kesport.hu

Zsinórban harmadjára nyert az U17-es KTE – utánpótlás eredmények

Szabó Tibor tanítványai a Vác otthonában vendégszerepeltek,  s Lékó és Bálint góljaival a győzelmet is megszerezték, mely zsinórban a harmadik volt már.

 

 

U19

Vác – KTE 2-1 (1-0)

KTE: Ikotin – Pesti, Simon, Virágh, Üres-Farkas – S. Juhász (Bailo 60.), Vékes, Ludasi, Tóth T. (Beregszászi 66.) – Csordás (Faragó 70.), Csima.

Gól: Schirilla (42.), Zsolnai (65.) ill. Bailo (83.)

Piros lap: Virágh (64.)

Virágh Ferenc: Hihetetlen pechsorozaton megyünk keresztül a csapattal, a játék alapján most Vácon is gólokkal kellett volna nyernünk. Ehelyett a helyzeteink centikkel kerülték el a kaput, vagy a kapus mutatott be bravúrokat, míg az ellenfél egy-két helyzetből egyet mindig értékesít. A hibákat természetesen minimalizálni kell és ezen dolgozunk hétről hétre becsülettel. Az elvégzett edzésmunka és a képességek alapján többre vagyunk hivatottak, ha kell még keményebben dolgozunk, hogy megforduljon a szerencsénk is. Erre tökéletesen alkalmas lesz ez az egy hét szünet.

U17

Vác – KTE 1-2 (0-0)

KTE: Szabó G. – Kovács, Szabó T. (Tóth M. 70.), Lékó, Filyó – Dudás, Fekete – Pekár (Pék 46.), Bálint (Laczkó 90.), Szalai – Baján (Bajusz 79.).

Gól: Pápai (68.) ill. Lékó (72.), Bálint (77.)

Szabó Tibor: Egy nagyon rossz pályán, egy futballozni nem nagyon akaró ellenfél ellen megérdemelten nyertünk a második félidőben nyújtott teljesítményünkkel.

U18

KTE – Honvéd 1-6 (0-4)

KTE: Verebélyi – Farkas G., Oravecz (Kovács 32.), Vojtovics, Nagy – Bóna, Kürtösi – Sebők (Farkas M. 79.), Molnár, Kis (Eke 81.) – Lajos.

Gól: Kürtösi (56.) ill. Csillag (4., 53.), Constantinescu (20.), Linka (27.), Sándor (30.), Dékány (72.)

Némedi Norbert: Nagy arányú vereség ellenére úgy gondolom a játékunk nem volt rossz. Sajnos 30 perc kellett ahhoz, hogy felvegyük a Honvéd által diktált ritmust, de ha a maradék 60 percben látott tempót tudjuk játszani a későbbiekben, akkor mindenki ellen partiban lehetünk a jövőben.

U16

KTE – Honvéd 1-3 (0-0)

KTE: Beszedics – Kadosa, Máté, Kitl, Szivacski – Marozsi, Molnár (Háry 62.), Marsa, Simon – Sudár, Tóth.

Gól: Máté (68.) ill. Fék (64., 79.), Laczkó (88.)

Kitl József: Hősiesen védekeztünk, viszont a jobb játékerőt képviselő Honvéd bedarált bennünket.

 

U15

KTE – Szeged 1-0 (0-0)

KTE: Piránszki – Dani, Patai, Gáspár, Szarapka (Rupa 77.) – Velez, Turancsik (Toók 41.), Majoros (Tóth Á. 63.) – Zsoldos (Selyem 41.), Balog (Mokrickij 77.), Hulicsár (Tóth K. 71.).

Gól: Balog (56.)

Nagy Lajos: Kicsit nehezen, de hoztuk a kötelező győzelmet. Az első félidőben látottak alapján reális volt a döntetlen, szünetben változtattunk, feljebb toltuk a játékot és az ellenfél térfelén zajlottak az események. Ezután jöttek a helyzetek is, labdabirtoklásban pedig szintén az ellenfél fölé nőttünk. A gólunk után is uraltuk a mérkőzést, megérdemelt győzelmet arattunk. A védekezés ezúttal precíz és hibátlan volt.

U13

KTE – Szeged 3-2 (1-1)

KTE: Farkas G. – Sahin-Tóth, Parázs, Berekszászi, Szabó M. – Sallai, Bódog (Balla 36.), Terbe, Gréczi (Pandur 59.) – Vracaric (Csordás 52.), Supka.

Gól: Supka (35., 47.), Gréczi (39.) ill. Góra (33.), Gémes (48.)

