kesport.hu

Sima győzelemmel hangolt Nagykőrösre a centert tesztelő KTE Duna Aszfalt

A Nagykőrös elleni bajnoki előtt két nappal az élvonalbeli Pécs gárdáját fogadta a KTE Duna Aszfalt, amely a keddi felkészülési mérkőzésen tizennyolc pontos sikerrel hangolt a régió-rangadóra. 

A keddi edzőmeccs talán legfőbb kérdése az volt, hogy  hogyan teljesít Kemal Karahodzics, aki a kecskemétiek “örökös” edzőpartnerétől, a Spartak Suboticától érkezett tesztelésre: Sztojan Ivkovics tudniillik a 23 esztendős centerrel próbálja betoldozni a magas posztokon meglévő űrt.

A 210 centis fiatal center ugyan nem kapott kiemelt mennyiségű játékpercet, a KTE azonban nélküle is többpontos előnnyel zárta az első félidőt, sőt, a harmadik negyed remek kezdésének köszönhetően már magabiztos vezetéssel a kezében fordult a záró játékrészre. A Nagykőrös elleni bajnoki előtt két nappal biztatóan mozgott a csapat: védekezésben is voltak jó pillanatok, és időnként támadásban is remek perceket produkáltak a hazaiak. A próbázó Karahodzics-ról (a végére 9 pontig jutott a srác) az mindenképpen kiderült, hogy dinamikus, fiatalos játékával mindkét palánk alatt segítségére lehet Ivkovicséknak, de még bőven benne van a fejlődés lehetősége. Noha a negyed dereka táján 6-8 pontra is megközelítették ellenfelüket, a végére elfáradtak a pécsiek, így 18 pontos (92-74) különbség alakult ki a két csapat között.

KTE Duna Aszfalt – Pécs 92-74
felkészülési mérkőzés
2012. október 16., 17.20
Messzi István Sportcsarnok

5 hozzászólás

 1. gizike

  2012. október 16. kedd at 21:12

  ……….én nem is tudom, hogy zokogni vagy kacagni szabad-e a kecskeméti kosárlabda történésein, s annak a médiában feltörő megjelenítődésén?

 2. tereskova

  2012. október 16. kedd at 22:04

  kacagni kell Gizike, hiszen a mai vagyon csoporti gyűlésen kimondták a Kecskemét SE halál ítéletét, azaz felszámolással megszűnik a KSE. Így aztán életben marad a kosárlabda, de megszűnik a kézilabda, amit én egyébként nagyon sajnálok, mivel nem a mostani játékosok és edzők tehetnek erről…

 3. gizike

  2012. október 17. szerda at 11:23

  Tereskova!

  Az általad leírtak alapján én csak zokogni tudok……………

  Felelősök,…………., következmények?……………

 4. zsum

  2012. október 17. szerda at 15:42

  Senki nem akar beszélni Mészáros Máté zseniális játékáról, Hege tripláiról, a Pongó-testvérek egyre nagyobb fejlődéséről, az új srác megmozdulásairól, sorolhatnám tovább, egyáltalán a SPORTRÓL???

 5. Pingback: KTE Kosárlabda Klub | Négyéves szerződést kapott Kemal Karahodzics

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..