kesport.hu

“Nagyon vártam már ezt a pillanatot” – Gyagya Attila visszatérésről

Nagykőrösön NB III-as bajnokin tért vissza a pályára Gyagya Attila, aki már nagyon várta ezt a pillanatot. Mint mondta, a mérkőzés jobban is alakulhatott volna, de reményei szerint az Üllő elleni vasárnapi bajnokin már akár végig is tudja játszani a mérkőzést.

Gyagya Attila

Eredménytől függetlenül, milyen érzés volt újra pályán lenni?

Nagyon vártam már ezt a pillanatot, persze jobban is elsülhetett volna a mérkőzés nemcsak nekem, hanem a csapat számára is. Itt most arra gondolok a vereség mellett, hogy némi fájdalmat én is éreztem még, de eleve egy félidőnyi játékot terveztünk első körben.

Most milyen állapotban van a lábad?

Fájt ugye ahogy mondtam is, de utána Fetter doktornál jártam vele, kaptam injekciót is és így most már sokkal jobb. Hétvégén az a célom, hogy az Üllő ellen végig bírjam játszani a mérkőzést, persze bármi rosszat érzek azonnal jelzem és cserélünk.

Mi a realitás, bekerülhetsz még idén az első csapat keretébe NBI-es vagy Ligakupa meccsen?

Nem tudom, ez az edző döntése. Mindenesetre tudomásul kell vennem, hogy vannak előttem többen is a csapatban akiknek jól megy, és az eredmények is jönnek most. Ha bármi történne, akkor természetesen itt vagyok. A realitás véleményem szerint a tavaszi félév számomra, hiszen a januári felkészüléstől ha nem is nulláról, de azonos helyzetből kezd mindenki. Ott kaphatok több lehetőséget, amivel a későbbikben helyet szerezhetek magamnak.

(kecskemetite.hu)

Hozzászólások

  1. Szimat

    2012. október 25. csütörtök at 17:58

    Lesz esélyed. Főleg, hogy a futball csaló Balogh Béla nem úgy néz ki, hogy beáll a sorba, akinek nincs kedve vagy lusta edzeni a mérkőzésen fog villogni. Sajnálatos, hogy eddig ő bármit megtehetett itt, húzzon el gyorsan. Tudására szükség lenne, de úgy, hogy morál romboló nem csodálnám, hogy most is csere lenne. Gyagya ezerszer…

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..