Lóczi Péter: A mérkőzés elején magunkhoz ragadtuk az irányítást, de nem tudtuk kihasználni nagyobbnál nagyobb helyzeteinket. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a Szeged egy szöglet után vezetést szerzett, de szerencsére még a szünet előtt egyenlítettünk. A második félidőt két gyors és szép góllal kezdtük, ezek után azonban érthetetlenül magunkra húztuk az ellenfelet. Szépítettek, ezek után a szerencsével sem álltunk hadilábon, de az 50 percig tartó jó játék és a nagy akarat győzelmet ért.

U14

Felcsút SE Monor – KTE 4-1 (2-0)

KTE: Polyák F. (Erdélyi 64.) – Major (Szabó D. 72.), Polyák P., Szabó P., Szalai (Kőrös 73.) – Balázs, Pusztay, Szappanos – Szabó B., Oroszi, Pusztai (Bálint 46.).

Gól: Pataki (2., 59.), Tóth (29.), Szabó M. (62.) ill. Oroszi (52.)

Csima Gyula: Én is hibáztam a mérkőzésen, de a csapat három meccset játszott ezen a héten, érhetően fáradtak voltak a fiatalok. Ezzel együtt már egy átlagos kapusteljesítménnyel is jobb eredményt érhettünk volna el.

U12

Felcsút SE Monor – KTE 0-4 (0-2)

KTE: Gyergyádesz – Hirman (Irházi 62.), Barna, Bali, Katona – Kiss (Salánki 36.), Roza (Kocsis 60.), Kovács P., Bashiri-Shahroodi (Herczeg 42.) – Török, Szász (Varga 42.).

Gól: Kiss (27.), Szász (30.), Varga (59.), Kovács P. (70.)

Lóczi Péter: Jól kezdtük a mérkőzést, magunkhoz ragadtuk az irányítást és több veszélyes támadásunk is volt. Szünetre két gólos előnyt szereztünk, majd a második félidőben is a mi akaratunk érvényesült. Jól küzdöttek, szépen és eredményesen játszottak a srácok az egy évvel idősebbek ellen. Bízom benne, hogy ez a győzelem önbizalmat ad és elindulhatunk felfelé.

6 hozzászólás

 1. dorba

  2012. október 15. hétfő at 16:25

  Nem szeretnék megbántani senkit, de volt itt már olyan edző az első csapatnál, aki mindig az hangoztatta, hogy mindig jobbak vagyunk, mint az ellenfél, meg mi játszuk a focit csak hát mindig kikaptunk.
  Ez nem jó hivatkozási alap, különösen nem 19 éves korban.
  12-14 évesen még a foci örömét kell megszerettetni a gyerekekkel.
  19 évesen már nem baj, ha nyerünk is….

 2. balogárpi

  2012. október 15. hétfő at 20:17

  Tisztelt Szabó Tibor! Arról mi a véleménye, hogy játékosa Bajusz Patrik a KTE meccsét követően vasárnap hamis igazolással a Szabadszállás U-16 csapatában játszott és 4 gólt szerzett. (Farkas Patrik neve alatt.) Megdicséri érte???

 3. balogárpi

  2012. október 15. hétfő at 20:54

  Szerintem nem engem kéne minuszolni azért, mert a KTE focistája CSALT!!! A szabadszállási csapatnak és külön az edzőjüknek pedig csak “gratulálni” tudok! Ez igen. Igazi szabadszállási hozzáállás! A becsület nem számít!
  Szégyelljék magukat!!!!

 4. dorba

  2012. október 16. kedd at 04:41

  balogárpi
  Remélem a vesztes csapatnál nem vagy érdekelt:)

 5. balogárpi

  2012. október 16. kedd at 09:37

  dorba: Nem. Egyrészt nem volt vesztes csapat, mert 4-4 lett. Másrészt a fiam egy harmadik csapatban játszik, amelyik mindkét érintett csapatnál lényegesen jobb. :)

  De a csalás ténye felháborít! Egy edző, aki komolyan veszi a gyerekek nevelését is, nem tehet ilyet. Nagyon rossz példát mutat vele, ami a “sportszerűség” fogalmával teljesen ellentétes. Remélem, hogy a megyei szövetségnél értesülnek a történtekről és megteszik a megfelelő ellenlépéseket. Én egyébként az ilyen gyereket a KTE-ből is kirúgnám az edzője helyében. (Ha az edzője – Szabó Tibor – semmilyen szankciót nem alkalmaz, akkor gyakorlatilag ő maga is részesévé válik a csalásnak.)

 6. balogárpi

  2012. október 18. csütörtök at 09:06

  “Csak” jelzem, hogy Bajusz Patrik – edzője, Szabó Tibor jelenlétében – beismerte a csalás tényét. Hogy szankció lesz-e és mi, arról majd igyekszem tájékoztatást adni.

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..