kesport.hu

Horváth: Nem öregbítettük a magyar labdarúgás hírnevét – edzői értékelések

2-0-ás pénteki győzelmével klubrekordot beállítva sorozatban negyedik győzelmét is besöpörte a KTE-Phoenix Mecano együttese, amelynek szakvezetője, Horváth Ferenc úgy véli, játékukkal ugyan nem öregbítették a hazai foci hírnevét, de jelen helyzetben nem is ez volt a cél – edző értékelések.

Horváth Ferenc, a KTE-Phoenix Mecano vezetőedzője: Így, hogy megvan a három pont lényegtelen a játék, örülök a győzelemnek, ez a legfontosabb most. Nem öregbítettük a magyar labdarúgás hírnevét a tempóval, nem volt olyan színvonalában a meccs amilyennek kellett volna. Ennél gyorsabban kell játszanunk és ezen próbálunk változtatni a jövőben.

Horváth Károly, a Siófok vezetőedzője: Úgy érzem az első gól megtörte csapatot. Becsületből mentünk ezek után is, de a hit hiányzott. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, szerencsénk sem volt, hiszen jött az a megpattanó lövés és a második találat. Sokat fektettünk a támadások gyakorlására, de nem lett eredménye, erősödnünk kell a jövőben mindenképpen.

Hozzászólások

  1. dinotom

    2012. október 28. vasárnap at 13:16

    Nem tudom hová kell írni az alábbi bejegyzésem, ezért több cikkhez is megosztom: Ki kezeli, frissíti, írja a Kesport oldalát? A sportágakra kattintva a csapatok régi neve szerepel, a táblázatok elavultak, nem frissek (foci NB1), vagy eleve roszz oldalra navigálnak (pl.: férfi kosár). Már többször is jeleztem ezeket a bosszantó hiányosságokat, mindhiába. Valaki ezért a hanyag munkáért pénzt is kap, vagy csak önszorgalomból ilyen trehány?

Jelentkezz be először, hogy hozzászólhass! Bejelentkezés

Hozzászólás

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..