunk egy nagyon izgalmas férfi kézilabda mérkőzést is, ahol csak rajtunk múlt, hogy nem hagytuk el győztesen a parkettet. Hogy ez a szerencse, vagy ahogy egyesek állítják a vezetőedző számlájára írható-e, döntsenek a nálam okosabbak.

  A férfi röplabdások, ahogy az utóbbi időben tőlük megszoktuk, az előttük tornyosuló akadályokat sorra gyűrik le. Kívánom a dobogó felső fokáig ne álljanak meg. Nagyon megérdemelnének már egy kis dicsőséget.

  Mint tudjuk, Kecskeméten a rögbi sport is nagyon régen közszájon forog. A jobb sorsra érdemeseknek egy laikus javaslattal szeretnék előrukkolni. Egy kis szabályismertetéssel a szurkoló táboruk biztosan tovább növekedne. Legalábbis a hétköznapi életben én ezt szűröm le.

  Van egy másik is: Kecskemét sportolóit egy szerencsejátékkal szeretném Kisebb-nagyobb összeghez juttatni. Vannak jó tapasztalatok. Ezen agyalok még kicsit.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..